Doe Nederland
Creatief
Reset

Creatieve workshops bij DoeNederland

Laat je van je creatieve kant zien met een van onze creatieve workshops. Schilder je eigen koe, maak je eigen Bossche bol of werk samen aan een groot kunstwerk tijdens Samen aan de kwast. Leuk om na afloop op kantoor of in de kantine te zetten, zodat iedereen het kan bewonderen.

14 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij bieden de leukste creatieve uitjes In Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Ben je dus op zoek naar creatieve workshops, dan ben je bij DoeNederland aan het juiste adres. Bovendien zijn deze eenvoudig te combineren met een andere activiteit zoals een stadswandeling met een professionele gids of een spannende Escape Room.


Creatief uitstapje Nederland

Creatieve uitstapjes zijn bij DoeNederland zo gevonden! Zo is de workshop Samen aan de kwast geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Dit is een van de grootste in het rijtje van creatieve workshops en biedt een middag vol vermaak en creativiteit.


Jullie krijgen allemaal een canvas dat uiteindelijk één groot schilderij vormt. Wordt het een mooie abstracte combinatie van uiteenlopende stukken of kiezen jullie voor een bepaald thema? Wij geven een duidelijke uitleg en handvatten zodat jullie een bijzonder kunstwerk kunnen gaan schilderen. Uiteraard met alle benodigde materialen. Een ding staat vast: het wordt een uniek schilderij én jullie zijn een mooie herinnering rijker.


Een van onze andere creatieve workshops waarin je de kwast hanteert is Koe schilderen. Na een korte uitleg gaan jullie zelf aan de slag met het beschilderen van jullie papier-maché koe. Jullie worden begeleid en met behulp van de juiste materialen toveren jullie de koe om tot een waar kunstwerk.


Culinaire workshops

Ben je gek op lekker eten? Ga dan zelf aan de slag met de creatieve workshops waarin je leert hoe je je eigen Bossche bol maakt. De workshop Je eigen Bossche bol maken vindt uiteraard plaats in Den Bosch. Deze workshop bestaat uit twee delen. Eerst wordt je kennis getest over de beroemde lekkernij en daarna is het tijd om zelf een overheerlijke Bossche bol te maken.

We rekenen dit echt tot een van onze meest creatieve uitjes, want alle aspecten komen aan bod. Slagroom kloppen, chocolade smelten en alle andere handelingen die nodig zijn om een échte Bossche bol te bereiden.


Creatieve workshop in een arrangement

Alle creatieve workshops kun je prima combineren met een sportieve of culturele activiteit of een van de citygames. Stel zelf je programma samen of kies uit een van de aantrekkelijke arrangementen met creatieve uitjes.


Kies bijvoorbeeld voor het arrangement Rondleiding Sint Jan - Je eigen Bossche bol maken - Vaartocht Binnendieze in Den Bosch. Met dit arrangement volgen jullie eerst een rondleiding door de welbekende Sint-Jans Kathedraal en daarna is het tijd voor de workshop waarin jullie leren Bossche bollen te bereiden. Dit groepsuitje sluiten jullie af met een vaartocht over de Binnendieze, de bekende wateren van de Brabantse hoofdstad.


De workshop Samen aan de kwast is goed te combineren met een overheerlijk diner in het arrangement Samen aan de kwast - Diner. Eerst werken jullie aan een gezamenlijk kunstwerk en als afsluiter staat er een driegangendiner op jullie te wachten.


De workshop Koe schilderen bieden wij aan in het arrangement Wandelspeurtocht - Koe schilderen en het arrangement waarin maar liefst twee creatieve workshops plaatsvinden: Dollen met Bossche bollen - Koe schilderen

Jullie starten de dag met een wandeltocht door de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch waar jullie hilarische doe-opdrachten moeten doen en leerzame meerkeuzevragen beantwoorden. Daarna gaan jullie aan de slag met jullie eigen Bossche bol tijdens een workshop en aansluitend vindt de creatieve workshop Koe schilderen plaats.


Dit is zomaar een greep uit onze creatieve workshops. Heb je een geschikte workshop tussen onze creatieve uitjes gevonden? Dan is het ook mogelijk om deze te combineren met een van onze andere activiteiten zoals een escape room of pubquiz. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2022)
"Super leuk uitje met enthousiaste quiz master Jorieke"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke