Vrijgezellenfeest
Doe Nederland
Vrijgezellenuitje
Reset

Vrijgezellenfeest activiteiten

Als je dit leest heb je waarschijnlijk de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren. En de vrijgezellenfeest activiteiten moeten natuurlijk onvergetelijk, hilarisch en super gezellig worden. Kortom: er komt nogal wat bij kijken.


DoeNederland heeft jarenlang ervaring en beschikt over een ruim aanbod van vrijgezellenfeest activiteiten en leuke uitjes in een grote stad als Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of op locatie. Ga jij een uitje voor een grote groep organiseren, dan denken wij graag met je mee. Neem contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een uitgewerkt voorstel. Zo wordt het vrijgezellenfeest altijd een groot succes!

117 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Vrijgezellenfeest uitjes

Wil je graag een tof uitje organiseren voor een groep mensen voor het vrijgezellenfeest? Wij hebben talloze mogelijkheden voor de leukste vrijgezellenfeest activiteiten. Met een step-kroegentocht of een pubquiz met extra vragen over de bruid of bruidegom. Beleef spannende tijden in een escape room of kies voor een volledig verzorgde dag met een borrel en diner(quiz) met live begeleiding van onze enthousiaste quizmasters.


Voor de activiteiten vrijgezellenfeest maken wij het je graag gemakkelijk. Kies daarom voor een van onze arrangementen. Sportieve vrijgezellenfeest activiteiten, workshops, escape rooms en citygames gecombineerd met lekker eten en eventueel een gezellige borrel. En dat alles natuurlijk in een levendige stad: Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Stuk voor stuk steden met een bruisende binnenstad waar je tot in de late uurtjes kunt doorfeesten.


Heb je graag de vrije keuze? Stel dan zelf een programma samen met de leukste activiteiten vrijgezellenfeest. Kies je favoriete stad en de activiteiten die aan jullie wensen voldoen, zoals een sportief uitje. En combineer deze met een lunch, borrel en/of diner. Succes gegarandeerd!

Vrijgezellenfeest ideeën

Vrijgezellenfeest ideeën zijn eindeloos te bedenken. Had je al eens gedacht aan een workshop vrijgezellenfeest? Bijvoorbeeld cocktails maken, yoga of een creatieve workshop zoals mozaïeken of sieraden maken.


Bekijk ook snel het aanbod van workshops van DoeNederland. Een leuke workshop is bijvoorbeeld Koe schilderen, waarbij jullie met de juiste materialen een uniek kunstobject creëren.


Andere ideeën zijn onder andere paintballen, een bier- of wijnproeverij of karaoke.

Vrijgezellenfeest Brabant

Op zoek naar mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest Brabant? DoeNederland biedt een groot aanbod van actieve uitjes in Den Bosch en Eindhoven, maar ook in Nijmegen (Gelderland). 


Een citygame, quiz of speurtocht: alles is mogelijk. En wil je de activiteit afsluiten met een diner of gewoon lekkere hapjes? Dan helpen we je hier ook graag bij. Geef je wensen door en wij maken een voorstel op maat.

De leukste vrijgezellenfeest activiteiten

Op zoek naar de leukste vrijgezellenfeest activiteiten in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of op locatie? Kijk dan snel bij het grote aanbod van activiteiten vrijgezellenfeest op DoeNederland.nl.


Je hebt hier de keuze uit complete arrangementen en losse activiteiten. Of stel de dag helemaal zelf samen door verschillende losse vrijgezellenfeest activiteiten te combineren. Wij helpen je graag zodat zowel de bruid- of bruidegom als jullie een onvergetelijk vrijgezellenfeest beleven! 

Tips vrijgezellenfeest activiteiten

Als je ons vraagt om tips voor vrijgezellenfeest activiteiten, dan schudden wij er uiteraard zo een aantal uit onze mouw. Zo is er met het arrangement Steppen - Borrelen - Moordspel voor ieder wat wils. Eerst steppen jullie door de binnenstad en de tocht sluiten jullie af met een gezellige borrel. Daarna is het tijd voor het moordspel, waarbij jullie de moordenaar, het moordwapen en de moordlocatie moeten ontrafelen.


Het arrangement Wandelspeurtocht - Bossche bollen workshop biedt wat meer vertier voor de wat rustigere vrijgezellen en het arrangement Stepspeurtocht - Minute to Win it! is weer meer geschikt voor de quizfanaten onder ons. We zetten nu een aantal vrijgezellenfeest activiteiten uitgebreid voor je op een rij.


Opdrachten vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren is met de uitjes van DoeNederland.nl zo gefixed! We bieden speciale uitjes voor vrouwen en voor mannen, maar uiteraard ook de leukste vrijgezellenfeesten die je met een groep van tegelijkertijd mannen en vrouwen kunt ondernemen. Bovendien komen in de verschillende activiteiten de meest hilarische opdrachten aan bod.


Hiervoor is het arrangement Escape City - Lunch - Steppen een echte aanrader, waarin leuke activiteiten en opdrachten zijn verwerkt. Eigenlijk is Escape City hetzelfde als een “gewone” escape room, echter is nu de complete binnenstad van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch het speelveld. Jullie verdelen je in - afhankelijk van het aantal genodigden van het vrijgezellenfeest - meerdere teams en krijgen meerdere attributen mee. Hiermee lossen jullie door de gehele stad raadsels op en voeren jullie opdrachten uit waarmee jullie de juiste codes vinden. Welk team weet als eerste de stad te redden van de ondergang?


Daarna staat er een lunch voor jullie klaar en aansluitend vindt de tocht op de step plaats. Hiermee zien jullie op een sportieve manier de mooiste plekken van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Er zijn meerdere routes beschikbaar. Wordt een tocht langs de highlights van de stad of juist door de natuurrijke omgeving van een van de bruisende steden?

Vrijgezellenfeest vrouwen 

Een high tea, workshop of ontspannende wellnessdag: voor vrouwen zijn er talloze vrijgezellenfeesten te bedenken. Boek eens een Burlesque workshop of ga lekker stappen. 


Ook kun je een professionele fotoshoot in een unieke setting doen. Houdt de bruid wel van wat actie? Dan mag een outdoor activiteit als raften, mountainbiken of kanoën niet ontbreken. 

Opdrachten vrijgezellenfeest vrouw

Tijdens een gezellige middag of avond met een groep vrouwen moeten er natuurlijk ook leuke opdrachten gedaan worden. Regel uiteraard eerst de outfit vrijgezellenfeest vrouwen. Kleden jullie de toekomstige bruid in een gek pak of worden het alleen accessoires? En wat doen jullie zelf aan? Bijvoorbeeld allemaal dezelfde t-shirts met opdruk?


Andere leuke opdrachten zijn dansopdrachten zoals de Macarena of de Ketchup Song dansen of elkaar uit te dagen tijdens een hilarische karaoke.


Denk daarna aan de vragen vrijgezellenfeest bruid. Stel een aantal vragen en laat iedereen opschrijven wat zij denken dat de toekomstige bruid gaat zeggen.

Kijk dan of iedereen het bij het juiste eind heeft door haar de antwoorden te laten geven. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Als je toekomstige echtgenoot een dier zou zijn, welk dier zou hij zijn en waarom?
  • Als je een superkracht zou kunnen hebben, welke zou je dan kiezen?
  • Wat is het meest dwaze dat je ooit hebt gedaan voor de liefde?

Vrijgezellenfeest mannen

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest alleen voor mannen? Dan is het arrangement Men Only! wellicht een leuk idee. Jullie gaan de hele dag op pad alleen met de mannen. Eerst een tocht op de solex en daarna een borreluurtje. Met een lekker drankje achter de kiezen is het dan tijd voor het driegangendiner. De avond sluiten jullie af met de pubquiz die jullie in teams spelen. Moge de beste mannen winnen!


Opdrachten vrijgezellenfeest man

Ook bij een vrijgezellenfeest voor de bruidegom mogen de opdrachten niet worden overgeslagen! Daag elkaar uit tijdens de VR Escape Game: Casa de Papel of ga Oudhollands Ganzenborden, waarbij de door jullie gekozen stad het speelbord is. 


Tijdens dit spel moeten jullie foto-opdrachten uitvoeren, korte video’s maken en vragen beantwoorden. Vals spelen is onmogelijk, want de tussenstand wordt bijgehouden door de app. Wie wordt de winnaar?

Vrijgezellenfeest activiteiten mannen

Voor vrijgezellenfeest activiteiten voor mannen zijn er vele populaire uitjes te bedenken. Kies eens voor echte highland games, waarbij jullie in verschillende teams met elkaar de strijd aan gaan tijdens verschillende Schotse spellen.


Of ga paintballen, waarbij jullie elkaar moeten zien uit te schakelen met verfballen. Andere leuke activiteiten voor mannen op een vrijgezellenfeest zijn onder andere een whiskyproeverij, een pokeravond of karten.

Actief vrijgezellenfeest

De meest populaire vrijgezellenfeesten zijn de vrijgezellenfeesten met actieve uitjes. Gelukkig hebben wij hiervoor volop aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uniek vrijgezellenfeest met de activiteit Solex rijden? Deze gevarieerde tocht doen jullie op eigen houtje en duurt 2 uur. Met de bijbehorende route op zak komen jullie langs de mooiste plekjes van Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven.


Ook kun je het solex rijden combineren met andere actieve uitjes voor een perfect vrijgezellenfeest. Kijk bijvoorbeeld eens naar het arrangement Solex rijden - bierproeverij - tapcursus. Na het bovengenoemde solex rijden gaan jullie genieten van lekker bier! Eerst krijgen jullie een spoedcursus: waar komen bepaalde bieren vandaan en van welke ingrediënten worden ze gemaakt? Daarna is het tijd voor een korte tapcursus waarbij jullie erachter komen wie de twee beste biertjes kunnen tappen (en opdrinken natuurlijk). Cheers!

Hilarisch vrijgezellenfeest

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren, dan wil je behalve een actieve en gevarieerde dag, er natuurlijk een hilarisch spektakel van maken. Het moet immers een onvergetelijke dag worden en een hoop gelach mag hierbij niet ontbreken.


Kijk daarom eens naar de opties voor het arrangement Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow. Eerst steppen jullie met de groep van cafeetje naar cafeetje en doen jullie een aantal hilarische spellen waarmee punten te verdienen zijn. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje. Daarna staat er een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar.


En als jullie na zo’n leuke kroegentocht en gezellig etentje nog niet uitgelachen zijn, dan biedt de Grote Spelshow hiervoor volop mogelijkheden! De leukste en grappigste spellen van de grote televisieshows hebben wij namelijk verwerkt in een grote spelshow. Wat dacht je van songteksten uitbeelden, woorden uitbeelden met letters die op je lichaam hangen en de meest gekke puzzels oplossen: in de grote spelshow komt van alles voorbij. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd.


Overigens is De Grote Spelshow ook als losse activiteit te boeken. Net zoals Party & Co, de Da Vinci Code en het zinderende spel Wie is de...?

Uniek vrijgezellenfeest

Een uniek vrijgezellenfeest vind je zeker weten bij DoeNederland.nl. Zo beleef je gegarandeerd een fantastisch vrijgezellenfeest met het unieke arrangement VR Experience - Borrelen. Stap in de wereld van de Virtual Reality en ontdek het onbekende.. Genoeg sensatie? De drankjes staan klaar en is het tijd om te borrelen in een gezellig café in het centrum van Den Bosch.

Denk hieraan bij een vrijgezellenfeest

Ben jij de uitverkorene die het vrijgezellenfeest mag organiseren, dan is dit natuurlijk hartstikke leuk. Maar het kost ook wat werk. Wij nemen je een heleboel uit handen, maar maak wel gebruik van de volgende tips:


Laat de bruid of bruidegom in spé bepalen wie er wordt uitgenodigd

Het is tenslotte zijn of haar dag. Het hoort erbij dat jij af en toe wat geheimzinnig doet, maar weten wie de vrijgezel erbij wil hebben is wel fijn. Dan vergeet je niemand en nodig je ook niemand uit die hij of zij er wellicht niet bij wil hebben.


Plan niet de hele dag vol

Wij helpen je met de activiteiten, maar zorg er wel voor dat niet de hele dag volgepland is. Soms is het fijn om even rustig een drankje met elkaar te drinken en gezellig te kletsen.


Laat duidelijk weten wat het budget is

Geef van tevoren aan iedereen aan wat de kosten voor de activiteiten worden. Geef ook aan dat eventuele extra drankjes hier niet bij inbegrepen zijn. Zo komt niemand achteraf voor verrassingen te staan. 


Maak foto’s ter herinnering

Als de dag zover is, vergeet dan niet zoveel mogelijk foto’s te maken. Vraag of de gasten dit ook willen doen. Verzamel daarna alle foto’s en maak er een fotoboekje van. Zo hebben jullie altijd een herinnering aan een leuke vrijgezellendag. 

Vrijgezellenfeest organiseren bij DoeNederland

Enthousiast geworden over onze mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest? Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een leuke activiteit zoals een escape room, citygame zoals de Sherlock Citygame en de Hunted Citygame, quiz of workshop? Neem dan snel contact met ons op! Je ontvangt altijd binnen 24 uur een uitgewerkt voorstel, zodat je alle opties voor het door jou georganiseerde vrijgezellenfeest rustig kunt bekijken.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Solex rijden in Nijmegen
"zeer geslaagde dag. Trek alleen even wat oudere kleren want je wordt wel echt vies van de solex."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes