Hunted Junior Kinderfeest


Speel nu in jouw eigen wijk dit super spannende spel!


Op zoek naar een bijzonder kinder- of tienerfeest waar spanning en sensatie centraal staat? Kies dan voor Hunted Junior! Een meeslepend en interactief spel voor een kinderverjaardag dat bovendien geheel op maat wordt gemaakt voor jullie eigen woonwijk.


informatie aanvragen

Verloop van het spel

Het team met de criminelen kan punten verdienen met misdaden plegen, oftewel kluizen met geld kraken. De criminelen zien op hun scherm wat de afstand is tussen hen en de premiejagers, maar niet waar het team met de premiejagers zich bevindt. Slechts één keer per vijf minuten krijgen de premiejagers met behulp van GPS de exacte locatie van de criminelen te zien. Maar hebben de criminelen een kluis gekraakt, dan krijgen de premiejagers meteen de exacte locatie van de criminelen te zien. Snel wegwezen dus want de premiejager proberen de criminelen te vangen


Kinderfeest geheel op maat in je eigen woonwijk

Kies je ervoor om een uitje te organiseren als kinderfeest, dan moet je vaak van alles regelen om alle kinderen op de uitgenodigde locatie te krijgen. Met Hunted Junior zijn lange autoritten met veel kinderen verleden tijd. Dit spel kun je namelijk overal spelen! Dus ook in je eigen buurt. Vul daarom alle benodigde gegevens in op het formulier en wij van DoeNederland.nl maken Hunted Junior geheel op maat voor jullie eigen woonwijk. Let op: Hunted Junior kan gespeeld worden vanaf 8 kinderen. Dit heeft te maken dat je 4 teams nodig hebt om een leuk spel te kunnen spelen.

Prijs 

18,50 euro per kind (incl. BTW)


Inclusief:

  • Duidelijke instructies voor ouders
  • Uitlegvideo van het spel Hunted Junior
  • Op maat gemaakt spel in jouw wijk
  • Spelcode voor meerdere teams
Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag hier meer informatie aan.

Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag hier meer informatie aan.

Voor- en achternaam *
E-mailadres *
Datum feestje? *
Telefoonnummer *
Aantal kinderen? (vanaf 8 kinderen) *
Opmerkingen
Verzenden
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke