Groepsuitje
Doe Nederland
Groepsuitje
Reset

Groepsuitjes: mogelijkheden genoeg

Leer je vrienden echt kennen in een escape room, ga samen Dollen met Bossche bollen, speel Party & Co in het stadscentrum of beleef spannende uren tijdens het Moordspel.


We bieden al een leuk groepsuitje vanaf twee personen. Voor een uurtje of een complete dag. Maar ook voor grote groepen zijn er volop leuke ideeën. En met onze enthousiaste spelbegeleiders wordt jullie vriendenuitje onvergetelijk. Maak snel een keuze uit de leukste groepsuitjes door heel Nederland!

122 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Leuke groepsuitjes: Wat is een leuke activiteit?

Een leuke activiteit voor groepsuitjes is het deelnemen aan creatieve workshops. Deze workshops bieden een geweldige gelegenheid om samen met vrienden, familie of collega's iets nieuws te leren en tegelijkertijd plezier te hebben. 


Een van de meest bijzondere workshops die DoeNederland aanbiedt, is Bossche bol workshop. Hierbij krijgen de deelnemers de kans om de traditionele Bossche bol te leren maken, een heerlijke lekkernij uit 's-Hertogenbosch. Van het bereiden van de chocolade glazuur tot het vullen van de bol met slagroom, het is een smakelijk en interactief proces. 


Een andere leuke workshop is Koe schilderen, waarbij je de kans krijgt om jouw innerlijke kunstenaar naar boven te halen. Deze workshops bieden een unieke ervaring die zowel leerzaam als vermakelijk is, en zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk groepsuitje.

Groepsuitjes Brabant

Groepsuitjes in Brabant bieden een scala aan mogelijkheden voor avontuur en plezier in diverse steden. Zowel groepsuitjes Den Bosch, een groepsuitje Eindhoven als een groepsuitje Nijmegen zijn opties.


Zo is de Hunted Citygame een goede keuze. Je speelt dan een opwindend spel waarin jullie met behulp van moderne technologie raadsels moeten oplossen, aanwijzingen volgen en uit handen moeten zien te blijven van de achtervolgers. Of kies voor De Grote Spelshow, waarbij jullie het tegen elkaar opnemen in een interactieve en uitdagende spelshow vol quizvragen, raadsels en leuke opdrachten. 


Voor een meer nostalgische ervaring is Ganzenborden een geweldige keuze. In deze unieke variant van het traditionele bordspel krijgen jullie de kans om door de stad te dwalen, vragen te beantwoorden en uitdagende opdrachten uit te voeren.

Groepsuitje activiteiten

De mogelijkheden voor een activiteit vriendenuitje zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een compleet arrangement waarmee jullie een hele dag plezier hebben tijdens jullie groepsuitje? Het arrangement Rondleiding Sint Jan - Bossche bollen workshop - Vaartocht Binnendieze is hiervoor een absolute aanrader.


Zitten er quizfanaten in jullie groep? Boek dan voor een gezellige avond de 80's, 90 en 00's Quiz of combineer deze met een citygame in het arrangement Sherlock Citygame - 80's, 90’s en 00's quiz.

Wat is leuk om met een groep te doen?

Er zijn talloze opties om met een groep te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Solex rijden? Hierbij gaan jullie op nostalgische en milieuvriendelijke bromfietsen de omgeving verkennen. Het is een unieke manier om samen te genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd plezier te hebben. 


Een andere optie is het spel Party & Co. Dit gezelschapsspel combineert trivia, creatieve opdrachten en teamwork, waardoor de groep wordt uitgedaagd en vermaakt.

Actieve groepsuitjes zoals een speurtocht

Op zoek naar actieve groepsuitjes en sportieve activiteiten? Kijk dan eens naar het arrangement Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner Game. Eerst wandelen jullie in groepjes van 5 tot 6 personen door de omgeving van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch waarbij je vragen moet beantwoorden. Geven jullie de goede antwoorden, dan worden jullie beloond met de juiste route. 


Na de prijsuitreiking is het tijd voor de Minute to Win It! Dinner Game. In een sfeervol restaurant worden jullie verdeeld in teams en steeds nemen twee kandidaten het tegen elkaar op tijdens de meest maffe en lachwekkende spelletjes.


Willen jullie tijdens je groepsuitje wat meer te weten komen van de stad waar jullie die dag verblijven? Kies in Eindhoven dan voor het arrangement Rondleiding Strijp-S - Sherlock Citygame. Eerst krijgen jullie een rondleiding door de wijk Strijp-S, waar vooral creatieve ondernemers zijn gevestigd. Daarna trekken jullie de binnenstad in om een moord als een echte Sherlock op te lossen.

Groepsuitje met eten

Een groepsuitje met eten is leuk als je gezellig samen wilt tafelen. Voor een grote groep bieden wij verschillende mogelijkheden zoals de VR Escape Dinner: Casa de Papel


Tijdens dit spel genieten jullie van een heerlijk diner terwijl jullie ondergedompeld worden in de wereld van de populaire Spaanse serie. Met behulp van virtual reality-technologie moeten jullie uitdagende puzzels oplossen en raadsels ontcijferen om de uitdaging tot een goed einde te brengen. 


Een andere leuke optie is de Ik hou van Holland Dinner Game. Tijdens dit spel worden jullie uitgedaagd met diverse quizvragen, muziekfragmenten en hilarische opdrachten, terwijl er een lekker driegangendiner wordt geserveerd.

Activiteiten voor vriendengroepen

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor je vriendengroep? Ook dan bieden wij een enorm aanbod van uitjes en arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Escape City? Dit is een van onze escape games, dat een combi is van een escape room en een citygame. In teams gaan jullie de binnenstad van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch in en het is aan jullie om raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Jullie krijgen een koffer mee met hulpmiddelen en als jullie de opdrachten goed hebben uitgevoerd, ontvangen jullie een code. Uiteindelijk strijden jullie als team tegen de andere teams om de verlossende eindcode.


Ook Wie is de…?, gebaseerd op het bekende televisieprogramma, is een aanrader om te ondernemen met je vrienden. Hierbij staat teamwork centraal. Binnen je team moet je iedereen vertrouwen om de opdrachten goed uit te voeren, maar er zit een … bij, die de opdrachten opzettelijk laat mislukken. Ontmasker jij de …?


Andere tips voor onze activiteiten voor vriendengroepen zijn onder andere de Team Challenge Citygame, de Step-kroegentocht, Ganzenborden en VR Escape Game: Casa de Papel.

Groepsuitje kiezen

Voor een groepsuitje neemt DoeNederland je het meeste werk uit handen. Maar voordat je het groepsuitje kunt kiezen, is het wel handig alvast wat informatie op een rij te hebben:

  1. Het doel van het groepsuitje. Moet het ontspanning bieden, moet het de teamgeest versterken of is het de bedoeling nieuwe contacten te leggen?
  2. Wie er meegaan. Denk aan leeftijd, man/vrouw en andere wensen. Hierop kun je het groepsuitje afstemmen.
  3. Het budget. En geef dit door aan DoeNederland. Zo kunnen wij de offerte afstemmen op jouw budget.
  4. Heb je vervoersmogelijkheden en zo ja welke? Ook dit kan meespelen in de keuze voor het groepsuitje.

Unieke groepsuitjes bij DoeNederland

Door het grote aanbod van activiteiten, hebben wij altijd een groepsuitje naar wens. Bij DoeNederland bieden wij:

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Keuze uit 3 te gekke steden
  • Enthousiaste begeleiding

En natuurlijk zijn er genoeg opties om jullie groepsuitje ook op culinair gebied goed te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan lunch- en borrelarrangementen en driegangendiners.


Hoe groot of klein je groep is maakt bij ons niet uit. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf 3 personen kunt boeken. Kies voor een van de arrangementen of stel zelf jullie groepsuitje samen met losse activiteiten. Zo heb je altijd een leuke dag die helemaal past bij jullie wensen.


Neem snel contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel op maat.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Consumptie - Wie is de ...?
"Gezellige dag uit met collega's. Eerst de escape room, vervolgens het centrum van Den Bosch verkend door het spel Wie is de Mol."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes