Wandelspeurtocht - Borrelen Wandelspeurtocht - Borrelen
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Nijmegen is dé stad voor een geslaagd groepsuitje! Onze wandelspeurtocht laat je alle mooie plekjes zien. Leuke kleine straatjes, smalle steegjes, de Stevenskerk en de Grote Markt.

Geniet na afloop van een drankje in een gezellig Nijmeegs café.


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie.


15:00 – 17:00 uur Wandelspeurtocht door Nijmegen

Voor onderweg krijg je vragen mee. De juiste antwoorden helpen je de route te vinden.


17:00 – 17:15 uur Wandelspeurtocht prijsuitreiking

Voor het beste team staat aan het einde een mooie verrassing klaar.


17:30 – 18:30 uur Borrelarrangement: 1 uur

Lekker nog even napraten in één van de leukste cafés van Nijmegen. Tijdens dit borrelarrangement kun je 3 consumpties koffie, thee, bieren van de tap, fris en wijn bestellen t.w.v. € 10,50 p.p.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.0
1 review
Uitje: 8.0
Service: 8.0
Horeca: 10.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 8.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Vriendinnen
Locatie: Nijmegen
Leuke stad. Gezellig borreluurtje, leuke kroeg (Faber). De fotospeurtocht was ook zeer geslaagd. Je ziet de stad eens op een andere manier. Lekker gegeten bij De Gelagkamer. Kortom een leuk en geslaagd uitje!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenderland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Wij zijn weer vanaf 1 juni open. Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Wandelspeurtocht door Nijmegen
  • Prijs voor de beste speurders 
  • Borrelarrangement voor 1 uur (3 consumpties p.p.) t.w.v. € 10,50
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke