Banner teamuitje.jpg

Wil je een teamuitje organiseren? 

Bij DoeNederland vind je altijd een teamuitje dat geschikt is voor jouw werknemers of collega’s.

Doe Nederland
Teamuitje
Reset

Teamuitje

Wil je een dag op pad of avond uit met je team en wil je hiervoor een teamuitje organiseren? Wij hebben een aanbod van verschillende leuke teamuitjes voor alle leeftijden door heel Nederland. 


Leer je team bijvoorbeeld echt kennen tijdens een origineel teamuitje zoals een escape room, beleef hilarische momenten tijdens de leuke activiteit de Ik hou van Holland Dinner Game, daag je collega’s uit tijdens de Sherlock Citygame of kies een van de andere leuke activiteiten zoals een workshop teamuitje.


Met begeleiding van onze enthousiaste spelleiders en quizmasters wordt jullie teamuitje gegarandeerd een succes. Neem

contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat voor een onvergetelijk teamuitje.

121 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Waarom is een teamuitje belangrijk?

Met een teamuitje kun je teambuilding activiteiten organiseren buiten de reguliere werkomgeving. Zo creëer je een informele setting waarin teamleden elkaar op een andere manier leren kennen en met elkaar kunnen communiceren. Bij de meeste activiteiten is een goede samenwerking vaak van groot belang.


Redenen waarom een teamuitje waardevol is zijn onder andere:

- Relaties worden versterkt
- Communicatie wordt verbeterd
- Samenwerking wordt gestimuleerd
- Motivatie en betrokkenheid wordt verhoogd

Actief teamuitje

Voor een actief teamuitje voor grote groepen zijn er genoeg leuke ideeën te bedenken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een teamuitje 8 personen of 10 personen, organiseer dan een obstacle run. Jullie doen dan een spannende race vol obstakels en hindernissen. Het vereist teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen om samen de finish te bereiken.


Een andere optie is het organiseren van een sportdag met diverse activiteiten zoals volleybal, voetbal, trefbal en estafettes. Dit stimuleert gezonde concurrentie en bevordert de teamgeest. 


Ook DoeNederland heeft een groot aanbod van actieve uitjes. Of je nu wilt fietsen, wandelen of liever op de tandem stapt: alles is mogelijk.

Origineel teamuitje: dit zijn de mogelijkheden

Het jaarlijkse teamuitje stem je bij DoeNederland perfect af op het doel van je uitje en de samenstelling van de groep. Kies een creatieve, culturele of sportieve activiteit of stel zelf een verrassende combinatie samen voor een origineel teamuitje.


Kies bijvoorbeeld voor actie en brain games met een Stepspeurtocht en een Escape room. Eerst gaan jullie in groepjes van 5 tot 6 personen op pad met de step waarbij jullie een kaart met vragen meekrijgen. Beantwoorden jullie de vragen goed, dan worden jullie beloond met een prachtige route door Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven.


Daarna kunnen jullie een van de Escape rooms doen. Los raadsels op, maak puzzels en volg de cryptische aanwijzingen. Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen? Een origineel teamuitje waarbij samenwerking gegarandeerd centraal staat!

Unieke teamuitjes bij DoeNederland

Op zoek naar unieke teamuitjes waarin je elkaar echt leert kennen? Maak dan een combinatie van de uitjes Wie is de Mol en Solextocht. Het Wie is de Mol teamuitje Wie is de…? is gebaseerd op het spectaculaire tv-programma Wie is de Mol? Samen met je team voer je opdrachten uit, echter zit er wel een mol in het spel…die ongemerkt opdrachten laat mislukken. 


Het doel van het Wie is de Mol teamuitje is om uit te vinden wie de mol is en wie jullie allemaal voor de gek houdt. Nadat jullie dit hebben uitgevogeld, kunnen jullie gaan Solex rijden. Met een solex rijden jullie langs de mooiste plekjes van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch. Ideaal voor een teamuitje, want voor de jongeren is het lekker crossen en de ouderen gaan even terug in de tijd. 


Andere tips voor een leuk teamuitje zijn onder andere de arrangementen Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel, Virtual Reality Experience en Team Challenge - Moordspel.

Teamuitje Brabant

DoeNederland opereert in Noord-Brabant (Den Bosch, Eindhoven) en Gelderland (Nijmegen), maar eigenlijk zijn de uitjes overal in Nederland mogelijk. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen.


In Brabant is er genoeg te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de avonturenparken, waar teamleden uitdagende klimparcoursen trotseren en ziplines kunnen uitproberen. Of kies ervoor om een teambuildingactiviteit te combineren met een culinaire verwennerij, door een kookworkshop te volgen waarbij je typische Brabantse gerechten leert bereiden.


Op zoek naar een teamuitje humor? Ga dan voor je teamuitje avond eens naar een comedyshow. Het team kan samen lachen om grappige en geestige artiesten, wat zorgt voor een ontspannen en plezierige sfeer.


Teamuitje buiten

Behalve een indoor teamuitje, zijn er ook veel mogelijkheden om buiten te doen tijdens het teamuitje. Een van de meest sportieve activiteiten zijn bijvoorbeeld de Highland Games. Jullie doen dan een aantal Schotse Highland Games zoals boomstam werpen, kogelstoten, een bielzenrace en touwtrekken.

Teamuitje ideeën

Ben je op zoek naar de leukste teamuitjes ideeën, dan kun je bij DoeNederland een keuze maken uit het ruime aanbod. Wij voorzien je graag van inspiratie zodat jij een onvergetelijke dag met je team beleeft.


Zo is de Hunted Citygame een van de succesnummers voor een memorabel teamuitje, waar tactiek, teamwork en snelheid een must zijn. Zorg ervoor dat iedereen een mobiele telefoon heeft waarop de app gedownload kan worden, de Hunted Citygame is namelijk een interactief spel. 


Tijdens deze citygame ben je een premiejager of een crimineel. Als premiejager jaag je op de criminelen en als crimineel moet je weg zien te blijven uit de handen van de premiejagers. Als crimineel verdien je punten door kluizen te kraken. Lukt dit, houd er dan rekening mee dat de premiejagers direct zien waar jij je bevindt! Ben je op zoek naar een bloedstollend, interactief en opwindend teamuitje, dan is de Hunted Citygame zeker iets voor jullie.


Andere ideeën voor teamuitjes zijn bijvoorbeeld het spel de Da Vinci Code of de Stepspeurtocht, waarbij jullie voordat jullie op de step springen een kaart met vragen meekrijgen. Geef je de juiste antwoorden, dan komen jullie langs de meest bijzondere plekjes van Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Doe je best, want het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord, ontvangt een mooie verrassing!


Wil je steppen of de stepspeurtocht doen op je eigen locatie? Dan is dit zeker mogelijk. Neem contact met ons op en wij voorzien jullie van verschillende steproutes op papier. Dit kan een tocht langs de highlights zijn, maar ook een rustgevende route door de mooie natuur.

Top 10 teamuitjes

Welke teamuitjes echt in onze top 10 horen? Bekijk ze hieronder!


1. Da Vinci Code

Vind de stadsschat en kraak de code. Lees meer >>


2. Escape Dinner Game

Ontrafel de mysterieuze code. Lees meer >>


3. The Battle Room

Zorg dat je sneller ontsnapt uit de kamer dan je tegenstander. Lees meer >>


4. Tandemspeurtocht

Ga samen op pad en geniet van een prachtige route. Lees meer >>


5. VR Experience - Borrelen

Stap in de wereld van VR en sluit af met een borrel. Lees meer >>


6. Ganzenborden

Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot. Lees meer >>


7. Ik hou van Holland

Test je Hollandse kennis in deze hilarische quiz. Lees meer >>


8. De Grote Spelshow

Speel spellen uit bekende tv-programma’s. Lees meer >>


9. Moordspel

Speel je scene overtuigend en los de moord op. Lees meer >>


10. Ranking your Stars!

Rank je collega’s en vrienden en beleef een te gekke avond. Lees meer >>

Tips teamuitje

Of wij nog meer tips voor de leukste teamuitjes hebben? Uiteraard. Laat je werknemers of collega’s uit hun comfortzone komen met bijvoorbeeld de combinatie van de leuke teamuitjes Party & Co en Koe schilderen.


Tijdens Party & Co zetten jullie de binnenstad op stelten! In teams gaan jullie de stad in om zoveel mogelijk partypunten te verzamelen. Jullie voeren opdrachten uit op verschillende niveaus, waar ook het puntenaantal naar is.


Daarna is het tijd voor het creatief teamuitje workshop Koe schilderen, waarin je wellicht onvermoede talenten van de andere deelnemers van jullie teamuitje ontdekt. Onder begeleiding toveren jullie een koe van papier maché om tot een waar kunstwerk.


Natuurlijk kun je voor je teamuitje ook voor een van onze kant-en-klare arrangementen kiezen. Welk teamuitje je ook kiest, je bent altijd verzekerd van enthousiaste begeleiding en duidelijke instructies.

Teamuitjes combineren

Wil je verschillende teamuitjes combineren, dan kan dit met een van onze vooropgestelde arrangementen, maar de leukste teamuitjes mag je ook helemaal zelf combineren.


Start in Den Bosch bijvoorbeeld met de Bossche bollen workshop, waarbij je de fijne kneepjes van het Bossche bollen maken leert. Kies daarna voor de Sherlock Citygame waar jullie als een echte Sherlock een moord oplossen en sluit af met een driegangendiner of dinner game.


Een andere mogelijkheid om teamuitjes te combineren is om in de ochtend te beginnen met een Wandelspeurtocht, daarna te gaan lunchen in een restaurant naar keuze en de dag af te sluiten met een quiz zoals een Pubquiz of de 80's, 90’s en 00's Quiz. Tijdens deze quizzen wordt je algemene kennis getest en ga je de strijd aan tegen de andere teams!

Teamuitjes bij DoeNederland

Voor een perfect teamuitje kun je altijd terecht bij DoeNederland. Wij bieden uitjes in alle categorieën, van escape rooms tot sightseeing en van city games in de binnenstad tot creatieve workshops en vaartochten.


Wil jij het perfecte uitje voor je team organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Geef op het contactformulier aan:

- Wat het doel is van jullie teamuitje
- Wat (ongeveer) de samenstelling is van de groep
- Wanneer je het teamuitje wilt laten plaatsvinden
- Wat het budget is
- Of je al activiteiten op het oog hebt of wenst dat wij een voorstel doen.


Op die manier weet je zeker dat jij en je teamleden een onvergetelijke dag beleven met de teamuitjes van DoeNederland!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden - Consumptie met mini Bossche bol - Vaartocht Dommel
"Wij zijn met een groep van jong en oud op pad geweest van 26 personen. We hebben met zijn alle een hele super leuke dag gehad! Alles was netjes verzorgd en werd leuk gebracht!!!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes