Over DoeNederland.nl


Twee broers Istvan en Franklin die 20 jaar geleden een café begonnen en er puur voor de lol wat stepverhuur bij naast deden. Daar begon het allemaal mee, DoeNederland.nl was geboren!


DoeNederland.nl bleef groeien. Elk jaar nieuwe activiteiten in nieuwe steden en op locatie. Inmiddels zijn we 3 vestigingen Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en een ‘broer’ rijker. Bas is er later bijgekomen als mede-eigenaar. Met zijn creativiteit is hij hét brein achter de vernieuwde en creatieve ideeën van DoeNederland.nl. Door deze kracht te combineren met de grote groep jonge enthousiaste medewerkers van DoeNederland blijven de nieuwe ideeën binnenstromen. Misschien krijg je wel een van onze event planners aan de telefoon. Zij beantwoorden graag al je vragen en kunnen op basis van jouw wensen en voorkeuren een mooi dagprogramma samenstellen.


Innovatie? Dat is voor ons het allerbelangrijkste. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten steeds weer kunnen verrassen. De inmiddels bekende escape room die je tegenwoordig veel ziet? Wij waren een van de eerste in Nederland met een escape room. We hebben ook vele citygames naar een hoger level getild. Citygames speel je namelijk door onze zelfontwikkelde app te gebruiken. Hierdoor krijgt de speler een compleet nieuwe en gave ervaring en zijn de deelnemers door de live score nóg gemotiveerder.

Door ons ruime aanbod met ruim 40 activiteiten en meer dan 100 arrangementen is er voor elk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie-uitje een juiste keuze te maken. 


Door alles in eigen beheer te hebben zijn wij erg flexibel en creëren wij maatwerk uitjes die compleet aansluiten bij jouw wensen.


Van een gepersonaliseerd uitje met een bedrijfslogo tot eigen vragen die verwerkt zijn in een activiteit. Of misschien juist een compleet eigen quiz met een zelfgekozen thema zoals duurzaamheid? Alles is bij ons mogelijk om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers een geweldige dag beleven en een gave ervaring krijgen waar nog lang over gesproken zal worden!


Onze kantoormedewerkers

Anouk - Teamleider Sales en Events
Anouk
Teamleider Sales en Events
Bram - Event Planner
Bram
Event Planner
Björn - Event Planner
Björn
Event Planner
Femke - Event Planner
Femke
Event Planner
Remi - Sales Escape Surprise Box
Remi
Sales Escape Surprise Box
Laura - Planner
Laura
Planner
Lennaert - Regio Manager
Lennaert
Regio Manager
Gaby - Vestigingsmanager Den Bosch
Gaby
Vestigingsmanager Den Bosch
Mark  - Assistent Vestigingsmanager Den Bosch
Mark
Assistent Vestigingsmanager Den Bosch
Tessa - Vestigingsmanager Nijmegen
Tessa
Vestigingsmanager Nijmegen
Marloes - Financieel Medewerker
Marloes
Financieel Medewerker
Tea - Financieel Medewerker
Tea
Financieel Medewerker
Naomi  - Financieel medewerker
Naomi
Financieel medewerker
Bas - Algemeen Directeur
Bas
Algemeen Directeur
Istvan - HR Directeur
Istvan
HR Directeur
Franklin - Financieel Directeur
Franklin
Financieel Directeur

Onze sfeermakers  

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bierproeverij- tapcursus
"Prima georganiseerde bierproeverij; erg leuk om veel onafhankelijke info te krijgen over bier brouwen (niet zoals bij bezoek aan brouwerij bv). Op een leuke manier gebracht, open voor discussie, grappige feitjes. Ons eigen biertje tappen daarna was nog niet zo simpel. Zelfs daar over nog veel nieuwe dingen geleerd. Erg leuk voor bierliefhebbers en andere geïnteresseerden."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke