MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
9.6
Escape room disco inferno
"Een geaeldige avond gehad. Echt genoten. Ondanks dat we het helaas niet hebben gehaald binnen de tijd."

Stel zelf jouw ideale Brabantse uitje samen

Onze top 3 Brabantse uitjes

Stel zelf jouw ideale Brabantse uitje samen

Bij DoeNederland.nl stel je zelf je ideale uitje samen, van activiteiten voor een gezellige familiedag tot de complete invulling van een vrijgezellenfeest. Bij DoeNederland.nl organiseer je voor elk budget een onvergetelijke dag.


Familie-uitjes in Brabant

Een familiedag moet leuk zijn voor jong en oud. Begin de dag met een workshop Bossche bollen maken. Dit overheerlijke uitje valt vast bij iedereen in de smaak.


Speel de Citygame De Erfenis en ga de strijd aan met je familie om de erfenis van €750 miljoen. Een hilarisch uitje, waar jullie nog lang over na zullen praten. Wil je de spanning nog even vasthouden? Reserveer dan een moorddiner, spanning en sensatie aan tafel gegarandeerd.


Liever een actief uitje? Pak met zijn allen de step, sup of boot en ontdek de stad eens vanuit een ander perspectief.


Stel je bedrijfsuitje zelf samen

Zit je te denken aan teambuilding of moet de dag vooral in het teken staan van lachen, gieren, brullen? Als je benieuwd bent hoe je collega’s met elkaar samenwerken onder tijdsdruk, dan is Escape the City vast en zeker een geslaagd teamuitje.


Zit je meer te denken aan een ontspannen uitje? Dan is een typisch Bosch uitje misschien iets voor jou en je team. Geniet van een rondvaart over de Binnendieze en sluit af met een lekkere lunch of borrel.


Organiseer in een paar stappen een complete vrijgezellendag

Een vrijgezellendag, een dag om nooit te vergeten. Naast een gezellige dag voor de bruid of bruidegom, mag de dag ook best een beetje verassend zijn. Bij Doenederland.nl kun je eindeloos combineren, zodat je voor iedere vrijgezel de ideale dag kunt samenstellen. Het wordt in ieder geval een onvergetelijke dag.


Speel de citygame Sex and the City: de strijd om het meeste shopgeld barst los en geen man is meer veilig. Maak één van de Brabantse steden onveilig tijdens de citygame The Hangover. Citygames hebben een hoge fun factor en zorgen voor veel hilariteit tijdens een vrijgezellendag.


Sluit de vrijgezellendag af met een kroegentocht in Den Bosch of Eindhoven, een uitgebreid driegangendiner of mix jullie eigen shotjes tijdens een mixworkshop.

Combineer jouw favoriete Brabantse activiteit met een borrel, lunch of diner?


Kies je favoriete Brabantse activiteit en combineer deze met een lunch, borrel of diner. Je kunt zelfs meerdere activiteiten combineren. DoeNederland.nl heeft voor elk budget een leuk en lekker uitje.


Nieuwsgierig naar al onze Brabantse uitjes? Neem eens een kijkje bij onze uitjes in Den Bosch en Eindhoven. Staat jouw ideale uitje er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.NIEUWSGIERIG?

Nieuwsgierig naar al onze Brabantse uitjes?
Neem snel een kijkje bij onze uitjes in Den Bosch en Eindhoven.

REVIEW EN WIN

Schrijf nu een review en maak ieder kwartaal kans op € 200,- aan cadeaubonnen. 

Review schrijven

GEEF EEN UITJE CADEAU

Met een cadeaubon van DoeNederland scoor je altijd raak. 


Bestel cadeaubon

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte