Doe Nederland
City games
Reset

City games: ontdek de stad op een speelse manier

City games zijn het nieuwe sightseeing. De stad verkennen en ondertussen de strijd aan gaan met je familie, vrienden of collega’s. Met verschillende thema’s voor de city games om uit te kiezen, hoef je je niet te vervelen. Jullie gaan op pad met een tablet of smartphone waarop opdrachten staan. Voer de opdrachten zo goed mogelijk uit en behaal hiermee zoveel mogelijk punten. Alleen zo kun je het andere team verslaan. Met wie maak jij een team en ga je de uitdaging van een city game aan?

44 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

De city games van DoeNederland speel je met een smartphone waarbij je vragen moet beantwoorden, puzzels maakt en opdrachten uitvoert. Voor de meest uiteenlopende stadsspellen kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Escape CityDa Vinci CodeGanzenbordThe Phone, Sherlock Citygame of Party & Co.

Uiteraard doe je samen met je vrienden, collega's, sportteam, vereniging of familie goed je best in deze strijd. Wie weet wint jouw team wel een lekkere prijs!


City game met je vrienden

The Phone is echt een van onze city games om te doen met je vrienden. Samen voeren jullie opdrachten uit om Mister X te vinden. Deze opdrachten krijgen jullie natuurlijk door per telefoon. Hebben jullie een opdracht juist uitgevoerd, dan verdienen jullie tijd en krijgen jullie hints over de schuilplaats van Mister X.


City game met je familie

Heb je een familiedag, dan is ganzenborden een goede keuze uit ons aanbod van city games. De binnenstad van Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen is het speelveld en net zoals het originele ganzenbord zijn er dezelfde kansen en valkuilen. Natuurlijk hebben we het traditionele ganzenbord wel iets hipper gemaakt.


City game met je collega's

Een van onze city games om te doen met je collega’s is de Team Challenge Citygame. In 2 teams die weer bestaan uit 2 groepen, verspreiden jullie je met een tablet en een aantal materialen door de stad. Het doel is om met je team 999 punten te behalen. Hierbij is het van groot belang dat jullie goed contact onderhouden met het andere groep uit je team. Let op: zit je binnen de gestelde tijd óver de 999 punten, dan zullen jullie opdrachten moeten uitvoeren die minpunten opleveren.


Of je nu op zoek bent naar city games voor jong en oud, kleine of grote groepen: wij bieden de leukste city games aan in de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Neem contact met ons op voor meer informatie.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"We hadden prima weer. De sfeer was goed en het personeel was goed gehumeurd en gaf goed uitleg. We vonden alleen de horeca minder, met name omdat we met de groep niet bij elkaar konden zitten (ruimteprobleem)."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes