Doe Nederland
Vriendenuitje
Reset

Groepsuitje: mogelijkheden genoeg

Een dag op pad of avond uit met je vrienden? Boek dan een groepsuitje via DoeNederland. Leer je vrienden echt kennen in een escape room, ga samen Dollen met Bossche bollen, speel Party & Co in het stadscentrum of beleef spannende uren tijdens het Moordspel.


We bieden al een leuk groepsuitje vanaf twee personen. Voor een uurtje of een complete dag. En met onze enthousiaste spelbegeleiders wordt jullie vriendenuitje onvergetelijk.

125 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Groepsuitje activiteiten

De mogelijkheden voor een activiteit vriendenuitje zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een compleet arrangement waarmee jullie een hele dag plezier hebben tijdens jullie groepsuitje? Het arrangement Rondleiding Sint Jan - Je eigen Bossche bol maken - Vaartocht Binnendieze is hiervoor een absolute aanrader. Maar ook het arrangement VR Experience - Borrelen doet niet onder. Eerst spelen jullie verschillende games in onze VR room en de dag sluiten jullie af met een gezellige borrel.


Zitten er quizfanaten in jullie groep? Boek dan voor een gezellige avond de That’s so 90’s Quiz of combineer deze met een citygame in het arrangement Sherlock Citygame - That’s so 90’s quiz


Actieve groepsuitjes zoals een speurtocht

Op zoek naar actieve groepsuitjes en sportieve activiteiten? Kijk dan eens naar het arrangement Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner Game. Eerst wandelen jullie in groepjes van 5 tot 6 personen door de omgeving van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch waarbij je vragen moet beantwoorden. Geven jullie de goede antwoorden, dan worden jullie beloond met de juiste route. 


Na de prijsuitreiking is het tijd voor de Minute to Win It! Dinner Game. In een sfeervol restaurant worden jullie verdeeld in teams en steeds nemen twee kandidaten het tegen elkaar op tijdens de meest maffe en lachwekkende spelletjes.


Willen jullie tijdens je groepsuitje wat meer te weten komen van de stad waar jullie die dag verblijven? Kies in Eindhoven dan voor het arrangement Rondleiding Strijp-S - Sherlock Citygame. Eerst krijgen jullie een rondleiding door de wijk Strijp-S, waar vooral creatieve ondernemers zijn gevestigd. Daarna trekken jullie de binnenstad in om een moord als een echte Sherlock op te lossen.


Activiteiten voor vriendengroepen

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor je vriendengroep? Ook dan bieden wij een enorm aanbod van uitjes en arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Escape City? In teams gaan jullie de binnenstad van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch in en het is aan jullie om raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Jullie krijgen een koffer mee met hulpmiddelen en als jullie de opdrachten goed hebben uitgevoerd, ontvangen jullie een code. Uiteindelijk strijden jullie als team tegen de andere teams om de verlossende eindcode.


Ook Wie is de…?, gebaseerd op het bekende televisieprogramma, is een aanrader om te ondernemen met je vrienden. Hierbij staat teamwork centraal. Binnen je team moet je iedereen vertrouwen om de opdrachten goed uit te voeren, maar er zit een … bij, die de opdrachten opzettelijk laat mislukken. Ontmasker jij de …?


Andere tips voor onze activiteiten voor vriendengroepen zijn onder andere de Team Challenge Citygame, de Step-kroegentocht, Ganzenborden en VR Escape Game: Casa de Papel.


Groepsuitje kiezen

Voor een groepsuitje neemt DoeNederland je het meeste werk uit handen. Maar voordat je het groepsuitje kunt kiezen, is het wel handig alvast wat informatie op een rij te hebben:

  1. Het doel van het groepsuitje. Moet het ontspanning bieden, moet het de teamgeest versterken of is het de bedoeling nieuwe contacten te leggen?
  2. Wie er meegaan. Denk aan leeftijd, man/vrouw en andere wensen. Hierop kun je het groepsuitje afstemmen.
  3. Het budget. En geef dit door aan DoeNederland. Zo kunnen wij de offerte afstemmen op jouw budget.
  4. Heb je vervoersmogelijkheden en zo ja welke? Ook dit kan meespelen in de keuze voor het groepsuitje.

Unieke groepsuitjes bij DoeNederland

Door het grote aanbod van activiteiten, hebben wij altijd een groepsuitje naar wens. Bij DoeNederland bieden wij:

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Keuze uit 3 te gekke steden
  • Enthousiaste begeleiding

En natuurlijk zijn er genoeg opties om jullie groepsuitje ook op culinair gebied goed te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan lunch- en borrelarrangementen en driegangendiners.


Hoe groot of klein je groep is maakt bij ons niet uit. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf 3 personen kunt boeken. Kies voor een van de arrangementen of stel zelf jullie groepsuitje samen met losse activiteiten. Zo heb je altijd een leuke dag die helemaal past bij jullie wensen.


Neem snel contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel op maat.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke