Doe Nederland
Sportief
Reset

Sportief uitje

Een sportief uitje is bij DoeNederland zo gevonden. Kies voor een van onze sportieve activiteiten en maak bijvoorbeeld een leuke tour op de step of tandem. Mag er wel een beetje competitie in zitten, kies dan voor een speurtocht waardoor er een uiteindelijke winnaar is!


Bij DoeNederland heb je volop mogelijkheden voor een sportief uitje. Wij hebben alle activiteiten in eigen beheer, waardoor we zeer flexibel zijn. We kunnen dus altijd snel een sportief uitje op maat leveren. Neem contact met ons op en we leveren je binnen 24 uur een scherpe offerte op maat.

28 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Sportief uitje organiseren: een aantal tips

Zoek je een sportief uitje voor je team, collega’s, familie of vrienden? Dan vergt dit de nodige organisatie. Met deze tips organiseer je binnen no time een sportief uitje:


1. Bepaal het doel: is het alleen voor plezier of wil je het sportieve uitje combineren met een kick off/vergadering?

2. Vraag een offerte aan bij Doenederland voor een sportief uitje dat je goed bij jullie vindt passen.

3. Zet het uitje vast en bepaal de datum.

4. Regel vervoer. Hoe gaat iedereen naar het uitje? Carpoolen? Met zijn of haar eigen auto? Met het openbaar vervoer?

5. Verstuur uitnodigingen. Voor een sportief uitje is sportieve en makkelijk zittende kleding natuurlijk essentieel. Vergeet dit dus niet op te nemen in je uitnodiging.


Houd naast deze tip ook rekening met het volgende: het kan zijn dat je een sportief uitje regelt, maar dat in de groepssamenstelling de een sportiever is dan de ander. Combineer de sportieve activiteit dan bijvoorbeeld met een workshop, rondleiding of vaartocht. De sportieve activiteiten van die dag sluit je af met een gezellig driegangendiner.


De leukste sportieve activiteiten op een rij

Wat zijn nu echt de leukste sportieve activiteiten? Wij zetten ze graag voor je op een rij. Kies bijvoorbeeld voor de Wandelspeurtocht. Hiermee wandelen jullie in groepjes van 5 tot 6 personen ongeveer twee uur lang door Den Bosch of Nijmegen. Jullie krijgen een kaart mee voor onderweg waar vragen op staan. Als jullie deze vragen juist beantwoorden, vind je de juiste route. 


De wandelspeurtocht kun je ook combineren in het arrangement Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner Game. Jullie spelen na de wandelspeurtocht dan de Minute to Win it! Dinner Game waarbij jullie tijdens een smakelijk driegangendiner in teams tegen elkaar spelen. De meest hilarische spelletjes komen voorbij.


Kijk daarnaast eens naar het arrangement Steppen - Ik hou van Holland, waarbij jullie eerst steppen door de binnenstad en omgeving van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen en daarna het welbekende Ik hou van Holland spel gaan spelen. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties voor een sportief uitje zoals de Fietsspeurtocht, Stepspeurtocht en arrangementen zoals de Ludieke stadswandeling - Dollen met Bossche bollen en Wandelspeurtocht - Koe schilderen


Naar welk sportief uitje je ook op zoek bent, bij DoeNederland zijn genoeg sportieve activiteiten te vinden die aan al jouw wensen voldoen.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop
"Was erg leuk om het na werktijd te doen. Ideaal om daarna nog de stad in de gaan. Ook de quiz erin was een goede zet. Zo komt er een beetje competitie in :D"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes