• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Rondvaart grachten - Lunch - Da Vinci Code Rondvaart grachten - Lunch - Da Vinci Code
Programma
Prijzen
Reviews (3)

Wij hebben een uniek groepsuitje voor je samengesteld. Een combinatie van een onvergetelijke rondvaart, een gezellige lunch en als afsluiter een spel door de mooie stad: Da Vinci Code.


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie


13.00 - 14.00 Vaartocht door de grachten

Stap aan boord en we laten je de rijke geschiedenis van de Stadsgrachten van Utrecht beleven! De ervaren gids vertelt jullie alles over de historie van Utrecht.


14:15 – 15:15 Een heerlijke lunch

Na deze geweldige vaartocht is het nu tijd voor een lekkere lunch.

Een kop warme tomatensoep, een consumptie en 2 zacht belegde broodjes gezond.


15:30 – 18:15 Da Vinci Code

Het best bewaarde geheim van de stad is in handen van een ernstig zieke kluizenaar. Zijn laatste dagen zijn geteld… Voordat hij sterft, wil hij graag het geheim van de stadsschat overdragen aan jullie. De kluizenaar maakt het echter niet makkelijk. Hij daagt jullie uit om eerst op zoek te gaan naar zowel de stadsschat als de benodigde code om het geheim te achterhalen.


In teams gaan jullie met een tablet en de nodige attributen de binnenstad van Utrecht in. De kluizenaar geeft locaties door, waar jullie door middel van het correct beantwoorden van vragen cryptische aanwijzingen kunnen krijgen voor de geheime locaties. Vind je weg naar de geheime locaties, luister naar de video en werk samen om tot de oplossing van het raadsel te komen. Hoe meer van deze geheime plekken jullie vinden, hoe meer informatie jullie over de eindcode verzamelen. Maar… mocht je per ongeluk op de verkeerde locatie belanden, valt er uiteraard niets op te lossen en mis je delen van de code! Tijdens dit spannende stadsspel komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad en leren jullie alles over de bezienswaardigheden waar de stad bekend om staat.


Let het hele spel goed op en luister naar de verhalen en vragen van de familie van de kluizenaar. Een hint om de code te kraken, zit in een klein hoekje…


Is het jullie gelukt om alle benodigde informatie te verzamelen? Verwerk deze dan met je team in de cryptex en achterhaal de code van de kluis.

Klopt de code? Ren dan zo snel mogelijk naar de kluis! Het team dat de kluis als eerste bereikt, mag de kluis kraken en kan het geheim van de stad in handen krijgen!


Lukt het jouw team om de stadsschat te vinden en de code te kraken om zo bij het best bewaarde geheim van de stad te komen? Een spannend en leerzaam stadsspel waarmee jullie tijdens een onderlinge strijd ook nog kennismaken met de cultuur van de stad.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.8
3 reviews
Uitje: 8.7
Service: 9.3
Horeca: 8.7
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.7
Personeel: 8.7
beoordeelt dit uitje met een:
6.7
Bedrijf / gezelschap: Raet
Locatie: Utrecht
Iedereen heeft een leuke dag gehad.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: Feestje voor partner die 60 werd
Locatie: Utrecht
Het was een geweldige dag. We hebben genoten en zijn uiteindelijk ook gaan dineren bij raak. groepsarrangement voor 25,50 pp. zeer sterk aan te bevelen. Wij gaan zeker vaker van doe nederland arrangementen genieten. bedankt.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Locatie: Utrecht
Goede dag gehad. Rondvaart was leuk. Lunch was ook prima en het uitje Da Vinci Code heeft ons wel een mooi gedeelte van Utrecht laten zien. Ze hadden me gevraagd om deze recensie te plaatsen. Kan je wel aanbevelen om hier te boeken, bedrijf regelt het prima. groetjes Kees
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bij dit uitje inbegrepen

  • Vaartocht door de Utrechtse gracht
  • Begeleiding en historische uitleg van de schipper
  • Lekkere lunch
  • Diverse opdrachten
  • Tablet per team
  • Consumptie
  • Prijsuitreiking

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
The Battle Room!
"Een leuke ervaring om met je collega's of vrienden te delen. Het eten was lekker en ze deden niet moeilijk over het feit dat iemand een aparte maaltijd moest hebben. Het contact op en neer over (meerdere) aanpassingen van onze reservering verliep probleemloos en snel. Goede service!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke