Doe Nederland
Familie-uitje
Reset

Plan een onvergetelijke familiedag

Familie-uitje organiseren in jouw regio? Een familie-uitje plannen is een hele organisatie. Wil je lekker iets sportiefs doen of zijn jullie meer van het culturele? Wil je één dagdeel of liever de volledige dag zoet zijn? Het is niet makkelijk kiezen, maar DoeNederland heeft het wel eenvoudiger gemaakt. Hebben jullie een datum gekozen? Dan helpen wij jullie mee om de juiste invulling aan de dag(deel) te geven. Zo is het organiseren van een familie-uitje kinderspel. 

Plan je ideale uitje
152 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons

Wij staan voor je klaar

Een geslaagd familieuitje

Een familieuitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels, wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht per step en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


En wat gaan we eten?

Een familieuitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje lekker met koffie en gebak, kies voor een gezellige picknick of sluit de dag af met een walking dinner. Mogelijkheden genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Bossche Bol - Luxe sloep varen
"Op een regenachtige dag toch nog veel plezier gehad"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke