MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,2 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
9.2
Samen aan de kwast
"vrijdag 7/10/2016 ons middagprogramma was samen aan de kwast. Heel gezellig om met elkaar aan teambilding te doen en gezamenlijk iets te maken. een groot schilderij waarvan iedereen onderdeel uitmaakt. Heel erg geslaagd resultaat."

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.2
1602 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.1
Horeca: 8.1
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 9.3
Dhr. Peter Naaktgeboren beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
19-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
RVO.nl (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
Super dag geweest, de Escape room zijn we helaas niet uitgekomen, het varen op de binnen Dieze was fantastisch.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Randy Ketelaars beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
18-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest Adrian
We hebben met z'n allen een hele leuke afwisselende dag gehad en de vrijgezel in kwestie heeft genoten! De begeleiding door Debbie bij de pubquiz was erg goed. Ze reageerde goed op de groep. Al had ze wel speakers vergeten, wat wij voor haar opgelost hadden doordat we een draadloze speaker bij hadden. Rondje als vergoeding was wel leuk geweest. De kroegentocht was ook erg leuk. Op het eerste gezicht simpele spellen, maar met de nodige drankjes erg melig en leuk begeleid door dennis of danny... weet niet precies meer hoe hij heette... De ontvangst in de ochtend bij de Escape Room Battle door Leroy was helaas wat minder. Wij waren wat te laat omdat we gewacht hadden op mensen die vanuit Breda en Apeldoorn kwamen en we hadden als adres Klokgebouw 212 gelezen op de site en dit bleek Klokgebouw 100 te moeten zijn. Dit liep dus een beetje uit... Leroy was al vanaf het begin geïrriteerd, was kortaf, snauwerig en behandelde ons als kleine kinderen. Hij heeft dit ook van ons teruggekregen. Later heeft hij blijkbaar aan een deel van de groep excuses gemaakt. Ik was hier niet bij. Dus dat is goed van hem, maar jammer van de eerste ervaring. Natuurlijk begrijpen wij dat we later waren door omstandigheden en dat Escape Rooms op tijd gaan. Maar wij waren prima bereid om het wat in te korten of anders op te lossen. Daar had ook naar gevraagd kunnen worden. Leroy was in eerste instantie niet professioneel. Maar goed. Dit heeft ons niet weerhouden de hele dag plezier te hebben hoor, maar wilde ik namens de groep wel even terugkoppelen. Al met al een mooie dag! Leuke kroegen, leuke activiteiten.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Jackelien Matthijssen beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
18-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
CWZ
Alle collega`s die meegedaan hebben waren erg enthousiast zeker omdat we nu ook plekken van Nijmegen zagen die je anders niet zag. Gelukkig hadden we mooi wandel weer dat is natuurlijk ook bevorderend voor de sfeer. Alles was top geregeld
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Petra Blom beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
17-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
geboekt onder P. Blom
Het was een fantastische dag, erg leuk om te doen. De opdrachten waren divers, hilarische taferelen. Het weer werkte natuurlijk ook super mee en Utrecht is zo op de zaterdag bij uitstek een gezellige stad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Leo Vis beoordeelt ons met een:
7.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
17-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
SC Bolsward Zondag4
Leuk uitje zo aan het begin van de competitie. Gezellig en ongedwongen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Lynn de brouwer beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
17-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
Teamuitje
Super geslaagd teamuitje gehad! Escaperoom was erg leuk. We hadden 2 kamers voor 12 personen. Dankzij de leuke opdrachten was je toch ook met de andere helft van je team bezig wat het een leuke competitie maakte! Eten was ideaal op loopafstand van de escaperoom. Leuke locatie, vriendelijk personeel en lekker eten. Weer eens wat anders dan de "standaard" keuzemenu's en toch voor ieder wat wils.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Cynthia Verhagen beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
17-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
7 vriendinnen
We hebben ook de solex tour gedaan daarna 50 tinten grijs spel en daarna het diner. Ieder jaar gaan we op vriendinnenweekend dit jaar was het Nijmegen. Het was echt fantastisch!! We hebben heel veel gelachen, wat een leuke activiteiten. Solexen was al heel leuk en daarna het 50 tinten spel. Dit was echt heel leuk en wij hebben heel veel gelachen. Eva begeleidde het spel, dit deed ze top, hele leuke meid. Daarna het uiteten was ook super, Eva ging gezellig met ons mee. Kortom het was een topdag en alles was super goed geregeld. ????
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marieke Boon beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
16-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
DELA
Erg leuk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Nicole Matijssen beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
14-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
FYGI Happy Recruiters
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad in Nijmegen met ons team. Het spel The Phone is leuk om te spelen omdat je op een spannende manier direct ook de stad leert kennen en op allerlei leuke plekjes komt. Absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Wigo Saes beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
13-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
ICT Automatisering
We zijn met een groep cursisten en het uitje is een prima manier om teambuilding te doen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten