Doe Nederland
City games
Reset

Ontdek de stad op een speelse manier

Citygames zijn het nieuwe sightseeing. De stad verkennen en ondertussen de strijd aan gaan met het andere team. Met verschillende thema’s om uit te kiezen hoef je je niet te vervelen. Op pad met een tablet of smartphone waar opdrachten op worden weergeven. Voer de opdrachten zo goed mogelijk uit om zoveel mogelijk punten te verdienen en het andere team te verslaan.  Met wie maak jij een team ga je de uitdaging van de citygame aan?

46 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Speel een te gekke city game

Voor jong en oud en voor kleine en grote groepen bieden wij de leukste citygames aan in de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.


Deze city games speel je met een smartphone waarbij je vragen moet beantwoorden, puzzels maakt en opdrachten uitvoert. Voor de meest uiteenlopende stadsspellen kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Escape City, Da Vinci Code, Ganzenbord, The Phone, Cluedo of Party & Co.


Uiteraard doe je samen met je vrienden, collega's, sportteam, vereniging of familie goed je best in deze strijd en wie weet wint jouw team wel een lekkere prijs!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden in Nijmegen
"Het ganzenborden was leuk, de opdrachten waren afwisselend. Zeer vriendelijk personeel met leuke live feedback op de opdrachten. Je ziet veel van de stad en bent gezellig bezig met elkaar. Een aantal collega's vond 2 uur lopen wat veel. Tip is om dan op momenten dat je een straf hebt (doornenstruik, gevangenis) die 10 minuten te gebruiken om even te rusten en wat te drinken. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke