Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. 

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met onze event planners.


Hieronder enkele recensies van klanten waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd:

Coolblue

“Wij waren dit jaar op zoek naar een uniek bedrijfsuitje met het thema escape. Doenederland heeft veel opties met dit thema. Wij hebben met een grote groep het spel Escape City gedaan en hadden van te voren een heerlijke lunch gehad bij de Winkel van Sinkel. Het spel werd enthousiast begeleidt en het was niet te makkelijk om uiteindelijk de bom te kraken.

De communicatie met het kantoor verliep heel soepel en met onze vele wijzigingen gingen ze flexibel om. Wij komen zeker nog eens terug.”


Vodafone Nederland

“Wij hebben afgelopen jaar voor het eerst een dagvullend programma geboekt bij DoeNederland. Wij vonden het heel goed geregeld. De communicatie van te voren was duidelijk en op de dag zelf werd er ook helder besproken wat het programma inhield. We hadden verschillende activiteiten en daardoor had iedereen een leuke dag. De dag was voornamelijk bedoeld als teambuilding en wij zagen in elke activiteit dat er samengewerkt moest worden om een doel te bereiken. Wij komen zeker nog eens terug bij DoeNederland.


Nike

“Met een gedeelte van ons bedrijf (70 personen) hebben wij een dagvullend programma gedaan. Mensen konden zelf kiezen aan welke activiteit ze zouden gaan deelnemen. Jolein heeft ons uitstekend geholpen om al onze wensen op papier te zetten. Hierdoor was het een geslaagde dag voor alle medewerkers. Complimenten voor de organisatie en de begeleiding op de dag zelf.


Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room - Driegangendiner
"Ontzettend leuke escape room! Vriendelijk personeel. Drie gangen diner was heerlijk! Genoeg keuze en een keer wat anders dan anders. Jammer dat onze betaling nog niet doorgekomen was bij de escape room. Enige kleine minpuntje was dat je in de kou moest beginnen en eindigen tijdens de escape room. Verder alles helemaal super! We hebben genoten."

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Rondvaart Binnendieze - Cluedo City Game
"Super gezellige dag gehad met het hele team. De vaartocht over de Binnedieze was indrukwekkend. Gelukkig bleef het droog weer. De schipper wist veel te vertellen. De Bossche Bol smaakte verrukkelijk. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel van cafe Zomers & Zomers. Al met al een top dag ervaren. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke