Doe Nederland
Teambuilding
Reset

Plan je ideale teambuilding activiteit 

Elkaar beter leren kennen door middel van een teambuilding activiteit? De vaste patronen doorbreken? Met een van onze teambuilding activiteiten zet je je team weer op scherp.

Plan je ideale uitje
123 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons

Wij staan voor je klaar

Teambuilding activiteiten

Elkaar beter leren kennen? Vaste patronen doorbreken? Met een van onze teambuilding activiteiten zet je je team weer op scherp. 


Focus op je team

Bij elke activiteit focus je op een ander aspect van het werken in een team. We hebben bijvoorbeeld workshops waarin je samen aan één kunstobject werkt. Een mooie manier om de neuzen dezelfde kant op te krijgen (en je van je creatieve kant te laten zien). In de escape rooms gaat het om slim samenwerken. Alleen dan kun je de oplossing vinden. 


Lekker dineren

Combineer een teambuilding activiteit ook eens met een dinner game. Een leuke manier van dineren, waarbij je een spel speelt tussen de gangen door.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Pubquiz (versie 2020)
"We hebben een hele leuke dag gehad, de pubquiz zat goed in elkaar met leuke vragen! Ook werd er gebruik gemaakt van filmpjes, muziekfragmenten en de TV, wat de quiz nog uitdagender maakte. Ook het meisje die de pubquiz leidde was erg leuk. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke