Doe Nederland
Vrijgezellenuitje
Reset

Boek een te gek vrijgezellenfeest

Wil je graag een tof uitje organiseren voor het vrijgezellenfeest? Wij hebben talloze mogelijkheden voor de leukste vrijgezellenuitjes. 

Met een step op kroegentocht of een pubquiz met extra vragen over de bruid of bruidegom. Beleef spannende tijden in de escape room of kies voor een volledig verzorgde dag met een borrel en diner(quiz) met live begeleiding van onze enthousiaste quizmasters. 


DoeNederland.nl heeft al jarenlang ervaring en heeft een ruim aanbod in vrijgezellenuitjes in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of op locatie. Ga jij een uitje organiseren, wij denken graag met je mee. 

Neem contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een uitgewerkt voorstel.

139 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Het beste vrijgezellenfeest ever!

Als je dit leest heb je waarschijnlijk de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren. En dat moet natuurlijk onvergetelijk, hilarisch en super gezellig worden. Kortom, er komt nogal wat bij kijken. 


Kies voor gemak

Wij maken het je graag gemakkelijk. Voor de beste vrijgezellendag kies je een van onze arrangementen. Sportieve activiteiten, workshops, escape rooms en citygames gecombineerd met lekker eten en eventueel een gezellige borrel. En dat alles natuurlijk in een gezellige stad: Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Stuk voor stuk steden met een gezellige binnenstad waar je tot in de late uurtjes kunt door feesten.


Zelf een vrijgezellendag samenstellen

Heb je graag helemaal de vrije keuze? Stel dan zelf een programma samen. Kies je favoriete stad en de leukste activiteiten en combineer deze met een lunch, borrel en/of diner. Succes gegarandeerd!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke