Escape Kerstpakket Escape Kerstpakket
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Escape-kerstpakket

Een altijd terugkerende verrassing: het kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Laat jouw werknemers dit jaar thuis extra genieten met de Escape-kerst-box van DoeNederland. Dit is een uniek concept waarbij jouw werknemers er op spannende wijze achter komen wat er in hun kerstpakket zit. Dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk als ze denken, door raadsels en puzzels op te lossen moeten zij tot het einde zien te komen. Daarna komt er een code vrij waarmee zij het kerstpakket kunnen ontgrendelen. Eén ding is zeker: jouw medewerkers beleven volop spanning en plezier met fantastische producten als beloning!


De hersens moeten aan het werk

De Escape-kerst-box is een box - oftewel kerstpakket - die je niet zo 1, 2, 3 openmaakt. De hersens moeten aan het werk! Doordat de Escape-kerst-box een soort online escape room is die ook nog eens de gespeelde tijd registreert, worden je medewerkers nog fanatieker dan ze al zijn. De score wordt immers bijgehouden op ons digitale scorebord. Welke medewerker krijgt dit jaar het snelst zijn kerstpakket open?


Hoe werkt de Escape-kerst-box?

Wat je als werkgever moet doen voor de Escape-kerst-box is zeer eenvoudig: laat de boxen bezorgen bij je werknemers. Dan volgt de rest vanzelf.

Je medewerker krijgt namelijk een compleet pakket thuisgestuurd, maar...het is vergrendeld. Het uiteindelijke doel van de Escape-kerst-box is dan ook om achter de code te komen waarmee het kerstpakket open gaat. Daarom is er ook een envelop met brieven en een unieke code bijgevoegd. Jouw medewerker logt in met deze unieke code en de tijd begint te lopen. Hij moet virtueel puzzels oplossen en raadsels ontrafelen. Zo komt hij steeds meer achter het mysterie van de box. Natuurlijk kan hij hints vragen, maar dat gaat niet zomaar... Zijn alle codes gekraakt en de puzzels opgelost? Dan leidt dit tot de belangrijkste code van de Escape-kerst-box: de code waarmee het slotje van het kerstpakket wordt ontgrendeld!

In het kerstpakket zit dan een laatste brief die leidt tot de eindcode waarmee de tijd wordt stilgezet. De scores houden we bij op het digitale scorebord. Zo zie je meteen welke collega het snelste was.


Kerstpakket vol lekkernijen

Behalve de laatste allesbeslissende brief heeft jouw werknemer nu ook toegang tot zijn kerstpakket. Dit is een pakket vol lekkernijen waarmee hij prima de kerst doorkomt. Let the games begin!


Klik hier voor de inhoud van de pakketten.


Mocht u al een kerstpakket voor uw personeel geregeld hebben, kunt u er ook voor kiezen om alleen het Escape-concept bij ons te boeken. De kosten hiervan bedragen € 35,- per persoon. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Wij zijn weer vanaf 1 juni open. Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter regel ivm het Coronavirus?

Om de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels gedurende het Coronavirus.

Wij vragen je om de veiligheidsregels in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Om te zien welke uitjes coronaproof zijn klik hier.


Buitenactiviteiten:

- We spelen onze citygames in kleinere teams dan normaal. Maximaal met 4 personen door de stad heen lopen, steppen etc. en zorgen dat je onderling 1,5 meter afstand behoudt. 

- Er is duidelijk aangegeven waar iedereen moet wachten en er is zo weinig mogelijk contact met de begeleider.

- Er is genoeg desinfectie handspray voor elke deelnemer.

- Alle gebruikte materialen worden grondig schoongemaakt. 


Binnenactiviteiten:

- We zorgen dat de 1,5 meter gewaarborgd wordt zoveel als dat kan. We werken veel met horecapartijen samen en volgen de regels van deze partij. 

- Maximaal 30 personen in één ruimte indien de 1,5 meter aangehouden kan worden.  

- In onze escape rooms en vr adventure gaan minder mensen als normaal omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen garanderen. 

- De ruimte wordt meerdere keren schoongemaakt en er is overal een mogelijkheid om je handen te wassen.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Uitdagende Escape-box
  • Keuze uit 4 verschillende pakketten

Bijzonderheden

  • We hebben de keuze uit 4 verschillende pakketten. Twee met steekproducten en twee met klassiekers. Klik hier voor de inhoud van de pakketten.
  • De Kerstman komt met zijn moderne versie van de arrenslee de kerstpakketten bij u bezorgen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room
"Goede en snelle reactie bij reserveren. De uitleg van de activiteit is goed en duidelijk."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke