MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
8.7
Solextour Utrecht met appeltaart
"Erg leuk, iets aan de dure kant en jammer dat we aan het begin zo'n 30 min moesten wachten tot we uitleg en instructies kregen en konden beginnen, dan waren we liever een half uur later gekomen! Ook staat de stip op de kaart niet op het echte beginpunt; op een kaart staat die bij P2 van hoog Catherine, maar het was bovenaan het moreelse park"

Teamuitje organiseren? 

5 Handige tips voor een topdag!


Aan jou de eer om het teamuitje te organiseren? Met deze tips wordt het zeker een succes.


Tips voor het organiseren van een teamuitje


1. Datum prikken

Wil je zeker weten dat iedereen kan? Plan dan ruim van tevoren een datum. Stel bijvoorbeeld een aantal potentiële data voor via de mail, een WhatsApp-groep of met datumprikker.nl. Hoe langer je wacht met het prikken van een datum, hoe voller de agenda’s zitten.


2. Het budget

Wil je er zeker van zijn dat de kosten voor niemand een probleem zijn? Informeer dan vooraf wat iedereen maximaal wil uitgeven. Houd er rekening mee dat je ook budget moet reserveren voor eten en drinken en eventueel vervoer. 


3. Wat ga je doen

Misschien wel het lastigste onderdeel van het plannen van een uitje. Het kiezen van een activiteit. Er zijn verschillende mogelijkheden om te bepalen wat je gaat doen:

Vraag iedereen om ideeën en ga voor ‘meeste stemmen gelden’.

Stel twee of drie opties voor en laat de teamleden stemmen.

Is het altijd lastig om het eens te worden over wat jullie gaan doen. Organiseer het uitje dan eens met z’n tweeën of drieën en houd tot de bewuste dag geheim wat je gaat doen. 


4. Eten en drinken

Wat is leuker dan je uitje afsluiten met een heerlijk diner of een gezellige borrel. Lekker napraten over alle avonturen die jullie die dag hebben beleefd. Bij DoeNederland kun je alle activiteiten makkelijk combineren met lunch-, diner- en borrelarrangementen. Handig, want zo heb je nergens omkijken naar. Alles wordt voor je geregeld en je weet vooraf precies wat de kosten zijn.


5. Vervoer

Samen uit, samen thuis. Maar wat is voor jullie het makkelijkst qua vervoer. Heb je genoeg auto’s en chauffeurs (Bob’s), dan is carpoolen vaak de voordeligste optie. Afhankelijk van de reisafstand is een taxibus vaak ook goed te doen als je de kosten over de groep verdeelt. De uitjes die wij organiseren bevinden zich altijd in grote steden op loopafstand van het station. Met de trein is dan ook een handige optie.

GEEF EEN UITJE CADEAU

Met de cadeaubonnen van DoeNederland zorgt u altijd voor een verassing! Bestel >

DOE DE TEST!

Weet je niet wat je moet kiezen? Doe nu onze test en vindt uit wat het beste bij jullie past.

Onze favoriete teamuitjes

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte