Archery Tag - Voetbal Darten Archery Tag - Voetbal Darten
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Archery tag (1 uur)

Archery Tag is een kruising tussen trefbal en paintball. Alleen speel je het niet met een bal of verfpistool, maar met pijl en boog! 


Ga de strijd aan!

Je strijdt in twee teams tegen elkaar. Doel is om als eerste de vijf targets van de tegenstander te raken. Je kunt je hierbij verschuilen achter opblaasbare obstakels die we tactisch over het veld verdelen. Uiteraard proberen jullie ondertussen natuurlijk ook om je tegenstanders te raken.

Het team dat als eerste de vijf targets van de tegenstanders heeft geschoten of alle tegenstanders heeft uitgeschakeld wint de game. Er zijn ook andere spelvormen mogelijk.


Geen blauwe plekken

De pijlen hebben speciale foam-tops en we zorgen voor speciale maskers om je gezicht te beschermen (net als bij paintball). Hartstikke veilig dus.


Voetbal Darten (1 uur)

ONE-HUNDRED- AND-EIGHTYYYYYYYY!!!!

Hou je wel van een potje voetbal of darts? Dan is ons nieuwste uitje iets voor jou: Voetbal Darten, de nieuwste rage overgewaaid uit dart- en voetbalwalhalla Engeland.


Speel met dit 5 meter levensgrote dartbord, voorzien van een laag klittenband zodat je met een goed schot de ballen ertegenaan plakt!


Voor de scherpste scherpschutters kun je het klassieke 501-spel spelen. Daarnaast zijn er voor spelers van elk niveau passende en net zo leuke spelvarianten. Kies voor begeleiding door een van onze begeleiders of haal het spel zelf op en breng het weer terug.


Zijn er deelnemers die het niet lukt om een bal te schoppen hoog op het dartbord? Het is namelijk ook mogelijk met een pijl & boog (pijl heeft klittenband) of met tennisracket en bal. Zo kan dus iedereen deelnemen! 

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Begeleiding
  • 8 sets Archery Tag
  • Levensgroot Voetbal Dartbord (5 meter)
  • Alle spelbenodigdheden
  • Inclusief transportkosten binnen een straal van 25 km rond Den Bosch

Bijzonderheden

  • Ook mogelijk met pijl & boog (pijl heeft klittenband) of met een tennisracket en bal.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Binnendieze - Bossche bol - Cursus Bosch praote
"Reserveringsproces goed gegaan, ruinte Voor specifieke wensen. Bijvoorbeeld een glutenvrij gebakje ipv bosche bol voor onze dochter. Top geregeld! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke