Uitjes Brabant

Uitjes Brabant zijn bij DoeNederland zo gevonden. Bij ons stel je namelijk zelf je ideale dagje weg naar Noord-Brabant samen: van activiteiten voor een gezellige familiedag tot de complete invulling van een vrijgezellenfeest. Van groepsuitjes die je kunt doen met mooi weer tot activiteiten die binnen plaatsvinden. Voor elk budget organiseer je de leukste uitjes in Brabant om te genieten van een onvergetelijke dag.

Uitjes Brabant: ideaal voor een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar leuke en originele activiteiten om te doen met je familie, je collega’s of zoek je iets origineels voor een vrijgezellen dag? Dan ben je bij DoeNederland aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de leukste uitjes Brabant in Den Bosch en Eindhoven en in Gelderland hebben wij een aanbod van gezellige activiteiten in Nijmegen.

Combineer de Brabantse activiteit met een borrel, lunch of diner

Kies je favoriete Brabantse activiteit en combineer deze met een lunch, borrel of diner. Je kunt zelfs meerdere activiteiten combineren. DoeNederland heeft voor elk budget de leukste en lekkerste uitjes Brabant. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Familie uitjes in Brabant

Een familiedag moet leuk zijn voor jong en oud. Begin de dag bijvoorbeeld met een workshop Bossche bollen maken. Dit overheerlijke uitje valt vast bij iedereen in de smaak.


Of speel de citygame Party & Co en ga de strijd aan met je familie. Dit is echt een van de meest hilarische uitjes Brabant waar jullie nog lang over na zullen praten. Wil je de spanning nog even vasthouden? Reserveer dan tijdens je dagje weg Brabant het Moorddiner. Spanning en sensatie aan tafel gegarandeerd.


Liever een actief uitje? Pak dan met zijn allen de step, tandem en ontdek de stad eens vanuit een ander perspectief.

Stel zelf je bedrijfsuitje samen

Ben je op zoek naar uitjes Brabant voor een teambuildingsessie of moet de dag vooral in het teken staan van lachen, gieren, brullen? Als je benieuwd bent hoe je collega’s met elkaar samenwerken onder tijdsdruk, dan is Escape the City in Noord-Brabant vast en zeker een geslaagd teamuitje of bedrijfsuitje.


Zit je meer te denken aan ontspannen uitjes in Brabant, dan is een typisch Bosch uitje echt iets voor jou en je team. Geniet van een rondvaart over de Binnendieze en sluit af met een lekkere lunch of borrel. Zo geniet je van het echt Noord-Brabant!

Organiseer in en paar stappen een complete vrijgezellen dag

Een vrijgezellendag om nooit te vergeten. Die plan je met een van onze vrijgezellenfeest uitjes Brabant. Naast een geslaagde dag voor de bruid of bruidegom, mag deze dag ook best een beetje verrassend zijn. Bij DoeNederland.nl kun je eindeloos activiteiten in Noord-Brabant combineren, zodat je voor iedere vrijgezel de ideale dag samenstelt. Maak bijvoorbeeld één van de Brabantse steden onveilig tijdens de citygame Ganzenbord. De citygames hebben een hoge fun factor en zorgen voor veel hilariteit tijdens een vrijgezellendag. Sluit het vrijgezellenfeest af met een kroegentocht in Den Bosch of Eindhoven, een borrel of een uitgebreid driegangendiner.

City Game in Brabant

In ons aanbod van uitjes Brabant vind je een aantal toffe city games. Zo is bij de Sherlock Citygame de gehele binnenstad van Eindhoven of Den Bosch het speelveld. Jullie verdelen je in teams en met een plattegrond en een detective kit vertrekken jullie richting binnenstad. 


Ben je op een van de locaties, dan krijgen jullie op de meegenomen smartphone een vraag. Hoe meer vragen jullie juist beantwoorden, hoe meer aanwijzingen jullie krijgen. Welk team komt er als eerste achter wie de moord heeft gepleegd, wat het moordwapen is en waar de moordlocatie zich bevindt?


Andere tips voor city games zijn onder andere Escape City, Ganzenbord en de Hunted Citygame.

Stepspeurtocht

Zoek je mogelijkheden voor een dagje weg Brabant en wil je wat meer van een Brabantse stad zien? Verken dan bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven per step! Je komt dan langs de mooiste plekjes van zowel de stad als de omgeving. Bovendien ben je met de step ook nog eens razendsnel.


Zoek je een teambuilding activiteit, dan kun je het steppen upgraden naar een heuse step speurtocht. Jullie verdelen je in teams en elk team krijgt een kaart mee waarop vragen staan. Door de vragen juist te beantwoorden, vinden en worden jullie beloond met een prachtige en juiste route. Uiteraard staat er een mooie verrassing klaar voor het team dat gemiddeld het snelste is en de meeste vragen juist heeft beantwoord.

Wandelspeurtocht

Onze Wandelspeurtocht heeft wat weg van de Stepspeurtocht, maar dan doe je hem…juist. Te voet. Ben je op zoek naar Brabantse uitjes waar je de mooiste plekjes van de stad kunt zien, dan is de wandelspeurtocht ideaal. Jullie krijgen een kaart mee met vragen en als jullie deze juist beantwoorden, wandelen jullie de juiste route. Natuurlijk ontvangt het beste speurteam een leuke verrassing.

Bossche bollen maken

Een absolute favoriet in onze uitjes Brabant: Dollen met Bossche bollen! Jullie dag start in de Brabantse hoofdstad Den Bosch. Jullie doen een dolle wandeltocht door de stad waar jullie met een smartphone in de hand op zoek gaan naar hilarische doe-opdrachten. Ook moeten jullie een aantal meerkeuzevragen beantwoorden. Bij alles is samenwerking van groot belang en bovendien komen jullie nog veel meer over ‘s-Hertogenbosch te weten.


Na de dolle wandeltocht is het tijd om lekker te kokkerellen. Tijdens een workshop leren jullie hoe je zelf een echte Bossche bol prepareert. Denk aan slagroom kloppen en chocolade smelten. Zijn de Bossche bollen klaar? Neem dan plaats voor een kopje koffie of thee en natuurlijk jouw eigen bereide Bossche bol.

Escape rooms Brabant

60 minuten pure adrenaline. Dat zijn de Escape rooms van DoeNederland. Kies bijvoorbeeld voor een van de Escape rooms in Den Bosch. Jullie hebben de keuze uit drie spannende kamers: Da Vinci Code, De Verloren Soon en de Martelkelder. Ben je op zoek naar een Escape room in Eindhoven, dan heb je de keuze uit de Adventure Camper, Disco Inferno of Crime Lab.


Puzzel een uur lang en los de raadsels op. Alleen zo kunnen jullie ontsnappen. Welke Escape room in Brabant je ook kiest, spanning en sensatie is er gegarandeerd.


Nieuwsgierig naar al onze uitjes Brabant? Neem dan een kijkje bij onze uitjes in Den Bosch en Eindhoven. Staat jouw ideale dagje weg Brabant er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Moordspel Brabant

Ook het Moordspel is een favoriet onder de uitjes Brabant. Vooral voor een vrijgezellendag of teamuitje is dit spel zeer geschikt. Jullie spelen namelijk een zinderend rollenspel waarin iedereen verdachte is. Kijk dus goed om je heen en neem nooit zomaar iets voor waar aan. Jullie krijgen allemaal een eigen rol inclusief attributen. Wie lost de moord op en wint het spel?

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Eindhoven
"Het was een super leuke belevenis. De escape city zat goed in elkaar. Goede opdrachten. Je komt in heel het centrum. Je ziet veel cultuur en komt ook weetjes tegen. Super leuk gecombineerd met de lunch s’middags. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes