Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeNederland.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Actief bedrijfsuitje

DoeNederland is een evenementenbureau vol enthousiasme, creativiteit en kennis van de steden Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Bij ons vind je altijd een actief bedrijfsuitje dat aan al jouw wensen voldoet.


Een actief bedrijfsuitje is bovendien de ideale gelegenheid om te laten blijken aan je werknemers dat je hun inspanningen waardeert of gewoon om een dagje plezier te beleven met je collega's. Een bedrijf bestaat vaak uit een grote groep werknemers. Wij bieden verschillende activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Ook de opleidingsniveaus maken natuurlijk niet uit. Kijk snel of er een bedrijfsuitje volop activiteit voor je bij zit!

Actieve bedrijfsuitjes Nederland organiseren

Een leuk bedrijfsuitje organiseren voor een diverse groep mensen? Dat is geen probleem voor DoeNederland. Of je nu een actief personeelsuitje wilt organiseren als teambuilding voor het hele team met een teambuilding activiteit, of juist als afsluiting van het seizoen: alles is mogelijk.


Wij zetten graag een aantal bedrijfsuitjes op een rij waarmee je de diverse groep mensen uit het bedrijf kunt laten blijken dat ze enorm gewaardeerd worden. Bekijk ook hier onze top 10 bedrijfsuitjes.

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen? Bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Ga de uitdaging aan in een Escape room

Een van de meest populaire bedrijfsuitjes van DoeNederland: een Escape room. Escape rooms zijn zowel uitdagend als hilarisch. Doordat je je hersens moet laten kraken, mag een escape room absoluut gerekend worden tot een actief bedrijfsuitje.


Kies voor een spannend thema zoals het crime lab in Eindhoven of reis af naar de Las Vegas kamer in Nijmegen. Helemaal interessant maak je de escape room door er een heuse citygame van te maken met het uitje Escape City.Laat je creativiteit los met een van de workshops

De echte "creabea's" kiezen uit het aanbod van uitjes natuurlijk voor een creatieve workshop. Zo is Den Bosch de perfecte plek om te leren om een Bossche bol te bereiden en kun je samen met je collega's één groot schilderij maken tijdens Koe schilderen.

Ga de strijd aan tijdens een city game

Onze city games zijn ideaal als actief personeelsuitje, waarmee je op een leuke manier de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen ontdekt. Met zo'n actief bedrijfsuitje leer je niet alleen verborgen plekken kennen, maar creëer je ook leuke herinneringen met alle deelnemers waar je nog lange tijd aan zal terugdenken.


Zo zet je met het zinderende spel Party & Co de binnenstad van een van de drie steden op stelten. Doe de hilarische opdrachten en zorg dat je de meeste punten scoort. Dan wacht je een mooie verrassing! Of ga de strijd aan in de Team Challenge Citygame. Met dit stadsspel zijn samenwerking, teambuilding en overleg van groot belang. Op die manier behalen jullie samen de benodigde 999 punten.

Maak een mooie rondvaart

In de historie en ontwikkeling van Den Bosch speelt water een belangrijke rol. Dit maakt het nog interessanter om de stad vanaf het water te leren kennen.


Is er bij het bedenken van het uitje interesse in de geschiedenis van de Noord-Brabantse hoofdstad? Dan heb je bij DoeNederland de keuze uit een rondvaart over de Binnendieze of rondvaart over de Dommel. Deze rondvaarten zijn mogelijk voor groepen vanaf 10 personen en altijd onder begeleiding van een ervaren gids.

Speuren en puzzelen tijdens een wandelspeurtocht

Een actief bedrijfsuitje voor de echte speurneuzen: onze wandelspeurtocht. In groepen van 5 tot 6 personen gaan jullie op pad. Alle deelnemers krijgen een kaart en vragen mee voor onderweg. Beantwoord je de juiste vragen, dan wandelen jullie de juiste route.

Dagje weg in een stad

Ook maak je van het bedrijfsuitje een onvergetelijke dag met een uitje in een gezellige stad. Alle Nederlandse provincies bieden genoeg mogelijkheden voor zowel outdoor activiteiten als indoor uitjes. Denk aan een actief bedrijfsuitje in het Natuurkwartier in Nieuwegein of Museumwerf Vreeswijk Nieuwegein, een bedrijfsuitje in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam of met zijn allen het Rietveld Schroder Huis in de stad Utrecht bezoeken.


Uiteraard mag tijdens jullie bezoek aan een bruisende stad zoals Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of Den Haag een lekkere lunch of diner niet ontbreken. Tip: sluit jullie bedrijfsuitje als het mooi weer is, af op het strand met een heerlijke barbecue!

Indoor bedrijfsuitje: een gezellige dinner game

Heb je al eens naar het aanbod van dinner games van DoeNederland gekeken? Ideaal voor het avondprogramma van een teamuitje. Een bedrijf is meestal samengesteld uit mensen van verschillende opleidingsniveaus, maar aan de dinner games kan iedereen deelnemen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Laat het driegangendiner je goed smaken en speel ondertussen een leuk spel.


Los bijvoorbeeld de moord op tijdens het actieve bedrijfsuitje het Moorddiner, ontrafel een mysterieuze code in de Escape Dinner Game of kies voor het arrangement Party & Co - Escape Dinner Game. Dit is een echt actief bedrijfsuitje, want er wordt een city game boordevol activiteiten gecombineerd met een spannend dinerspel.

Origineel bedrijfsuitje

Met een origineel en actief bedrijfsuitje voelen de werknemers zich enorm gewaardeerd en je wordt zelf ook weer herinnerd waarom het bedrijf bestaat. Bovendien is een afdelingsuitje vol activiteiten - of het nu indoor of outdoor is - de ideale gelegenheid om volop plezier te beleven met je werknemers en/of collega's.


Kies je voor een actief bedrijfsuitje via DoeNederland, dan wordt deze meestal samengesteld door ons. Maar jouw eigen ideeën zijn natuurlijk altijd welkom! Zo kunnen wij samen een mooie invulling geven aan een origineel bedrijfsuitje. Zijn er bijvoorbeeld leuke events op de dag dat jullie teamuitje plaatsvindt? Ook deze kunnen wij verwerken. Niets is te gek.

Bezoek een andere stad

Staat jullie bedrijf in Limburg of Groningen? Dan is een dagje weg naar Zuid Holland altijd een goed idee. Reis eens af naar Rotterdam met events zoals de Wereldhavendagen, het Zomercarnaval en het North Sea Jazz Festival of bezoek Scheveningen in Den Haag waar je activiteiten kunt doen zoals bungeejumpen en genieten van het uitzicht vanuit het reuzenrad boven zee.

Indoor skydiven

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje voor de echte daredevils? Dan zijn er door het hele land genoeg spectaculaire outdoor activiteiten te vinden. Zo staat indoor skydiven garant voor heel wat actie. Ga de challenge aan, die je doet in een verticale windtunnel, waarbij de vrije val bij het parachutespringen wordt nagebootst. Het bekendste indoor skydivecentrum staat in Roosendaal, maar ook in Utrecht en Rotterdam kun je terecht.

Actieve activiteiten combineren

Wil je voor het actief bedrijfsuitje meerdere activiteiten combineren? Dan bieden onze arrangementen uitkomst. Geef je wensen door en samen maken wij graag een passend arrangement met meerdere activiteiten die geschikt is voor jullie bedrijf.


Solex rijden, een Bierproeverij en Tapcursus

Een actief bedrijfsuitje waarbij meerdere activiteiten worden gecombineerd en je ook nog sportief bezig bent is ons arrangement Solex rijden - Bierproeverij - Tapcursus. Dit arrangement is beschikbaar in Den Bosch en in het centrum staan de solexen al voor jullie klaar.


Daarna krijgen jullie een spoedcursus bier, waar jullie leren waar de bieren zoals wij ze kennen vandaan komen en van welke ingrediënten ze gemaakt worden. Als afsluiter leren jullie je eigen biertje tappen die je uiteraard lekker op mag drinken.Hunted Citygame en een pubquiz

Natuurlijk mag je ook losse activiteiten uit ons aanbod combineren voor een actief bedrijfsuitje. Zo staat de Hunted Citygame garant voor een spannende middag en sluit je de avond af met een leuke pubquiz. Welk team weet de meeste punten te scoren?Bossche bollen maken en Wie is de ...? Dinner Game

Een echt culinair én actief bedrijfsuitje is een teamuitje waarbij je verschillende activiteiten combineert die zowel leuk als spannend zijn. Leer eerst hoe je je eigen Bossche bol bereidt met een creatief uitje zoals de Bossche bollen workshop en kom er daarna achter welke collega de ... is tijdens de Wie is de ...? Dinner Game, een variatie op het welbekende televisieprogramma.

Stepspeurtocht, een Moorddiner en lekker borrelen

Met een stepspeurtocht maak je van het bedrijfsuitje een echt actief personeelsuitje. Op de step zie je namelijk in een korte tijd heel veel van de stad naar keuze. Bovendien is een stepspeurtocht ook mogelijk op een eigen locatie.


Wil je er een complete dag van maken, combineer dan het arrangement Stepspeurtocht - Moorddiner met een lekkere borrel. Eerst stappen jullie op de step om Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch te verkennen en daarna is het tijd voor het spannende culinaire en originele Moorddiner. Nog even napraten over de leuke dag doe je natuurlijk onder het genot van een goede borrel.

Boek actieve bedrijfsuitjes bij DoeNederland

Een actief bedrijfsuitje is bij DoeNederland zo gevonden! Laat aan je werknemers zien dat je hun inspanningen waardeert en plan een personeelsuitje met verschillende activiteiten. Geef je specifieke wensen aan ons door en wij reageren binnen 24 uur met een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor snel contact met ons op.


Ook kun je kijken of er in de buurt leuke events plaatsvinden waar je met het hele bedrijf naartoe kunt. Bijvoorbeeld een concert of festival. Alles is mogelijk.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ik hou van Holland (versie 2024)
"Ik hou van holland quiz was erg leuk! We hebben echt gelachen. Daarna hebben we een escape room gedaan en gedineerd bij caffee allee. Het was een geweldige dag. Dank jullie wel."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes