Doe Nederland
Spel
Reset

Boek een uitje met een van onze spelelementen

Ben jij een goed met spellen? Weet jij snel opdrachten op te lossen? En ben je graag in de buitenlucht bezig? Met onze spel uitjes hebben diverse activiteiten voor je samengesteld.  Met de citygames ontcijfer je opdrachten en ontdek je meteen de binnenstad. Of geniet je liever van het uitzicht op de fiets of tandem? Wat je ook kiest, er zit altijd wat leuks voor jou en jouw gezelschap bij!

104 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
ThemaWij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Samenwerking en spellen

Een uitje met een spelelement, maar ondertussen ook aan de teambuilding werken? Met de spellen van DoeNederland hebben wij voor ieder team wat wils. Je kunt mysteries ontrafelen in de escape rooms. Wil je een groter spelruimte dan kies voor een citygame, hiermee ga je met een smartphone of tablet de binnenstad in trekken om verschillende opdrachten uit te voeren. 


Kies je liever voor een rustigere uitje dan pak een van onze fietsen of tandems en ga de omgeving van de stad naar keuze bekijken. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ranking your Stars! @Home
"Super leuke activiteit om corona-proof, veilig vanuit huis te doen, maar toch samen te zijn met collega's. Voorbereiding is al een leuke activiteit op zich. En je leert de andere teamgenoten nog beter kennen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes