Doe Nederland
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen? 

DoeNederland.nl heeft veel unieke bedrijfsuitjes passend bij jouw bedrijf.

Voor elke bedrijfsgrootte (3 - 1000) hebben wij een passende invulling waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers in dienst, of je werkt in een bedrijf met wel 1000 collega’s, wij organiseren een uniek uitje voor jullie. Wij denken graag met jullie mee met het samenstellen van een dagprogramma. Aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen we creatief maatwerk leveren.


We kunnen een quiz of spel personaliseren, dusdanig dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan, waardoor je echt iets unieks kunt aanbieden aan je medewerkers.

Bel, chat, app of mail met ons, wij zorgen voor 1 vast aanspreekpunt en een offerte binnen 24 uur.  

139 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Op pad met collega’s?

Even een datum prikken en dan het leukste gedeelte: wat gaan we doen? Bij DoeNederland kun je echt alle kanten op. Ga bijvoorbeeld lekker een hapje eten en daarna de escape room in. Liever iets sportiefs? Wat dacht je van elkaar uitdagen tijdens een stepspeurtocht? Een te gekke activiteit die je niet snel vergeet.


 Bij DoeNederland is er altijd een geschikte activiteit voor jouw bedrijf te vinden. 


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Als activiteit georganiseerd na een bijeenkomst van een traineeship. Iedereen vond het zeer geslaagd. De locatie was eenvoudig te vinden. Prettig welkom en een helder uitleg over de escape room, wat wel en niet de bedoeling was. Ook waren de opdrachten een uitdaging en de combinatie van denken en uitvoeren was prima. Tips hielpen wel om er enige voortgang in te houden. Al waren deze af en toe niet altijd even goed te verstaan. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke