Doe Nederland
Teambuilding
Reset

Teambuilding activiteiten

Elkaar beter leren kennen door middel van teambuilding activiteiten? De vaste patronen doorbreken? Met een van onze teambuilding activiteiten zet je je team weer op scherp.


Wij bieden diverse teambuilding uitjes waarmee jullie nader tot elkaar komen. Of je nu op zoek bent naar een losse activiteit of juist een compleet dagprogramma: wij stellen deze graag voor je samen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf teambuilding activiteiten uit te kiezen en op die manier zelf het programma te bepalen. Wij helpen je graag.


Doordat wij de meeste teambuilding activiteiten in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Neem snel contact met ons op en wij sturen je binnen 24 uur een offerte op maat.

119 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Teambuilding activiteit organiseren bij DoeNederland

Leuke teambuilding uitjes vind je altijd bij DoeNederland. Bij elk van de teambuilding activiteiten focus je je weer op een ander aspect van het werken in een team. En altijd onder professionele begeleiding. Natuurlijk staan vooral de communicatieve vaardigheden centraal. Het effect hiervan is namelijk meestal direct merkbaar: collega’s ervaren hoe belangrijk goede communicatie is. 


Zo bieden wij bijvoorbeeld Koe schilderen, een workshop waar je een koe gaat schilderen. Een mooie manier om de neuzen dezelfde kant op te krijgen én jezelf van je creatieve kant te laten zien. In de escape rooms gaat het om slim samenwerken. Alleen dan kun je de oplossing vinden.


Teambuilding activiteiten binnen

Ben je op zoek naar een teambuilding uitje om binnen te doen? Dan is de VR Escape Game: Casa de Papel echt iets voor jullie. Tijdens dit teambuilding spel moeten jullie goed samenwerken om pittige VR- en real life puzzels op te lossen. Strijd tegen elkaar en zorg dat je met jouw team als eerste het Spaanse Muntgebouw weet te beroven!


En kende je onze 80's, 90's en 00's Quiz al? Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de gouden jaren van de 80's, 90's en 00's met onze sensationele 80's, 90's en 00's Quiz! Verzamel je vrienden, collega's of familie en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de tijd vol nostalgie, plezier en competitie!

Teambuilding activiteiten outdoor

Ook zijn er bij DoeNederland genoeg mogelijkheden voor outdoor teambuilding activiteiten. Zo is een goede samenwerking van groot belang bij de Team Challenge Citygame. Verdeel je in 2 teams die zich ook weer opsplitsen in 2 groepen. 


In deze groepen verspreiden jullie je door de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Op het tablet en met de materialen die jullie meekrijgen, moeten jullie opdrachten uitvoeren. Let op: samenwerken is een must. Want wellicht kunnen jullie de andere groep uit jullie team helpen. Wie behaalt het eerst de benodigde 999 punten?


Andere tips voor outdoor teambuilding activiteiten zijn onder andere de Wandelspeurtocht en The Phone.

Leuke teambuilding activiteiten

Quizzen zijn fijne teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de Minute to Win It! Dinner Game. Tijdens een driegangendiner spelen jullie in teams tegen elkaar. Telkens nemen twee kandidaten het tegen elkaar op met de meest hilarische spelletjes die je maar kunt bedenken.


Originele teambuilding activiteiten

Of je nu op zoek bent naar unieke teambuilding activiteiten voor kleine of grote groepen, een uitje is zo gevonden. Ook voor out of the box ideeën ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld een bepaald idee voor een activiteit maar weet je niet helemaal hoe deze te organiseren?


Of heb je meerdere uitjes van DoeNederland op het oog, maar kun je niet kiezen? Neem dan contact met ons op. Uitjes op maat zijn namelijk altijd mogelijk. Bovendien hebben we vele samenwerkingen, waardoor we een “standaard” programma nog origineler kunnen maken. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Teambuilding activiteiten voorbeelden

Behalve dat wij een groot aanbod hebben van activiteiten voor jullie teambuildingsdag, helpen we je ook graag op weg met een paar snelle en gemakkelijke teambuilding activiteiten die je op de werkplek kunt doen zoals:


Ei laten vallen

Verdeel de medewerkers in teams en geef ze een ei en wat spullen uit jullie bedrijf. In teams moeten jullie binnen 15 minuten een soort apparaat rond het ei te bouwen, zodat het niet breekt als je het van een hoogte laat vallen. Deze leuke activiteit moedigt het oplossen van problemen als team aan.


Verjaardag line-up
De werknemers moeten zichzelf op volgorde van hun verjaardagsmaand- en datum zetten. Hierbij mogen ze niet praten, maar moeten ze communiceren met gebarentaal of andere acties. Met deze activiteit focus je op samenwerking en communicatie.

Combineer meerdere teambuilding activiteiten

Voor teambuilding uitjes bieden wij kant-en-klare arrangementen, maar je kunt ook zelf meerdere teambuilding activiteiten samenstellen tot een compleet dagprogramma. Speel bijvoorbeeld eerst The Battle Room, doe daarna een Step-kroegentocht en sluit af met het Moorddiner.


Of ga Solex rijden, ga daarna Ganzenborden en praat nog even na van de activiteiten tijdens een gezellige borrel.

Teambuilding activiteiten boeken bij DoeNederland

Je ziet het, bij DoeNederland is er volop keuze voor teambuilding activiteiten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding uitjes in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven: er is altijd een uitje dat aan al jouw wensen én die van jouw voldoet.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2024)
"This was a lot of fun but the sound was sometimes very soft and especially for such a big group difficult to keep everyone quiet enough. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes