• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Koning Voetbal Quiz Koning Voetbal Quiz
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Wil je jouw teamgenoot uitdagen, omdat hij altijd zegt dat hij de grootste voetbalkenner van het land is? Schept jullie coach altijd op dat hij zo goed is in het hooghouden van ballen? Roepen jouw vrienden altijd dat jij echt nooit stopt met praten over en kijken naar de voetbalvrouwen?


Daag elkaar dan nu uit tijdens dé Koning Voetbal Quiz!


De Koning Voetbal Quiz bestaat uit verschillende spelrondes. Probeer onder spanning de bal hoog te houden tijdens de ronde ‘shock soccer’… laat hem niet bij elke schok vallen! Teken Ronaldinho en Ribery in één minuut tijdens de tekenronde en match die leuke voetbalvrouwen met de verschillende spelers.


Daarnaast dagen we jullie uit op het gebied van spelregels. Weet jij bijvoorbeeld wat gebeurt als jouw team een directe vrije trap krijgt en deze in één keer, zonder dat iemand de bal raakt, in eigen doel schiet? Druk dan zo snel mogelijk op de quizknoppen. Of kan jouw team de laatste 20 tegenspelers van Nederland op het WK benoemen of de voetbalclub met de langste voetbalnaam ter wereld benoemen? Aangezien jullie echte voetbalkenners zijn, verwachten we ook dat jouw team aan de hand van geluidsfragmenten kan horen om welke wedstrijd het gaat!


Elke ronde mag je iemand uit het andere team op de reservebank zetten, de zogenaamde bankzitter. Deze speelt de hele ronde niet mee, dus let goed op wie je op de bank zet en schakel die beste tegenspeler tijdelijk uit!


Een fanatieke strijd tussen teams, waarbij reactievermogen, behendigheid, enthousiasme en uitdaging basiselementen zijn! Het sportiefste team met de meeste punten wint deze match, mag zichzelf Koning Voetbal noemen én ontvangt een bruisende fles champagne!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Enthousiaste quizmaster
  • Spelmateriaal en échte quizknoppen
  • Prijs voor het winnende team

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape Room
"De Escape Rooms Las Vegas en Graveyard waren absoluut een aanrader. De kamers zaten goed in elkaar. We zijn door een Top Team geholpen! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke