Doe Nederland
Spel
Reset

Boek een uitje met een van onze spelelementen

Ben jij een goed met spellen? Weet jij snel opdrachten op te lossen? En ben je graag in de buitenlucht bezig? Met onze spel uitjes hebben diverse activiteiten voor je samengesteld.  Met de citygames ontcijfer je opdrachten en ontdek je meteen de binnenstad. Of geniet je liever van het uitzicht op de fiets of tandem? Wat je ook kiest, er zit altijd wat leuks voor jou en jouw gezelschap bij!

Plan je ideale uitje
105 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons

Wij staan voor je klaar

Samenwerking en spellen

Een uitje met een spelelement, maar ondertussen ook aan de teambuilding werken? Met de spellen van DoeNederland hebben wij voor ieder team wat wils. Je kunt mysteries ontrafelen in de escape rooms. Wil je een groter spelruimte dan kies voor een citygame, hiermee ga je met een smartphone of tablet de binnenstad in trekken om verschillende opdrachten uit te voeren. 


Kies je liever voor een rustigere uitje dan pak een van onze fietsen of tandems en ga de omgeving van de stad naar keuze bekijken. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
The Hangover in Eindhoven incl. 2 uur borrelen
"Zeer leuke dag! Mooie service via mail, maar ook op de dag zelf! Aangepast naar onze vraag en dit was geen enkel probleem! Een aanrader om deze activiteit te doen! Omkadering komt van de organisatie, de creativiteit van je eigen groep bepaald veel. Ga zeker nog eens op de site kijken voor andere activiteiten. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke