Escape Kerstpakket Escape Kerstpakket
Programma
Prijzen
Reviews (4)
Veelgestelde vragen

Escape Kerstpakket

Een altijd terugkerende verrassing: het kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Laat jouw werknemers dit jaar thuis extra genieten met de Escape-kerst-box van DoeNederland. Dit is een uniek concept waarbij jouw werknemers er op spannende wijze achter komen wat er in hun kerstpakket zit. Dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk als ze denken, door raadsels en puzzels op te lossen moeten zij tot het einde zien te komen. Daarna komt er een code vrij waarmee zij het kerstpakket kunnen ontgrendelen. Eén ding is zeker: jouw medewerkers beleven volop spanning en plezier met fantastische producten als beloning!


De hersens moeten aan het werk

De Escape-kerst-box is een box - oftewel kerstpakket - die je niet zo 1, 2, 3 openmaakt. De hersens moeten aan het werk! Doordat de Escape-kerst-box een soort online escape room is die ook nog eens de gespeelde tijd registreert, worden je medewerkers nog fanatieker dan ze al zijn. De score wordt immers bijgehouden op ons digitale scorebord. Welke medewerker krijgt dit jaar het snelst zijn kerstpakket open?


Hoe werkt het Escape Kerstpakket?

Je medewerker krijgt een compleet kerstpakket mee naar huis, maar...het is vergrendeld. Het uiteindelijke doel van het Escape kerstpakket is dan ook om achter de code te komen waarmee het kerstpakket open gaat. Daarom is er ook een envelop met brieven en een unieke code bijgevoegd. Jouw medewerker logt in met deze unieke code en de tijd begint te lopen. Hij moet virtueel puzzels oplossen en raadsels ontrafelen. Zo komt hij steeds meer achter het mysterie van de box. Natuurlijk kan hij hints vragen, maar dat gaat niet zomaar... Zijn alle codes gekraakt en de puzzels opgelost? Dan leidt dit tot de belangrijkste code van de Escape-kerst-box: de code waarmee het slotje van het kerstpakket wordt ontgrendeld!

De scores houden we bij op het digitale scorebord. Zo zie je meteen welke collega het snelste was.


Kerstpakket vol lekkernijen

Door achter de juiste code van het kerstpakket te komen heeft jouw werknemer nu toegang tot zijn kerstpakket. Dit is een pakket vol lekkernijen waarmee hij prima de kerst doorkomt. Let the games begin!


Personaliseren

Als bedrijf heb je bij ons ook de mogelijkheid om in de online omgeving waar het spel gespeeld gaat worden elementen te personaliseren. Zo is het mogelijk om een introductietekst toe te voegen voordat ze het spel beginnen. Of wat denk je van een leuke videoboodschap om iedereen fijne feestdagen te wensen en ze succes te wensen met de escape game. Het logo van het bedrijf mag ook niet ontbreken op deze persoonlijke pagina. Daarnaast maak je met je bedrijf een bedrijfsranglijst aan en komen alle collega's in één ranglijst.


Klik hier voor meer informatie en voor de inhoud van de pakketten.


Mocht u al een kerstpakket voor uw personeel geregeld hebben, kunt u er ook voor kiezen om alleen het Escape-concept bij ons te boeken. De kosten hiervan bedragen € 22,00 per persoon. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.7
4 reviews
Uitje: 10.0
Service: 9.5
Horeca: 0.0
Locatie: 9.5
Prijs/kwaliteit: 9.5
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Architektenbureau Van der Laan
Locatie: Den Bosch
(Nog) geen dag bij jullie doorgebracht, maar het geweldige escape kerst box besteld. Ontzettend leuk! Dit jaar ons personeel verwennen met de escape kerstbox. De service van de vriendelijke dame en de snelle levering zijn we blij mee.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Overheid
Locatie: Den Bosch
Op het allerlaatste moment op zoek naar een geschikt kerstpakket blijkt geen makkelijke opgave...tot het offerteverzoek achter gelaten op de website. De volgende dag werd er direct contact opgenomen. De levering bleek mogelijk in aantal en op het gewenste tijdstip. Echt fantastische service gekregen van Jolein (duidelijke afspraken, snelle bevestigingen, telefonisch contact, etc!!). De levering was op tijd zoals afgesproken. Complimenten!!!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: REX Advocaten
Locatie: Nijmegen
Erg leuk en origineel idee
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.6
Bedrijf / gezelschap: VPG Aluminium Ramen en Geveltechniek B.V.
Locatie: Den Bosch
De pakketten zijn gisteren uitgegeven aan de collega's. Over de pakketten waren ze enthousiast...
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Uitdagende Escape-box
  • Keuze uit 4 verschillende pakketten

Bijzonderheden

  • Personalisatie is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden
  • Speel de Kerst Escape game in het Nederlands of Engels

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Battle Room!
"Top, wij vonden de escaperoom behoorlijk lastig, maar dat is ook precies de bedoeling natuurlijk. Ook voldoende variatie in soorten puzzels/raadsels."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke