Doe Nederland
Cultureel
Reset

Culturele uitjes Nederland

Welke stad zou jij wel wat beter willen leren kennen: Den Bosch, Nijmegen of misschien wel Eindhoven? Op cultureel gebied hebben deze steden heel wat te bieden. Wij hebben dan ook verschillende culturele uitjes Nederland waarmee je deze steden op een originele manier kunt ontdekken.


Denk aan een rondleiding door de Sint Jan of een rondvaart over de Binnendieze in Den Bosch of de Sherlock Citygame in de binnenstad van Nijmegen.
14 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Cultureel uitje in Nederland in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven

Met het arrangement Vaartocht Binnendieze - Je eigen Bossche bol maken heb je een echt cultureel uitje Nederland te pakken. Eerst varen jullie in Den Bosch door de Binnendieze, de verzamelnaam voor alle wateren van Den Bosch. Jullie varen zowel langs als onder de bekende bezienswaardigheden van de Brabantse hoofdstad en een ervaren gids vertelt jullie alles over de rijke geschiedenis van Den Bosch.


Ook bieden wij verschillende culturele uitjes Nederland als je op zoek bent naar activiteiten voor een teamuitje. Zo wandelen jullie met het arrangement Stadswandeling met professionele gids - Team Challenge eerst door de binnenstad en omgeving van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch. Een professionele gids neemt jullie mee en voorziet jullie van de leukste weetjes over de stad van jullie keuze.


Daarna is het tijd voor de Team Challenge, waarbij jullie je in twee teams door de betreffende stad verspreiden. Dit cultuuruitje staat garant voor echte sightseeing, want de opdrachten liggen verspreid door de gehele stad. Natuurlijk is er op het einde tijd voor een prijsuitreiking.


Wat minder voor de hand liggend tussen culturele uitjes Nederland, maar zeker de moeite waard is een bezoek aan Eindhoven. Laat je verrassen door een stepspeurtocht door Strijp-S: de plek waar creatieve ontwikkelingen, ondernemers en de toekomst samenkomen. 


Culturele uitjes Nederland combineren met andere activiteiten

Onze culturele uitjes Nederland zijn perfect te combineren met een sportief uitje of creatieve activiteit. Zo creëer je eenvoudig een speels programma én een cultuuruitje voor een gevarieerd gezelschap.


Reserveer snel jouw cultureel uitje Nederland via DoeNederland.nl. Doordat wij alle activiteiten voor culturele uitjes Nederland in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Neem contact met ons op en we voorzien je binnen 24 uur van een offerte op maat.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Eindhoven
"Leuk uitje, te weinig tijd om het spel uit te spelen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes