Doe Nederland
Familie-uitje
Reset

Familie uitjes

Wil je voor je familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren? Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden. Van actieve uitjes tot escape rooms en quizzen, van jong tot oud, van een uurtje tot een compleet dagarrangement. Onze enthousiaste spelbegeleiders maken jullie familiedag onvergetelijk.


Het overgrote deel van de leuke familie uitjes hebben wij in eigen beheer. Hierdoor zijn we heel flexibel en kunnen wij voor jullie dagje uit met de familie een compleet programma op maat samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag een passend voorstel.

133 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Familie uitje organiseren

Familie uitjes organiseren zijn een hele kunst. Ga je iets sportiefs doen of juist iets cultureels, wordt het een middag of een hele dag? Het valt vaak niet mee om het iedereen naar de zin te maken. Daarom kun je bij ons zelf je familie uitje samenstellen.


Je hebt de keuze uit meer dan 50 activiteiten die gegarandeerd staan voor de leukste familie uitjes. Ga bijvoorbeeld varen en doe daarna een city game of kies voor een speurtocht per step en een lekkere lunch. Zo stem je het programma perfect af op het gezelschap waar jouw familie uit bestaat.


De leukste familie activiteiten

Bij DoeNederland vind je altijd leuke familie uitjes. Zo is Da Vinci Code al geschikt voor een groep vanaf 6 personen. Met een tablet en de nodige attributen gaan jullie de binnenstad van Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven in. Door middel van het juist beantwoorden van vragen die jullie doorkrijgen van “de kluizenaar”, ontvangen jullie cryptische aanwijzingen voor geheime locaties. Lukt het jullie om de stadsschat te vinden, de code te kraken en zo bij het best bewaarde geheim van de betreffende stad te komen? Ideaal voor een gezellig en spannend familie uitje!


Ben je in het aanbod van familie uitjes op zoek naar een activiteit voor een grote familie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het spel Wie is de…? Dit spel is gebaseerd op het populaire tv-programma Wie is de Mol. Jullie vormen teams die opdrachten moeten doen, maar in elk team is een mol aanwezig. Wees altijd op je hoede! Je weet maar nooit wie er toch voor een keertje niet te vertrouwen is…


Tips familie uitjes

Leuke familie uitjes zijn niet compleet zonder lekker eten. Begin jullie dag met koffie en gebak of sluit de familiedag met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg! 


Een van onze beste tips voor familie uitjes is het arrangement Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel. Eerst gaan jullie op pad met een route door Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven en omgeving. Jullie krijgen een kaart mee met vragen en als jullie deze juist beantwoorden, worden jullie beloond met een prachtige wandelroute.


Na het wandelen is het tijd voor een overheerlijk driegangendiner in een van de restaurants van de betreffende stad waar jullie familie uitje plaatsvindt. Jullie sluiten de dag af met het spannende Moordspel: een zinderend rollenspel waarin iedereen verdachte is. Wie ontdekt het moordwapen, de moordlocatie en het allerbelangrijkste: de moordenaar?


Ben je op zoek naar nog meer tips voor familie uitjes, dan raden wij onder andere de arrangementen The Escape Game - Borrelen, Solex rijden - Bierproeverij - tapcursus en Stadswandeling met professionele gids - Team Challenge aan.


Genoeg inspiratie voor leuke familie uitjes dachten we zo! Heb je nog vragen of je oog al laten vallen op een uitje dat je interesse wekt? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van advies en een offerte op maat.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Je eigen Bossche bol maken
"We hebben een leuke dag gehad, personeel was allemaal vriendelijk en zelfs een wijziging op het laatste werd geregeld."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke