Originele bedrijfsuitjes

Als het om originele bedrijfsuitjes gaat, kun je bij DoeNederland alle kanten op. Iets sportiefs doen? Leer de stad kennen d.m.v. een steptocht of stap met z'n tweeën op een tandem. Combineer je je uitje met teambuilding? Kies dan voor een city game of speel een stadsspel, zoals 'Team Challenge'. Genieten van een hapje en een drankje? Maak je eigen Bossche bol of volg een tapcursus. Welke uitjes lijken jou het leukste? Je boekt ze eenvoudig via onze website.

Originele bedrijfsuitje bij DoeNederland

Bij DoeNederland vind je talloze opties voor een origineel bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor teambuilding, een gezellig dagje uit met collega’s of een bijzondere dag om andere mensen te leren kennen. Met activiteiten door heel Nederland hebben wij 

voor elke groep en elk budget een passend aanbod.

Zit hier nog niet het juiste bedrijfsuitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Unieke locaties

De leukste bedrijfsuitjes die wij voor jullie organiseren vinden plaats op de leukste locaties. Wij verzorgen uitjes in Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven, maar ook op een eigen locatie is mogelijk. Of je nu met een kleine of grote groep komt, er is voor ieder wat wils. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tips originele bedrijfsuitjes

Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren, dan helpen wij je graag op weg met de volgende tips voor leuke bedrijfsuitjes.

1. Doe een escape room

Een escape room is een origineel bedrijfsuitje omdat het een unieke en uitdagende ervaring is die teamwork, probleemoplossing en communicatieve vaardigheden vereist. In de escape rooms van DoeNederland worden jullie opgesloten in een kamer en moeten jullie samenwerken om puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden om te ontsnappen voordat de tijd om is.


Probeer in Den Bosch bijvoorbeeld de verborgen sleutel te vinden in De Martelkelder, geniet van dansen en puzzelen in Disco Inferno in Nijmegen of ga het avontuur aan in Crime Lab in Eindhoven. 


Wist je bovendien dat je ook een heuse battle kunt spelen? Jullie verdelen de groep en spelen dan twee of vier identieke escape rooms tegelijk. Probeer de snelste te zijn, maar pas op: jullie kunnen elkaar ook saboteren…

2. Speel een city game

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje voor grote groepen, dan is een citygame hier perfect voor. Een citygame is een interactief en avontuurlijk spel dat zich afspeelt in de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.


Tijdens een citygame zoals de Hunted Citygame, Party & Co of Da Vinci Code worden de deelnemers uitgedaagd om verschillende opdrachten puzzels op te lossen. Het doel van alle citygames is om als team zoveel mogelijk punten te scoren binnen de gestelde tijd. 


Speel bijvoorbeeld Wie is de…? dat bekend is van televisieprogramma Wie is de Mol? Jullie worden in teams ingedeeld waarmee jullie opdrachten moeten doen. Maar wie is degene die alles in de soep laat lopen…?

3. Speel een dinner game

Een dinner game is een combinatie van een heerlijk driegangendiner en een interactief spel. Een van de redenen waarom een dinner game een origineel bedrijfsuitje is, is omdat het een geweldige manier is om teambuilding te bevorderen. Jullie doen dit bovendien met lekker eten in een ontspannen en gezellige sfeer, wat bijdraagt aan het plezier van het uitje.


Tijdens de Minute to Win it! Dinner Game spelen jullie onder het genot van een driegangendiner de meest hilarische spellen die je maar kunt bedenken. Telkens nemen twee kandidaten uit een team het tegen elkaar op. Wie krijgt bijvoorbeeld het snelst een koekje zonder handen in zijn mond?


Een andere tip voor een dinner game als origineel personeelsuitje is het Moorddiner. Tijdens dit rollenspel is iedereen verdachte. Speel de scènes met overtuiging en niemand zal ontdekken dat jij de moordenaar bent…

4. Volg een workshop

Een workshop biedt jou en je collega’s kansen om nieuwe vaardigheden te leren en creatief bezig te zijn. Door samen iets te creëren of te leren, kunnen jullie op een andere manier met elkaar samenwerken en communiceren. Dit draagt bij aan de teambuilding.


Er zijn verschillende soorten workshops beschikbaar. Zo leer je in Den Bosch je eigen Bossche bol maken. Jullie leren alle aspecten van deze ambacht: soezendeeg maken, slagroom kloppen en chocolade smelten. 


Een andere leuke workshop om met zijn allen te doen is de workshop Koe schilderen. Jullie mogen je van je creatiefste kant laten zien en een koe tot een waar kunstobject beschilderen. Alle benodigde materialen hebben wij voor je en na uitleg mogen jullie lekker zelf aan de slag. Gezelligheid gegarandeerd!

5. Doe een speurtocht

Verken met je collega’s de omgeving op een unieke manier tijdens een speurtocht zoals een Wandelspeurtocht, Fietsspeurtocht of Stepspeurtocht


Een speurtocht van DoeNederland is een echt actief bedrijfsuitje, wat betekent dat het lichaam goed in beweging is. Dit draagt bij aan het verhogen van de energie en het verminderen van stress. Ook is het een geweldige manier om de omgeving op een andere manier te verkennen en meer te leren over de geschiedenis en de bezienswaardigheden die hier te vinden zijn.


Bij alle speurtochten krijgen jullie een kaart mee met vragen. Beantwoorden jullie deze juist, dan lopen jullie vanzelf de juiste én prachtige route.

6. Doe een quiz

Een van de meest populaire teambuilding activiteiten van DoeNederland zijn onze quizzen. Allemaal met unieke elementen, zodat het nooit saai wordt!


Zo komen er in De Grote Spelshow twee uur lang de leukste spellen uit verschillende televisieprogramma’s aan bod. Denk aan de 20 vragen uit “Oh, wat een jaar!” en het hilarische letterspel uit Jongens tegen de Meisjes.


Zijn de meeste van jullie opgegroeid in de 90’s, dan is de That’s so 90’s Quiz een echte aanrader. MSN’en, flippo’s sparen, je tamagotchi verzorgen…alles komt aan bod in deze echte 90’s quiz!

7. Maak een vaartocht

Wil je het met jullie originele bedrijfsuitje ook even wat rustiger aandoen, dan is een vaartocht echt iets voor jullie. Deze kun je bij DoeNederland altijd boeken in een arrangement, waardoor het de ideale combinatie van rust en activiteiten is.


Kijk bijvoorbeeld naar de arrangementen Rondvaart Binnendieze - Sherlock Citygame of Ganzenborden - Vaartocht Dommel.

Combineer verschillende originele bedrijfsuitjes voor de ultieme beleving

Maken jullie er meteen een dagvullend programma van? Combineer dan verschillende activiteiten met elkaar. Kies bijvoorbeeld eerst voor een sportieve activiteit om vervolgens af te sluiten met een gezellig diner. Of combineer een typisch teambuilding uitje met een uurtje borrelen. Bekijk op je gemak ons aanbod aan originele bedrijfsuitjes. Grote kans dat je volgende bedrijfsuitje ertussen staat!

Je programma op maat laten samenstellen? Ook dat is mogelijk!

Je vindt bij ons losse activiteiten, maar kunt ook meteen arrangementen boeken. Staat het perfecte arrangement voor jouw bedrijf er niet tussen? Of heb je speciale wensen voor het organiseren van originele bedrijfsuitjes? Neem dan zeker contact met ons op.


Het is namelijk ook mogelijk om een programma op maat samen te stellen. Jouw volgende bedrijfsuitje begint bij DoeNederland.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
De Grote Spelshow - Borrelen
"Wij hebben een heel gezellige en leuke avond gehad"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes