Schoolreisje

The Ultimate School Battle, het leukste schooluitje!

"The Ultimate School Battle" is een veelzijdig schooluitje geschikt voor diverse gelegenheden zoals brugklasintroducties en afsluitingen van het schooljaar. Leerlingen worden verdeeld in groepen van zes en gaan op pad met tablets voor uiteenlopende opdrachten, van creatieve foto- en video-opdrachten tot educatieve taken. Een live begeleider beoordeelt de opdrachten voor directe feedback. Na afloop worden alle foto's en video's naar school gestuurd en vindt een prijsuitreiking plaats voor het winnende team. Het programma kan worden aangepast aan schoolthema's en leeftijden, geschikt voor zowel voortgezet onderwijs als studentenintroducties.

Leuke schooluitjes

Wat kun je verwachten van het schooluitje?

Op zoek naar een leuke activiteit voor je leerlingen? Bijvoorbeeld een brugklas-introductie, eindexamenactiviteit of afsluiting van het schooljaar? Dan bieden wij hiervoor het perfecte spel: The Ultimate School Battle! Tijdens dit schooluitje gaan de leerlingen de strijd aan om elkaar beter te leren kennen.


We beginnen altijd met een uitgebreide uitleg, zodat iedere groep weet wat ze moeten doen. De leerlingen verdelen zich in groepjes van 6 en gaan op pad met een tablet. Hierop zijn vooraf GPS-punten ingesteld, waarmee zij foto-, video- meerkeuze- en open opdrachten doorkrijgen. Dit is een mix van zowel educatieve als fun-opdrachten.

Ook de interactie is volop aanwezig, want de begeleiding beoordeelt live tijdens het spel alle opdrachten. De leerlingen krijgen gelijk reactie waardoor er motivatie ontstaat om meer punten te behalen. Alle onderdelen hebben een verschillend aantal punten, dus tactiek én samenwerking binnen de teams is enorm belangrijk. Het uitje is geschikt voor een grote groep, vanaf 50 personen. Je kunt het dus ook doen als klassenuitje.


De opdrachten

De opdrachten zijn een mix van zowel educatieve als fun-opdrachten. De video- en foto-opdrachten zijn vaak ludieke opdrachten die de creativiteit bij de leerlingen naar boven brengt én waarbij hilariteit is gegarandeerd. Zo kunnen de opdrachten onder andere zijn: doe de bottle flip op video, doe een bekend TikTok-filmpje na of maak een foto van hoe blij jullie zijn zijn als jullie horen dat de laatste twee uren op school uitvallen.


Prijsuitreiking

Natuurlijk sturen wij alle foto’s en video’s door naar school zodat de leerlingen hier nog naar kunnen kijken en niet te vergeten…om lachen! Bovendien vindt er na The Ultimate School Battle een spetterende prijsuitreiking plaats waarbij wij bekend maken welk team de Grote Beker heeft gewonnen.


Schooluitje op maat

Uniek aan The Ultimate School Battle is dat we hier compleet maatwerk voor kunnen leveren. Is je school bijvoorbeeld net bezig met het thema duurzaamheid, dan verzorgen we vragen en opdrachten over duurzaamheid. Vindt er juist een (brugklas)introductie plaats, dan leveren we extra veel opdrachten waarin de leerlingen elkaar beter leren kennen.


Daarnaast kunnen we het logo van de school verwerken in het spel zodat deze zichtbaar is op het tablet.

Klassenuitjes

Voor welke leeftijd past dit uitje?

The Ultimate School Battle is volledig aan te passen op de groep, waardoor het uitje voor iedere groep geschikt is. Zowel voor het voortgezet onderwijs, maar ook als introductie voor studenten. Zo kan iedereen zijn nieuwe klasgenoten leren kennen.

Schooluitjes


Waarom een schooluitje organiseren?

Schooluitjes zijn waardevol omdat ze teamwork en samenwerking bevorderen, leren buiten het klaslokaal stimuleren, de motivatie en betrokkenheid vergroten, relaties versterken, cultureel en sociaal bewustzijn vergroten, blijvende herinneringen creëren, plezier en ontspanning bieden, een frisse kijk op leren geven, praktische toepassing mogelijk maken en stress verminderen. Ze zijn een feestelijke afsluiting van het schooljaar en dragen bij aan een positieve leeromgeving.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"Het was erg leuk en mijn mede speurders vonden het ook leuk. We zijn op plekken geweest waar nog niet eerder geweest zijn."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes