Doe Nederland
Teamuitje
Reset

Teamuitje

Wil je een dag op pad of avond uit met je team en wil je hiervoor een teamuitje organiseren? Bij DoeNederland vind je altijd een teamuitje dat geschikt is voor jouw werknemers of collega’s. Wij hebben een aanbod van verschillende leuke teamuitjes voor alle leeftijden. 


Leer je team bijvoorbeeld echt kennen tijdens een origineel teamuitje zoals een escape room, beleef hilarische momenten tijdens de Ik hou van Holland Dinner Game, daag je collega’s uit tijdens de Sherlock Citygame of kies een van de andere leuke activiteiten.


Met begeleiding van onze enthousiaste spelleiders en quizmasters wordt jullie teamuitje gegarandeerd een succes. Neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat voor een onvergetelijk teamuitje.
124 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Origineel teamuitje: dit zijn de mogelijkheden

Het jaarlijkse teamuitje stem je bij DoeNederland perfect af op het doel van je uitje en de samenstelling van de groep. Kies een creatieve, culturele of sportieve activiteit of stel zelf een verrassende combinatie samen voor een origineel teamuitje.

Kies bijvoorbeeld voor actie en braingames met een Stepspeurtocht en een Escape room. Eerst gaan jullie in groepjes van 5 tot 6 personen op pad met de step waarbij jullie een kaart met vragen meekrijgen. Beantwoorden jullie de vragen goed, dan worden jullie beloond met een prachtige route door Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven.


Daarna kunnen jullie een van de Escape rooms doen. Los raadsels op, maak puzzels en volg de cryptische aanwijzingen. Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen? Een origineel teamuitje waarbij samenwerking gegarandeerd centraal staat!


Unieke teamuitjes bij DoeNederland

Op zoek naar unieke teamuitjes waarin je elkaar echt leert kennen? Maak dan een combinatie van de uitjes Wie is de Mol en Solextocht. Het spel Wie is de…? is gebaseerd op het spectaculaire tv-programma Wie is de Mol. Samen met je team voer je opdrachten uit, echter zit er wel een mol in het spel…die ongemerkt opdrachten laat mislukken. 

Het doel van het spel is om uit te vinden wie de mol is en wie jullie allemaal voor de gek houdt. Nadat jullie dit hebben uitgevogeld kunnen jullie gaan Solex rijden. Met een solex rijden jullie langs de mooiste plekjes van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch. Ideaal voor een teamuitje, want voor de jongeren is het lekker crossen en de ouderen gaan even terug in de tijd. 


Andere tips voor een leuk teamuitje zijn onder andere de arrangementen Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel, Virtual Reality Experience en Team Challenge - Moordspel.


Teamuitjes ideeën

Ben je op zoek naar de leukste teamuitjes ideeën, dan ben je bij DoeNederland aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van inspiratie zodat jij een onvergetelijke dag met je team beleeft.

Zo is de Hunted Citygame een van de succesnummers voor een memorabel teamuitje, waar tactiek, teamwork en snelheid een must zijn. Zorg ervoor dat iedereen een mobiele telefoon heeft waarop de app gedownload kan worden, de Hunted Citygame is namelijk een interactief spel. 

Tijdens deze citygame ben je een premiejager of een crimineel. Als premiejager jaag je op de criminelen en als crimineel moet je weg zien te blijven uit de handen van de premiejagers. Als crimineel verdien je punten door kluizen te kraken. Lukt dit, houd er dan rekening mee dat de premiejagers direct zien waar jij je bevindt! Ben je op zoek naar een bloedstollend, interactief en opwindend teamuitje, dan is de Hunted Citygame zeker iets voor jullie.

Andere ideeën voor teamuitjes zijn bijvoorbeeld het spel de Da Vinci Code of de Stepspeurtocht, waarbij jullie voordat jullie op de step springen een kaart met vragen meekrijgen. Geef je de juiste antwoorden, dan komen jullie langs de meest bijzondere plekjes van Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen. Doe je best, want het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord, ontvangt een mooie verrassing!

Wil je steppen of de stepspeurtocht doen op je eigen locatie? Dan is dit zeker mogelijk. Neem contact met ons op en wij voorzien jullie van verschillende steproutes op papier. Dit kan een tocht langs de highlights zijn, maar ook een rustgevende route door de mooie natuur.


Tips teamuitje

Of wij nog meer tips voor de leukste teamuitjes hebben? Uiteraard. Laat je werknemers of collega’s uit hun comfortzone komen met bijvoorbeeld de combinatie van de leuke teamuitjes Party & Co en Koe schilderen.

Tijdens Party & Co zetten jullie de binnenstad van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch op stelten! In teams gaan jullie de stad in om zoveel mogelijk partypunten te verzamelen. Jullie voeren opdrachten uit op verschillende niveaus, waar ook het puntenaantal naar is.

Daarna is het tijd voor de workshop Koe schilderen, waarin je wellicht onvermoede talenten van de andere deelnemers van jullie teamuitje ontdekt. Onder begeleiding toveren jullie een koe van papier maché om tot een waar kunstwerk.


Natuurlijk kun je voor je teamuitje ook voor een van onze kant-en-klare arrangementen kiezen. Welk teamuitje je ook kiest, je bent altijd verzekerd van enthousiaste begeleiding en duidelijke instructies.


Teamuitjes combineren

Wil je verschillende teamuitjes combineren, dan kan dit met een van onze vooropgestelde arrangementen, maar de leukste teamuitjes mag je ook helemaal zelf combineren.

Start in Den Bosch bijvoorbeeld met Je eigen Bossche bol maken, waarbij je de fijne kneepjes van het Bossche bollen maken leert. Kies daarna voor de Sherlock Citygame waar jullie als een echte Sherlock een moord oplossen en sluit af met een driegangendiner of dinner game.


Een andere mogelijkheid om teamuitjes te combineren is om in de ochtend te beginnen met een Wandelspeurtocht, daarna te gaan lunchen in een restaurant naar keuze en de dag af te sluiten met een quiz zoals een Pubquiz, de That’s so 90’s Quiz of een heuse quizboot (alleen mogelijk in Den Bosch).


Teamuitjes bij DoeNederland

Voor een perfect teamuitje kun je altijd terecht bij DoeNederland. Wij bieden uitjes in alle categorieën, van escape rooms tot sightseeing en van city games in de binnenstad tot workshops en vaartochten.

Wil jij het perfecte uitje voor je team organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Geef op het contactformulier aan:

  • Wat het doel is van jullie teamuitje
  • Wat (ongeveer) de samenstelling is van de groep
  • Wanneer je het teamuitje wilt laten plaatsvinden
  • Wat het budget is
  • Of je al activiteiten op het oog hebt of wenst dat wij een voorstel doen

Op die manier weet je zeker dat jij en je teamleden een onvergetelijke dag beleven met de teamuitjes van DoeNederland!

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke