Doe Nederland
Binnen
Reset

Binnen activiteiten

Sportief, creatief, spannend of culinair? DoeNederland heeft genoeg keuze in binnen activiteiten om je perfecte groepsuitje samen te stellen. Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we ook kant-en-klare arrangementen. Populaire combinaties van indoor activiteiten die we met zorg hebben samengesteld.


Het werkt heel simpel: kies een van de binnen uitjes uit ons grote aanbod en maak deze compleet met een lunch, diner of borrelarrangement. Plaats vervolgens je reservering en wij regelen alles voor jullie dag waar een aantal binnen activiteiten onderdeel van kunnen zijn!

48 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Indoor activiteiten voor jong en oud

Voor zowel jong als oud bieden wij genoeg binnen activiteiten. Vooral onze diverse spellen zijn hierbij erg populair. Kies bijvoorbeeld voor De Grote Spelshow, waarbij onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster twee uur lang de leukste spellen uit bekende televisieprogramma’s aan bod komen. Snelheid, creativiteit en humor gevraagd! 


Zoek je overdekte uitjes in Den Bosch? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor de workshop Je eigen Bossche bol maken. In het eerste deel wordt jullie kennis over de Bossche bol getest en daarna gaan jullie zelf aan de slag met deze heerlijke lekkernij. Deze workshop is een van onze populairste binnen activiteiten die je bovendien kunt combineren met een tour door de Brabantse hoofdstad in het arrangement Dollen met Bossche bollen.


Leukste indoor uitjes Nederland

De populairste uitjes voor een binnen dagje weg in Nederland zijn ongetwijfeld onze escape rooms. Zowel in Nijmegen, Den Bosch als Eindhoven bieden wij verschillende escape rooms aan. Kies bijvoorbeeld voor De Verloren Soon in Den Bosch waarbij jullie in het verleden van een café duiken en het mysterie rondom een familie moeten ontrafelen. 


Of speel The Graveyard in Nijmegen: een ijzingwekkende opdracht waarbij jullie de geesten moeten bevrijden. In Eindhoven staan onder andere de escape rooms Adventure Camper en The Battle voor jullie klaar. Uniek aan The Battle is dat jullie ervoor moeten zorgen dat jullie sneller dan je tegenstanders uit de escape room ontsnappen. 


Indoor uitje combineren

Een dagje uit binnen is ideaal te combineren met een lunch, diner of lekkere borrel. Neem snel een kijkje bij al onze binnen activiteiten en combineer bijvoorbeeld een beklimming van de Sint-Janskathedraal met een workshop in het arrangement De Sint Jan beklimmen - Samen aan de kwast. Of doe eerst met zijn allen een Virtual Reality Experience en sluit af met een gezellige step-kroegentocht.


Veel van onze binnen activiteiten kunnen ook op een andere locatie verzorgd worden. Denk bijvoorbeeld aan een sportzaal of bedrijfskantine. Heb je een eigen locatie in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke