Doe Nederland
Familie-uitje
Reset

Plan een onvergetelijke familiedag

Familie-uitje organiseren in jouw regio? Een familie-uitje plannen is een hele organisatie. Wil je lekker iets sportiefs doen of zijn jullie meer van het culturele? Wil je één dagdeel of liever de volledige dag zoet zijn? Het is niet makkelijk kiezen, maar DoeNederland heeft het wel eenvoudiger gemaakt. Hebben jullie een datum gekozen? Dan helpen wij jullie mee om de juiste invulling aan de dag(deel) te geven. Zo is het organiseren van een familie-uitje kinderspel. 

Plan je ideale uitje
162 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons

Wij staan voor je klaar

Een geslaagd familie-uitje

Een familie-uitje plannen is een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels, wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een citygame of kies voor een speurtocht per step en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op jouw gezelschap.


En wat gaan we eten?

Een familie-uitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje met koffie en gebak of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Streetgolf in Den Bosch
"Een leuke manier om Den Bosch op een andere manier te ontdekken."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke