MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
10.0
Twee uur solex rijden in Den Bosch
"Was voor onze vriendengroep de eerste keer op een solex. De uitleg van de solex was helemaal helder, de service goed, locatie ideaal zo in het centrum. Dit was een geweldig uitje! "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
2050 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.1
Horeca: 8.6
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 9.2
Dhr. chiel martens beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
20-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
transportbedrijf martens best
top geregeld en goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Susan Verbeeck beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
18-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrienden
Leuke en gezellig avondje met vrienden gehad. Beslist de moeite waar om nogmaals deze combi te doen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Chantal Zomer beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
18-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vesteda
We hadden een uurtje maar de vragen waren erg leuk, actueel en de uitleg was prima! We waren iets later maar we werden netjes gebeld en het was ook verder geen probleem.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Renee Groenen beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
18-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
WnO Infratechniek
Het was een erg leuke middag/avond! Dankjewel voor de vlotte organisatie.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Tom Kuster beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
18-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
vriendengroep
was een topdag met onze vriendengroep, 1 om in te lijsten en met topgids Hans
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. H Leensen beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
17-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Leuk gehad, het was een succes!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sabina Schiettekatte beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
17-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnengroep
Superleuk!!! Het was een toffe ervaring en iedereen heeft onwijs genoten. De combinatie van raadsel opdrachten, foto’s namaken en creatieve foto’s bedenken was erg leuk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Michiel Vande Putte beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
16-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Hondsberg, Team schoolweg 5/6
De activiteit werd op een leuke en spontane manier geleid. We speelde het spel in een mooi hotel en we hadden een fijne hoek waar we allemaal konden zitten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Irene van Hek beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
12-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
Praktijk voor Orthodontie Zoetermeer
Wij vonden het een super geslaagd uitje! De route is leuk, de service goed (we konden nog een keer een Solex omruilen voor een snellere) en wij hadden heel veel geluk met het weer. Droog en zonnig. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Evy Brouwers beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
12-11-2019
Bedrijf / gezelschap:
TaylorWessing
Veel plezier gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte