Doe Nederland
Vrijgezellenuitje
Reset

Boek een te gek vrijgezellenfeest

Gaat je vriend of vriendin trouwen en wil je die met een onvergetelijke dag verrassen? Voor de beste vrijgezellenfeest kies je een van onze arrangementen van DoeNederland. 

 
Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportieve activiteit, workshops, escape rooms of citygames gecombineerd met heerlijk eten en een gezellige borrel?

Stel hieronder jullie vrijgezellenuitje samen bij DoeNederland!

162 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons

Wij staan voor je klaar

Het beste vrijgezellenfeest ever!

Als je dit leest heb je waarschijnlijk de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren. En dat moet natuurlijk onvergetelijk, hilarisch en super gezellig worden. Kortom, er komt nogal wat bij kijken. 


Kies voor gemak

Wij maken het je graag gemakkelijk. Voor de beste vrijgezellendag kies je een van onze arrangementen. Sportieve activiteiten, workshops, escape rooms en citygames gecombineerd met lekker eten en eventueel een gezellige borrel. En dat alles natuurlijk in een gezellige stad: Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Stuk voor stuk steden met een gezellige binnenstad waar je tot in de late uurtjes kunt door feesten.


Zelf een vrijgezellendag samenstellen

Heb je graag helemaal de vrije keuze? Stel dan zelf een programma samen. Kies je favoriete stad en de leukste activiteiten en combineer deze met een lunch, borrel en/of diner. Succes gegarandeerd!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke