Doe Nederland
Dinner games
Reset

Kies voor dinner game! Een diner en spel ineen!

Een dinner game hoor ik je denken, wat houdt het in? Onder het genot van een driegangendiner houd je je ook bezig met door jou gekozen spel. Wanneer iedereen zijn of haar drankje heeft zal de eerste spelronde starten, hierna volgt het voorgerecht. Vervolgens zal de strijd weer worden voortgezet met de volgende spelronde! We werken samen met verschillende horecagelegenheden in de stad naar keuze, die zorgen dat het volgende gerecht na de gespeelde ronde weer op tafel komt. Kies je een dinner game in de vorm van een gezellige quiz vol spellen, interactie en vermaak. Er is voor ieder wat wils! Voor welk thema je ook gaat, met onze dinner games is een leuke avond gegarandeerd.

19 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
ThemaWij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Speel een spel tijdens een heerlijk driegangendiner

Wil je eens op een andere manier een heerlijke maaltijd nuttigen? Dan kan dat tijdens een van onze dinerspellen. Je kan er zelf voor kiezen of je het spel voorafgaand of na het diner wilt of juist écht in combinatie met het diner. 


Tijdens een combinatie (diner + spel) speel je over het algemeen na elke gang een ronde van het spel. We hebben verschillende spellen die hier goed mee te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de altijd gezellige Ik hou van Holland Dinner Game of rank je collega's of vrienden tijdens Ranking your Stars Dinner Game. Ook hebben we hele spannende spellen die gespeeld kunnen worden, zoals het Moorddiner of de Escape Dinner Game. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? in Nijmegen
"Tot het einde bleef het spannend wie de mol was. Dat is de bedoeling en is de organisatie goed gelukt. Leuke spellen en bij elk onderdeel ontstond een grote discussie. Er is nog lang over nagepraat tijdens de borrel."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes