Doe Nederland
Arrangementen
Reset

Dagje uit arrangementen

Maak het jezelf gemakkelijk en laat het plannen van je groepsuitje over aan DoeNederland. We hebben voor elk type gezelschap en thema de leukste dagje uit arrangementen samengesteld. Altijd met originele activiteiten en lekker eten en drinken. Maak snel je keuze uit onze dagje uit arrangementen, wat er zit gegarandeerd een top uitje voor je bij!


Wat dacht je onder andere van het arrangement Escape room - Consumptie - Wie is de…? of de Escape Dinner Game? Je kunt kiezen uit onze kant-en-klare arrangementen maar ook is het mogelijk zelf een dagje uit arrangement samen te stellen. Neem contact met ons op en wij reageren binnen 24 uur met een voorstel op maat.

74 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Waarom een arrangement?

Waarom zou je kiezen uit een van onze dagje uit arrangementen? Omdat wij deze met zorg hebben samengesteld! Ga je een uitje organiseren, dan hoef je verder nergens naar om te kijken. Wij regelen alles voor jullie dagje uit. Bovendien heb je zo een ideale combinatie van bijvoorbeeld een sportieve activiteit met een kennisquiz of een escape room met een driegangendiner.


Dagje uit arrangementen kiezen

DoeNederland verzorgt dagje uit arrangementen in drie te gekke steden: Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Er is altijd genoeg keuze in zowel binnen- als buitenactiviteiten. Een hele dag uit of alleen een middag- of avondarrangement? Alles is mogelijk. En beschik je zelf over een mooie locatie? Dan komen we uiteraard graag bij je langs tijdens een uitje op locatie.


Wil je een van onze dagje uit arrangementen boeken, maar er toch iets aan veranderen? Stel dan zelf je ideale arrangement samen met de activiteiten van jouw keuze. Wij hebben de meeste activiteiten in eigen beheer en zijn hierdoor zeer flexibel. Op die manier heb je altijd een perfect groepsuitje op maat!


Combineer verschillende arrangementen

Onze diverse arrangementen zijn perfect te combineren zodat je een hele dag activiteiten hebt voor verschillende doelgroepen. Denk aan jong-oud en sportief-niet sportief. Kijk bijvoorbeeld naar een van onze populaire dagje uit arrangementen zoals Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow.


Eerst steppen jullie van cafeetje naar cafeetje. In elk café worden jullie opgedeeld in teams en spelen jullie een spel tegen elkaar. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje. Daarna is het tijd voor een heerlijk driegangendiner in een van de restaurants in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven.


Jullie dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder een te gekke spelshow. Daarom bevat deze favoriet onder de dagje uit arrangementen een interactieve spelshow. De leukste spellen uit diverse tv-programma’s komen aan bod en staan garant voor een hilarische avond.


Wil je ook graag een sportieve activiteit toevoegen aan jullie dagje uit, dan zijn de arrangementen Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel, Steppen - VR Game: Casa de Papel en Solex rijden - Bierproeverij - tapcursus absolute aanraders.


Naar welke dagje uit arrangementen je ook op zoek bent, DoeNederland heeft altijd iets geschikts!Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"Wij hebben een leuke dag gehad samen met vrienden."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes