Doe Nederland
Sportieve fun
Reset

Sportief bezig zijn doe je bij DoeNederland

Ben je graag sportief bezig en zoek jij nog een passende teambuilding activiteit? Zoek dan niet verder! DoeNederland heeft de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Kies voor een oldschool solex of ga je voor iets rustiger zoals op de tandem een van onze steden verkennen. Veel fun en ondertussen sportief bezig zijn!

26 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
ThemaWij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Maak er een sportief dagje uit van!

Ook voor een sportieve activiteit met je collega's, vrienden, familie of je vereniging ben je bij ons op het juiste adres. We hebben alle ingrediënten in huis voor een leuke teambuildingsactiviteit. De highlights van de stad naar keuze hoef je niet perse te bezoeken tijdens een stadswandeling, maar kan natuurlijk ook op een sportieve manier. 


Zo hebben we verschillende wandel-, step-, solex- en fietstochten uitgezet door de binnenstad. Wij zorgen voor een route op papier en jullie zorgen zelf voor de gezelligheid onderweg. De meeste routes zijn ook uit te breiden met een extra spelelement door van de route een speurtocht te maken. Natuurlijk hebben we aan het eind van de speurtocht een prijs voor het winnende team om jullie fanatisme te belonen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Den Bosch
"Erg gezellig, met de hele vriendengroep genoten van de escape game."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes