Doe Nederland
Avond
Reset

Avondje uit: volop keuze bij DoeNederland

Stel je voor: je plant een avondje uit met vrienden, collega’s of familie. Je prikt een datum en dan komt het: wat gaan we doen? Borrelen, dineren en wat nog meer? Een gezellige avond uit maak je pas écht onvergetelijk als je het combineert met een van onze leuke avond activiteiten.


Maar welke avondactiviteit kies je dan? Bij DoeNederland heb je een ruime keuze uit activiteiten voor ‘s avonds. Zo vind je ongetwijfeld een activiteit die jij en je gezelschap leuk vinden om te doen. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Dinner Game, Virtual Reality Experience of een step-kroegentocht.

71 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

De leukste avondactiviteiten: binnens- en buitenshuis

De leukste activiteiten voor een avondje uit vind je bij DoeNederland! Wij geven je dan ook graag een aantal tips avondje uit voor jou en je gezelschap. Kies bijvoorbeeld voor het arrangement The Escape Game - Borrelen


Met dit arrangement spelen jullie eerst een escape game waarbij jullie via een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels de mysterieuze code moeten ontrafelen. De spannende escape game sluiten jullie af met een gezellig borreluurtje in een gezellige gelegenheid in Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen.


Een uitje in de avond organiseren is zeer eenvoudig

Wil je een avondje weg met je familie, collega’s of vrienden? Dan is dit eenvoudig geregeld met behulp van DoeNederland. Laat jezelf tijdens een avondje uit volledig ontzorgen door een kant-en-klaar arrangement, die bestaat uit diverse avond activiteiten en een heerlijk diner. Stel je de avond liever zelf samen? Bij ons zijn beide opties mogelijk, de keuze is aan jou.


En wil je tijdens je avondje uit of thuis activiteiten voor ‘s avonds een hapje eten? Ook hiermee kun je alle kanten op. Het is zelfs mogelijk om de activiteit te combineren met een maaltijd. Zo wordt je avondje uit helemaal compleet.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend Moorddiner als avondje uit of de Ik hou van Holland Dinner Game terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd? Wedden dat je volop gespreksstof hebt!
Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Escape Dinner: Casa de Papel
"Wat een ervaring! Wat een beleving! Wat een spanning! Wat een gezelligheid! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes