Steppen en Tappen Steppen en Tappen
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

Dit populaire uitje is leuk als je Den Bosch goed wil zien.

Na het steppen lekker relaxen in dé borrelwijk van Den Bosch.

Hier kun je jullie eigen biertjes tappen!


14.00-15.00 Koffie of thee met een mini Bossche bol

Een lekkere kop koffie met een mini Bossche bol en dan Den Bosch in op de step.


15.00-17.00 Steppen in Den Bosch

Met de step kun je op een snelle manier veel van Den Bosch zien! Er is geen oefening voor nodig, je hebt een leuk dagje uit in de buitenlucht. Jullie steppen op eigen gelegenheid en kunnen kiezen uit verschillende steproutes op papier:


1. Steptocht Den Bosch

Deze tocht brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Bosch. De eeuwenoude Stadswallen, de Sint Jans Kathedraal en het prachtige natuurgebied de Bossche Broek. Met de step vlieg je van de ene highlight naar de andere.


2.Historische steptocht Den Bosch

Den Bosch is een stad met een rijke historie en bijzondere highlights. Tijdens de route lees je interessante feiten over de geschiedenis van Den Bosch. Step langs de eeuwenoude stadswallen en het prachtige fort de Citadel. De combinatie cultuur, geschiedenis en steppen maakt de tocht tot een uniek dagje uit.


17.00- 18.00 Je eigen biertjes tappen

Leer de fijne kneepjes van het biertappen. Wie tapt het mooiste biertje met de perfecte schuimkraag? De tap is gratis, je betaalt alleen maar voor je eigen getapje biertjes (5 per persoon). Na de uitleg over het juist tappen van een biertje gaan jullie je eigen biertjes tappen. Wie tapt het mooiste biertje? En dan natuurlijk proosten!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.0
2 reviews
Uitje: 9.0
Service: 9.0
Horeca: 9.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 9.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: Puratos N.V.
Locatie: Den Bosch
Wij zijn met een groep van 60 personen 2 dagen in Den Bosch geweest. Alles was netjes geregeld, iedereen was op de hoogte van onze komst waardoor het heel soepel liep. We hebben ook heel lekker gegeten, iedereen kreeg heel kort na elkaar het eten, wat toch lastig kan zijn met 60 personen, maar top!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: FC Aalsmeer4
Locatie: Den Bosch
Een heerlijke middag met een mooie step route, goed om de kater weg te werken. De bierproeverij en tap cursus daarbij aansluitend bij Zomers was ook leuk leerzaam en gezellig. Kortom een geslaagde middag.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Koffie/thee met een mini Bossche bol 
  • Steproute op papier
  • Flesje drinken voor onderweg 
  • Je eigen biertjes tappen (5 per persoon)
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape Dinner Game
"Super spel, zit heel leuk in elkaar en weer eens op een andere keer dineren! Zeker een aanrader!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke