• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Jeroen Bosch vaartocht - lunch - Da Vinci Code Jeroen Bosch vaartocht - lunch - Da Vinci Code
Programma
Prijzen
Reviews (5)

Met een vaartocht over de Binnendieze in Den Bosch en een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center kom je alles te weten over de meest beroemde Bosschenaar ter wereld, Jeroen Bosch. Na de cultuur op te hebben gesnoven is het tijd om lekker te lunchen om vervolgens de kluis, die midden in het centrum van Den Bosch staat, te kraken. Heb jij de skills om deze kluis te kunnen kraken?


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie 


10.00 – 11.30 Jeroen Bosch vaartocht

De Jeroen Bosch vaarroute op de Binnendieze staat geheel in het teken van de beroemde kunstschilder Jheronimus Bosch.

Je vertrekt vanaf de steigerZuidwal/Oude Dieze, vaarteerst gedeeltelijk onder de stad door en vervolgens door het Hellegat: spannend, donker en smal. Via de Singelgracht vaar je naar De Groote Hekel, waar je onder een van de togen kunt genieten van de bijzondere film ‘Hemel en Hel’. De vaartocht wordt vervolgd tot het Herman Moerkerkplein. Langs de route staan beelden uit de schilderijen van Jeroen Bosch.


12.00 – 13.00 Lunch: soep & sandwich

Om (weer) goed op kracht te komen bij het leuke dagje uit hebben we een goed gebalanceerde lunch klaargemaakt. De lunch bestaat uit één consumptie, een kom goed gevulde verse tomatensoep, ½ sandwich witbrood met gekruide kipfilet, groene pesto, komkommer en verse sla en een ½ sandwich volkorenbrood met boerenkaas, rode pesto, tomaat en verse sla.


13.30 – 16.15 De mysterieuze Da Vinci Code

Het best bewaarde geheim van de stad is in handen van een ernstig zieke kluizenaar. Zijn laatste dagen zijn geteld… Voordat hij sterft, wil hij graag het geheim van de stadsschat overdragen aan jullie. De kluizenaar maakt het echter niet makkelijk. Hij daagt jullie uit om eerst op zoek te gaan naar zowel de stadsschat als de benodigde code om het geheim te achterhalen.


In teams gaan jullie met een tablet en de nodige attributen de binnenstad van Den Bosch in. De kluizenaar geeft locaties door, waar jullie door middel van het correct beantwoorden van vragen cryptische aanwijzingen kunnen krijgen voor de geheime locaties. Vind je weg naar de geheime locaties, luister naar de video en werk samen om tot de oplossing van het raadsel te komen. Hoe meer van deze geheime plekken jullie vinden, hoe meer informatie jullie over de eindcode verzamelen. Maar… mocht je per ongeluk op de verkeerde locatie belanden, valt er uiteraard niets op te lossen en mis je delen van de code! Tijdens dit spannende stadsspel komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad en leren jullie alles over de bezienswaardigheden waar de stad bekend om staat.


Let het hele spel goed op en luister naar de verhalen en vragen van de familie van de kluizenaar. Een hint om de code te kraken, zit in een klein hoekje…


Is het jullie gelukt om alle benodigde informatie te verzamelen? Verwerk deze dan met je team in de cryptex en achterhaal de code van de kluis.

Klopt de code? Ren dan zo snel mogelijk naar de kluis! Het team dat de kluis als eerste bereikt, mag de kluis kraken en kan het geheim van de stad in handen krijgen!


Lukt het jouw team om de stadsschat te vinden en de code te kraken om zo bij het best bewaarde geheim van de stad te komen? Een spannend en leerzaam stadsspel waarmee jullie tijdens een onderlinge strijd ook nog kennismaken met de cultuur van de stad.


16.15 – …. Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center

Na de mysterieuze Da Vinci Code loop je naar het unieke Jheronimus Bosch Art Center, waar je kennis maakt met alle werken van Jeroen Bosch (reproducties op ware grootte). Geniet van een prachtige documentaire en zie en hoor het Oordeelspel spelen! Neem de lift en bekijk de stad vanaf 14 meter hoogte. Om het bezoek verder te verdiepen, bestaat ook de mogelijkheid om reproducties van alle tekeningen en schetsen van Bosch te bekijken. Check hiervoor de openingstijden.


Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.3
5 reviews
Uitje: 9.2
Service: 8.8
Horeca: 5.6
Locatie: 9.2
Prijs/kwaliteit: 7.6
Personeel: 9.2
beoordeelt dit uitje met een:
6.7
Bedrijf / gezelschap: prive
Locatie: Den Bosch
Goed. Te weinig tijd voor DaVinci Code (we hebben echt snel gelopen). Boot tocht heel leuk. Helaas lunch verpeste veel (geen keuze, slecht kwaliteit, goedkoop, overvol café, veel te harde muziek)
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Locatie: Den Bosch
Een goede georganiseerde dag We hebben erg genoten en het is zeker voor de herhaling
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: Assurantiekantoor Ebbers
Locatie: Den Bosch
Topdag gehad, prima georganiseerd, alles klopte, betrokken medewerkers bij Doe DenBosch. Zeker voor herhaling vatbaar.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Locatie: Den Bosch
Een prima dagprogramma met vooraf goede informatie.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.7
Locatie: Den Bosch
goed en mooi
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bij dit uitje inbegrepen

  • Vaartocht over de Binnendieze
  • Lunch Soep & Sandwich
  • De mysterieuze Da Vinci Code
  • Tablet per team
  • Flesje drinken voor onderweg
  • Prijsuitreiking Da Vinci Code
  • Bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Speurtocht en varen over de Dieze
"Prima bedrijfsuitje; Den Bosch biedt een variatie aan mogelijkheden om ook vooral de teambuilding te versterken. Hierdoor is de stad zeer geschikt voor een bedrijfsuitje."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke