Cluedo City Game - Bierproeverij - Driegangendiner Cluedo City Game - Bierproeverij - Driegangendiner
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

Je uitje begint met oplossen van Juan Martinez in de binnenstad van Nijmegen. Aansluitend een bezoek aan de bierbrouwerij in Nijmegen waar je alles te weten komt over bier en je proeft het ook nog!

De bierproeverij wordt gevolgd door een uitgebreid driegangendiner op een gezellige locatie in het centrum van Nijmegen. Krijg jij ook al zin in een gezellig dagje uit?


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie


14:00 - 16:30 uur Cluedo City Game

Ik heb jullie bijeengeroepen, omdat ik jullie hulp nodig heb bij het oplossen van de moord op Juan Martinez…”


Jullie zijn door de rechercheur bij elkaar geroepen op het politiebureau, omdat een van de grootste zakenmannen van de stad gisterenavond dood op zijn kantoor is gevonden. Al vrij snel wordt duidelijk dat dit echter niet de moordlocatie is. De politie tast nog volledig in het duister en vraagt jullie hulp om de moord op te lossen.

In teams gaan jullie met een detective kit en een plattegrond de binnenstad in. Op de plattegrond staan locaties waar je naar toe wandelt. Zodra je bij een van de locaties bent, verschijnt er een icoontje met een vraag op jullie smartphone. Beantwoord de vragen goed en verdien zo aanwijzingen over het moordwapen en de moordlocatie. Door het oplossen van raadsels in jullie detective kit ontvangen jullie coördinaten of straatnamen die jullie dichterbij het moordwapen brengen. De beste foto- en video-opdrachten tijdens het spel worden beloond met een extra hint. Tussendoor kunnen jullie hints verzamelen door elk uur te melden op het politiebureau en te helpen bij het oplossen van een puzzel.


16:30 - 17:00 uur Cluedo City Game Prijsuitreiking

Lukt het jullie om erachter te komen wie de dader is, wat het moordwapen is en op welke locatie de moord is gepleegd? Maak de verklaring van de moord op Juan Martinez als eerste compleet en win dit spannende moordspel!


17:15 - 18:45 uur Rondleiding en de hemelse bierproeverij

Je start met een mooie rondleiding door de kelders van de brouwerij. Natuurlijk ga je de bieren van deze brouwerij proeven. En wel 6 verschillende soorten!


19:00 - 21:00 uur Driegangendiner

In een sfeervol restaurant geniet je van een welverdiend driegangendiner. Met een lekker biertje of een goed glas wijn kan jouw avondje uit in Nijmegen niet meer stuk!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
7.7
2 reviews
Uitje: 8.0
Service: 8.0
Horeca: 6.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Personeel: 9.0
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Locatie: Nijmegen
We hebben een prima rondleiding gehad. Ik werd op tijd geïnformeerd dat de oorspronkelijk geplande gids vervangen werd door een andere die mij ook netjes gebeld heeft. De horeca was op zich goed met als minpunt dat er in het uitje staat koffie/thee met een Mariken en dan men bezwaar wilde maken tegen cappuccino (want dat zat niet in de prijs)... Na wat heen en weer gepraat werd het toch geaccepteerd (dat was een beetje jammer). De gids was aardig en deskundig.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Waterpolo teamuitje
Locatie: Nijmegen
Zeker een zeer geslaagde dag, zowel de proeverij, rondleiding als diner was prima in orde.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenderland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Wij zijn weer vanaf 1 juni open. Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Begeleiding tijdens het spel
  • Tablet of smartphone per team
  • Detective kit per team
  • Consumptie tijdens prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Bierpresentatie en 6 speciale bieren om te proeven 
  • Driegangendiner
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke