Bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeNederland vind je veel leuke bedrijfsuitjes in diverse steden door heel Nederland die passen bij jouw bedrijf. 

Bedrijfsuitje

Wij denken graag met jullie mee met het samenstellen van een dagprogramma voor een uniek bedrijfsuitje. Aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen wij creatief maatwerk leveren. Denk bijvoorbeeld aan een quiz of spel personaliseren, dusdanig dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan. Zo kun je echt iets unieks én een bijzondere dag aanbieden aan je medewerkers. 


Weet je nog helemaal niet wat je wilt doen met het bedrijfsuitje? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van advies over welk bedrijfsuitje het beste past bij jullie doel en de samenstelling van de groep. Je ontvangt altijd een gepast voorstel binnen 24 uur.

Doe Nederland
Bedrijfsuitje
Reset
120 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Bedrijfsuitje Brabant

Ga je een bedrijfsuitje organiseren en heb je hulp nodig bij de organisatie? Dan staat DoeNederland graag voor je klaar. Want je moet aan verschillende dingen denken, zoals de groepssamenstelling, de locatie, het vervoer en natuurlijk ook het eten en drinken.


In Noord-Brabant zijn er vele leuke bedrijfsuitjes te bedenken. Kende je bijvoorbeeld de citygame Escape City al? Dit gave stadsspel is een combinatie van een escape room en een speurtocht door de stad. Los de raadsels op en voer de opdrachten uit om de stad te redden van de ondergang.


Een andere citygame waarbij de binnenstad van onder andere Den Bosch als speelveld gebruikt wordt, is de Sherlock Citygame. Speur als een echte Sherlock Holmes door de stad en los het moordmysterie op.


Met een GPS tablet ga je op zoek naar aanwijzingen, spreek je getuigen en maak je foto’s van belangrijke locaties. Dit stadsspel duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor iedereen die van spanning, samenwerking en strategisch spelen houdt.

Bedrijfsuitje ideeën

Of het nu mooi of slecht weer is, bij DoeNederland kun je altijd terecht voor de leukste bedrijfsuitjes. We geven je graag een aantal ideeën die je zelf kunt regelen en een aantal tips die je bij DoeNederland kunt doen.

  1. Organiseer een spelletjesdag op kantoor of in een nabijgelegen park. Denk bijvoorbeeld aan bordspellen of iets sportievere activiteiten.
  2. Speel een Pubquiz waar onderwerpen zoals geschiedenis, muziek, sport en films aan bod komen.
  3. Regel een dag waarop medewerkers kennis en ervaring delen met elkaar. Iedereen kan bijvoorbeeld een presentatie geven over een project of iets anders waar diegene mee bezig is.

Stap op de step en maak hem extra bijzonder met de Step-kroegentocht. Met zijn allen gaan jullie op de step van cafeetje naar cafeetje. Op elke locatie worden jullie opgedeeld in teams en strijden jullie tegen elkaar in verschillende spellen.

Origineel bedrijfsuitje

Eerst even een datum prikken. En dan het leukste gedeelte: wat gaan we doen tijdens ons bedrijfsuitje? Bij DoeNederland kun je door heel Nederland echt alle kanten op voor een origineel bedrijfsuitje. Ga bijvoorbeeld lekker een hapje eten en daarna de escape room in. Liever een sportief bedrijfsuitje? Wat dacht je van elkaar uitdagen tijdens een stepspeurtocht? Een te gekke activiteit die je niet snel vergeet. Originele bedrijfsuitjes zijn dus altijd zo gevonden op DoeNederland.nl!

Leuke bedrijfsuitjes

Op DoeNederland vind je genoeg leuke bedrijfsuitjes die helemaal passen bij jullie wensen. Zo is Wie is de…? een spannend en origineel bedrijfsuitje waarbij teamwork centraal staat. Jullie worden in teams ingedeeld om opdrachten uit te voeren. Maar let op… er zit iemand in jouw team die opzettelijk, maar ongemerkt opdrachten laat mislukken. Kom jij achter zijn of haar identiteit?


Een ander leuk bedrijfsuitje dat vaak geboekt wordt, is de VR Escape Game: Casa de Papel. Hoe is het om voor even een echte bankrover te zijn? Met deze game ervaar je het zelf! Jullie worden uitgedaagd om in teams zoveel mogelijk raadsels en puzzels op te lossen met als doel zo snel mogelijk een bank te beroven.


Werk tijdens deze escape game goed samen, want soms ligt een oplossing in ‘ de andere wereld’ waar jouw teamgenoot zich virtueel in bevindt. Hebben jullie de bank beroofd en het geld in handen, zorg dan dat jullie zo snel mogelijk ontsnappen en er met de buit vandoor kunnen gaan. 


Andere leuke bedrijfsuitjes voor teambuilding zijn onder andere Sherlock Citygame, Team Challenge Citygame en het arrangement Da Vinci Code - Diner - De Grote Spelshow.

Actief bedrijfsuitje

Zitten er veel actievelingen tussen de deelnemers van het bedrijfsuitje? Dan is een actief bedrijfsuitje een goed idee. Zo kun je een wandeltocht maken door Den Bosch of Nijmegen, maar helemaal uniek en actief maak je deze tocht met een Wandelspeurtocht. Wij hebben een prachtige route uitgezet, maar deze route vind je alleen door goed speurwerk te leveren.


Met de wandelspeurtocht geven wij je eerst uitgebreid uitleg en daarna gaan jullie in groepjes van 5 tot 6 personen op pad. Jullie krijgen een kaart mee waar vragen op staan die je onderweg moet beantwoorden. Beantwoord je de juiste vragen, dan wandel je de juiste route én word je bovendien door de mooiste plekjes van Nijmegen of Den Bosch geleid.


Een ander actief bedrijfsuitje is Solex rijden. Dit uitje is zowel mogelijk in Den Bosch, Nijmegen als Eindhoven. Eerst krijgen jullie een korte uitleg over hoe de solex nu precies werkt en dan: rijden maar! Je hebt de keuze uit verschillende routes, zodat je het allermooiste van de steden ziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het natuurgebied De Bossche Broek, het Nijmeegse Kronenburgerpark of de prachtige wijken van Eindhoven?

Hilarisch bedrijfsuitje

Tijdens een bedrijfsuitje mogen de grappen en grollen niet ontbreken. Een hilarisch bedrijfsuitje is bij DoeNederland dan ook zo gevonden. Kijk bijvoorbeeld naar de Minute to Win It! Dinner Game. In een restaurant in de stad van jullie keuze staat er een smaakvol driegangendiner voor jullie klaar. Tijdens het eten worden jullie in teams verdeeld en zullen jullie tegen elkaar gaan strijden.


Telkens neemt één kandidaat uit het ene team het op tegen de kandidaat uit het andere team. Krijg jij het voor elkaar een koekje zonder handen van je voorhoofd in je mond te krijgen? En lukt dit ook onder de tijdsdruk van slechts één minuut? Met deze simpele maar ontzettend grappige opdrachten zijn jullie verzekerd van een hilarisch bedrijfsuitje.


Een andere aanrader dat garant staat voor een middagje hilariteit, is De Grote Spelshow. Deze activiteit is behalve in de steden Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven ook mogelijk op een eigen gewenste locatie.


Onder begeleiding van een gezellig en enthousiaste quizmaster doen jullie de leukste spellen die bekend zijn van televisie. Lukt het jullie woorden uit te beelden met letters die op je rug hangen? Weet jij als eerste het antwoord op de quizvraag? Creativiteit, snelheid en humor zijn essentieel bij De Grote Spelshow, dus zorg dat je dit paraat hebt!

Bijzonder bedrijfsuitje

DoeNederland.nl heeft een enorm aanbod van bedrijfsuitjes. Ook voor bijzondere bedrijfsuitjes kun je bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een quiz, workshop, dinnergame of citygame. Vooral onze citygames zijn bijzonder en uniek om te doen.


Zo staat de Hunted Citygame garant voor spanning en sensatie. Tijdens deze bijzondere citygame ben je een crimineel of premiejager. Zorg er als crimineel voor dat je uit de handen blijft van de premiejagers, terwijl je als premiejager juist de criminelen moet vinden. Wie heeft de beste tactiek? Als de helft van de tijd voorbij is, wisselen jullie van rol.


Het bijzondere aan de Hunted Citygame is dat het een interactief spel is. Je hebt een telefoon met GPS nodig, zodat je de app kunt installeren die voor dit spel nodig is. Eén keer per vijf minuten krijg je als premiejager op de app te zien waar de criminelen zich bevinden en als er een kluis gekraakt is. Zorg er dus voor dat je via de app goed communiceert met de premiejagers.

Bedrijfsuitje teambuilding

Teambuilding activiteiten als bedrijfsuitje zijn er volop te bedenken. Of het nu sportieve activiteiten of juist spellen zijn waar je bij na moet denken. Een van onze populairste teambuilding activiteiten is The Great Company Battle.


Met de hilarische opdrachten tijdens dit interactieve spel leren jullie elkaar beter kennen. Op verschillende locaties moeten jullie verschillende opdrachten uitvoeren. De snelheid blijft erin doordat de begeleider live alles beoordeelt.

Workshop bedrijfsuitje

Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden voor een personeelsuitje. Je leert nieuwe vaardigheden, je bent bezig met creatieve expressie en workshops als bedrijfsuitje bieden de mogelijkheid om (nieuwe) collega’s te leren kennen.


Bij DoeNederland vind je workshops zoals Je eigen Bossche bol maken. Of doe je uiterste best tijdens de workshop Koe schilderen.

Bedrijfsuitjes combineren

Heb je voor het door jou te organiseren bedrijfsuitje een leuk arrangement met verschillende losse activiteiten gezien? Of wil je graag zelf de dag samenstellen en een aantal activiteiten voor bedrijfsuitjes combineren? Alles is mogelijk bij DoeNederland.


Zo kun je kiezen om eerst te gaan ganzenborden in de binnenstad van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch, te lunchen en af te sluiten met de That’s so 90’s Quiz! Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om er een driegangendiner bij te boeken, zodat de gehele dag aan de inwendige mens wordt gedacht. 


Of kies ervoor om een rustig met een wat actiever bedrijfsuitje te combineren. Maak in Den Bosch bijvoorbeeld eerst vaartocht over de Binnendieze en kies daarna voor het spel Party & Co, dat jullie spelen in de binnenstad van een van de drie grote steden waar wij actief zijn.

Tips bedrijfsuitje

Natuurlijk hebben wij nog veel meer tips voor een bedrijfsuitje. Het aanbod van DoeNederland is zo groot, dat het soms lastig kiezen is. Zoek je een dagvullend programma voor het bedrijfsuitje, dan is het arrangement Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel een aanrader.


Tijdens de wandelspeurtocht gaan jullie in groepjes van 4 tot 5 personen op pad in Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Jullie krijgen een kaart mee met vragen voor onderweg. Beantwoord je deze vragen goed, dan vind je de juiste route. Daarna kunnen jullie genieten van een driegangendiner en aansluitend vindt het Moordspel plaats.


In dit spannende rollenspel is iedereen verdachte en niemand mag het plaats delict verlaten. Iedereen krijgt een rol toebedeeld. Wie komt erachter wie de moord gepleegd heeft, wat het moordwapen is en waar de moordlocatie zich bevindt?


Natuurlijk is het ook mogelijk om diverse losse activiteiten voor je bedrijfsuitje te combineren. Kijk eens naar de mogelijkheden voor Solex rijden, Virtual Reality Experience, Koe schilderen of het spel Minute to Win it!


Bekijk ook hier onze top 10 bedrijfsuitjes.

Gezellige bedrijfsuitjes bij DoeNederland

Gezellige bedrijfsuitjes vind je altijd bij DoeNederland. Of je nu op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje, actief bedrijfsuitje of een uitje waarbij de hersens gekraakt moeten worden: gezelligheid staat bij onze uitjes altijd hoog in het vaandel.


Want wat is er nu leuker om je collega’s (nog) beter te leren kennen tijdens een personeelsuitje? Eerst samen of in teams een spel spelen, gezellig wat eten en na de activiteit(en) nog even napraten. Op die manier wordt de teamspirit versterkt en hebben jullie op de werkvloer iets om nog lang en leuk op terug te kijken.


Ben je op zoek naar een hilarisch, uniek of actief bedrijfsuitje? En hoeveel kost het precies? Bel, chat, app of mail dan met ons. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en de vrijblijvende offerte ontvang je binnen 24 uur.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"Wat een leuk teamuitje hebben wij gehad. Wij waren met 10 vrouwen en nog niemand had ooit een escaperoom gedaan! Helaas hebben we de code niet kunnen kraken, maar wat was het leuk om te doen. Ook de onderlinge strijd was leuk en gelukkig hebben alletwee de teams niet kunnen ontsnappen! Daarna heerlijk en gezellig gegeten bij De Eeterij!! Echt een aanrader deze combi!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes