Je eigen Bossche Bol maken - Jeroen Bosch wandeling Je eigen Bossche Bol maken - Jeroen Bosch wandeling
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Je gaat naar Den Bosch toe, Zoete Lieve Gerritje……..

En daar hoort natuurlijk een Bossche bol bij.
In onze workshop maak je ze zelf!

Heb je de Bossche bol opgegeten en genoeg energie om een mooie stadswandeling te maken die volledig in het teken staat van Jeroen Bosch, met een bezoek aan Het Zwanenbroedershuis en het Art Center!


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie 


13.30 – 14.30 Je eigen Bossche Bol maken

Onze experts geven je een duidelijke uitleg. Door middel van een korte quiz leer je op een speelse manier meer over de Bossche bol. Wie heeft de meeste kennis over dit lekkernij?
Met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten ga je zelf aan de slag. Slagroom kloppen, chocolade smelten…Sta versteld van je eigen Bossche bol...Met een lekker kop koffie erbij wordt het optimaal genieten!


14.30 – 16.00 Jeroen Bosch wandeling

Tijdens deze wandeling, onder leiding van een gids, kom je langs markante plaatsen uit zijn tijd. Je passeert het huis waar hij zijn jeugd doorbracht en het atelier waar hij heeft gewoond en gewerkt. Je wandelt langs de Sint-Janskathedraal, waarvoor hij diverse opdrachten heeft uitgevoerd, bezoekt Het Zwanenbroedershuis, waar Jeroen ‘Gezworen Broeder’ was en het Sint-Jansmuseum, waar je onder meer enkele originele luchtboogbeeldjes van de Sint-Jan uit Bosch‘ tijd kunt bewonderen. Tijdens de route kom je voorbij drie fresco’s die op speelse wijze verwijzen naar fragmenten van schilderijen van Jeroen Bosch.
De wandeling eindigt na anderhalf uur in het Jheronimus Bosch Art Center.


16.00 – 17.30 Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center

Na de mooie Jeroen Bosch wandeling kun je naar het unieke Jheronimus Bosch Art Center, waar je kennis kunt maken met alle werken van Jeroen Bosch (reproducties op ware grootte). Geniet van een prachtige documentaire en zie en hoor het Oordeelspel spelen! Neem de lift en bekijk de stad vanaf 14 meter hoogte. Om je bezoek verder te verdiepen, bestaat ook de mogelijkheid om reproducties van alle tekeningen en schetsen van Bosch te bekijken.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 34,83
€ 39,75
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 33,17
€ 37,75
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 31,52
€ 35,75
8
Gemiddelde beoordeling
8.0
1 review
Uitje: 8.0
Service: 8.0
Horeca: 6.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Vd Boogaart
Datum: 09-03-2018
Locatie: Den Bosch
Goed. Erg interessant. Ab was een super gids en heeft ons veel bijgebracht over den Bosch. Vriendelijk man met veel kennis. Het museum aan het einde was ook zeker een toevoeging. Over het algemeen een hele leuke, gezellige en leerzame dag gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Koffie of thee voor bij de Bossche bol
  • Begeleiding van onze enthousiaste begeleider
  • Alle benodigde keukengerei
  • Alle benodigde ingrediënten
  • Jeroen Bosch wandeling
  • Flesje drinken voor onderweg

Bijzonderheden

  • 'Je eigen Bossche bol maken' is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room - Wie is de ...?!
"Het was een hele leuke dag met twee heel leuke activiteiten. De escaperooms waren echt het hoogtepunt. Ik hou van Holland een prima afsluiter, maar wat beleving betreft wel wat minder dan de entourage van beide escaperooms. De dames waren bijzonder enthousiast en behulpzaam en alles verliep bijzonder soepel. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke