Doe Nederland
Teambuilding
Reset

Teambuilding activiteiten

Elkaar beter leren kennen door middel van teambuilding activiteiten? De vaste patronen doorbreken? Met een van onze teambuilding activiteiten zet je je team weer op scherp.

Wij bieden diverse teambuilding uitjes waarmee jullie nader tot elkaar komen. Of je nu op zoek bent naar een losse activiteit of juist een compleet dagprogramma: wij stellen deze graag voor je samen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf teambuilding activiteiten uit te kiezen en op die manier zelf het programma te bepalen. Wij helpen je graag.

119 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Doordat wij de meeste teambuilding activiteiten in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Neem snel contact met ons op en wij sturen je binnen 24 uur een offerte op maat.


Leuke teambuilding uitjes

Leuke teambuilding uitjes vind je altijd bij DoeNederland. Bij elk van de teambuilding activiteiten focus je je weer op een ander aspect van het werken in een team. Zo bieden wij bijvoorbeeld Samen aan de kwast, een workshop waar je samen aan één kunstobject werkt. Een mooie manier om de neuzen dezelfde kant op te krijgen én jezelf van je creatieve kant te laten zien. In de escape rooms gaat het om slim samenwerken. Alleen dan kun je de oplossing vinden.


Ook quizzen zijn fijne teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de Minute to Win It! Dinner Game. Tijdens een driegangendiner spelen jullie in teams tegen elkaar. Telkens nemen twee kandidaten het tegen elkaar op met de meest hilarische spelletjes die je maar kunt bedenken.


Een andere leuke quiz activiteit is de Quizboot in Den Bosch. Jullie maken een mooie vaartocht door Den Bosch en tijdens deze tocht wordt jullie team op de proef gesteld tijdens een gezellige quiz. Jullie hebben de keuze uit de thema’s Algemeen, Jaren ‘70 ‘80 ‘90 of Trouwen. Bovendien mogen jullie op de quizboot twee uur lang onbeperkt drinken. De quizboot is een van onze best geboekte teambuilding activiteiten!


Combineer meerdere teambuilding activiteiten

Voor teambuilding uitjes bieden wij kant-en-klare arrangementen, maar je kunt ook zelf meerdere teambuilding activiteiten samenstellen tot een compleet dagprogramma. Speel bijvoorbeeld eerst The Battle Room, doe daarna een Step-kroegentocht en sluit af met het Moorddiner.


Of ga Solex rijden, ga daarna Ganzenborden en praat nog even na van de activiteiten tijdens een gezellige borrel.


Teambuilding activiteiten boeken bij DoeNederland

Je ziet het, bij DoeNederland is er volop keuze voor teambuilding activiteiten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding uitjes in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven: er is altijd een uitje dat aan al jouw wensen én die van jouw voldoet.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke