Doe Nederland
Dinner games
Reset

Kies voor dinner game! Een diner en spel ineen!

Een dinner game hoor ik je denken, wat houdt het in? Onder het genot van een driegangendiner houd je je ook bezig met door jou gekozen spel. Wanneer iedereen zijn of haar drankje heeft zal de eerste spelronde starten, hierna volgt het voorgerecht. Vervolgens zal de strijd weer worden voortgezet met de volgende spelronde! We werken samen met verschillende horecagelegenheden in de stad naar keuze, die zorgen dat het volgende gerecht na de gespeelde ronde weer op tafel komt. Kies je een dinner game in de vorm van een gezellige quiz vol spellen, interactie en vermaak. Er is voor ieder wat wils! Voor welk thema je ook gaat, met onze dinner games is een leuke avond gegarandeerd.

17 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Speel een spel tijdens een heerlijk driegangendiner

Wil je eens op een andere manier een heerlijke maaltijd nuttigen? Dan kan dat tijdens een van onze dinerspellen. Je kan er zelf voor kiezen of je het spel voorafgaand of na het diner wilt of juist écht in combinatie met het diner. 


Tijdens een combinatie (diner + spel) speel je over het algemeen na elke gang een ronde van het spel. We hebben verschillende spellen die hier goed mee te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de altijd gezellige Ik Hou van Holland Dinner Game of rank je collega's of vrienden tijdens Ranking your Stars Dinner Game. Ook hebben we hele spannende spellen die gespeeld kunnen worden, zoals het Moorddiner of de Escape Dinner Game. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Phone
"Was erg leuk leuke opdrachten. Alleen de Mister X die belde was niet altijd duidelijk te verstaan waardoor je de opdrachten niet helemaal verstond. En bij ons was als je de opdrachtuitkomst door stuurde en wachtte op een nieuwe aanwijzing dat duurde erg lang van 5-8 min en dat gaat van je tijd af. Dat was de opmerking van de fanatieke onder ons."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke