Speurtocht - Koe schilderen Speurtocht - Koe schilderen
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Wij hebben een fantastische route door Den Bosch uitgezet, maar die vindt je alleen door een stukje hoogstaand speurwerk.

Na deze geweldige speurtocht kun je jouw creativiteit laten gaan.

Wees creatief en maak je eigen kunstobject in de vorm van een koe. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuke schilderworkshop voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.


12.00 - 13.00 Ontvangst met een kopje koffie of thee

Je wordt in de Bossche binnenstad verwacht met een lekker kopje koffie of thee. Je kunt alvast in de sfeer komen voor de speurtocht. 


13.00- 15.00 Wandelen en speuren in Den Bosch

We geven je eerst een uitgebreide uitleg. Vervolgens ga je in groepjes van 5 á 6 personen op pad. Je krijgt een kaart en vragen mee voor onderweg. De route vind je door de vragen en opdrachten juist te beantwoorden. 


De speurtocht leidt je langs de mooiste plekjes van Den Bosch. Maar dan moet je natuurlijk wel je best doen om die juiste route te vinden!


15.00 - 15.15 Speurtocht prijsuitreiking

Het beste speurteam wordt aan het eind beloond met een mooie verrassing!


15.30 – 17.00 Koe schilderen

Bij het schilderen ga je na een korte uitleg zelf aan de slag met het beschilderen van jouw eigen koe. De koe is van ecoshape (papier maché), dus makkelijk te beschilderen…..

Tijdens dit uitje ontstaan de mooiste creaties. Iedereen kan namelijk schilderen! Met goede begeleiding en het juiste materiaal maak je een unieke kunstkoe. Sta versteld van uw eigen creativiteit en het verbluffende eindresultaat.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Routekaart met vragen
  • Flesje drinken voor onderweg
  • Prijsuitreiking voor het beste team
  • Begeleiding
  • Ecoshape (papier mache) Koe
  • Alle benodigde materialen

Bijzonderheden

  • Koe schilderen is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Twee uur solex rijden in Den Bosch
"Het was een leuk uitje, ondanks dat het niet zulk mooi weer was!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke