• Meer dan 270 uitjes
 • Uitjes voor elk budget
 • Binnen 24 uur een offerte
 • Klantenbeoordeling 8.7
Escape room - Ghost tour Escape room - Ghost tour
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Een ontsnapping uit de Escape room in hartje Den Bosch is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Gaat de deur van de Escape room open of... Daarna begint de spannende Ghost tour!


19.00 – 20.00 Escape Room

Je hebt de keuze uit 2 ontzettend spannende kamers… Uit welke kamer wil je nou écht ontsnappen?


De martelkelder

Het is 1603: in Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In de donkere gewelven wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van een wisse dood. Aan jullie de zware taak om de aanwijzingen te ontrafelen en de sleutel van haar martelkelder te bemachtigen.


Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek!


Da Vinci Code

Op slechts 500 meter van de Sint-Janskathedraal, midden in het Bisdom 's-Hertogenbosch ligt de Heilige Graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijg je exact 60 minuten om het geheim van de Graal te onthullen. Een haast onmogelijke opgave met cryptische aanwijzingen, mysterieuze cijfercodes en ondoorgrondelijke symbolen. Alleen met de juiste oplossing gaat de deur weer open.

Onthul jij het eeuwenoude geheim op tijd?


20.00 – 21.30 Ghost Tour

Er loopt een duistere, door schimmen omgeven man door de stad. Door de poorten en straten waar al generaties lang mensen lopen… Hij opent poorten… Poorten, met bloedstollende verhalen.. Sommige poorten hadden beter gesloten kunnen blijven… Durf jij mee op Ghost Tours?


Een mysterieuze stadsgids neemt je mee op een wandeltocht door ’s-Hertogenbosch, maar… In plaats van toeristische informatie, vertelt hij over de spookverschijningen, schandalen, vreselijke gebeurtenissen en mysterieuze verdwijningen in de stad. Het engste van alles? De bloedstollende vertellingen zijn allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. Aan de duistere kant van de stad, Zwijgen de graven niet...


De tour kan enkel worden aangeboden na zonsondergang, wat wil zeggen vanaf de schemering en daarna.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

 • Toegang tot de escape room en keuze uit 2 kamers
 • Rondleiding van een professionele theaterspeler

Bijzonderheden

Escape Room:

 • Vaste start tijden Escape Room: 10.00 uur - 11.30 uur - 13.00 uur - 14.30 uur - 16.00 uur - 17.30 uur - 19.00 uur - 20.30 uur - 22.00 uur - 23:30 uur.
 • In de Da Vinci Code kamer te Den Bosch wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop. Dit kan hinderlijk zijn voor bijvoorbeeld mensen met epilepsie. 
 • Geef bij je reservering de kamer voorkeur en starttijd aan.
 • Alle Escape Rooms zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan. 

Ghost Tour:

 • De tour kan enkel worden aangeboden na zonsondergang, wat wil zeggen vanaf de schemering en daarna.
 • De Ghost tours kunnen rolstoelvriendelijk worden aangeboden, wij willen jou vragen dit vooraf aan te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
"We hebben een leuk bezoek gehad aan de escaperoom. De kamer was niet te moeilijk voor een beginner en uitdagend genoeg voor de wat gevorderde. De begeleiding was ook goed, niet te veel hints, maar ze lieten je ook niet uren zweven. De locatie is prettig, omdat je nog wat kunt eten en drinken in de binnenstad. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke