MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
9.3
Vaartocht met wandeltocht
"Leuke dag! Begonnen met een bosche bol en hierna rondvaart door de dieze gehad. Vervolgens een wandeltocht gemaakt, echter zonder gids. Dit is misschien wel aan te raden om dot welen een gids te doen. Maar kortom een leuke mooie dag!"

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
1768 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.2
Horeca: 8.3
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.4
Mvr. Fleur Coolen beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
17-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Escaperoom was super leuk. Hangover citygame ook. Goede begeleiding bij het spel.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Ludo Claassens beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
14-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het was een leuke avond met goede instructie en gezellig diner. De narekening was een minder leuke verassing.
Zou je ons aanbevelen
Nee
Mvr. Melanie Vergeer beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
13-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnen
Erg leuke dag gehad! Leuke activiteiten en goede combinatie zo.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Debby Janssen beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
08-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Kwalitaria ‘t Huukske
Was echt een leuke dag de twee begeleiders waren ook echt top
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Em We beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
06-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
FAM
Het was een hele leuke bezigheid, met goede begeleiding en creatieve tips. En de Bossche bollen......... super lekker.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Patty De klein beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
05-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Samson
Was echt leuk
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. leonie van wijngaarden beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
04-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
-
leuke ervaring
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Mark Sesink beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
04-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Sesink
Was erg gezellig
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Miranda Hoosemans beoordeelt ons met een:
6.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
28-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Essent
• Locatie prima, fijn dat we een ruimte voor ‘onszelf’ hadden en toch in verbinding met het restaurant. Leuk dat we even aan de bar konden staan in het begin; • De VR dinner game was leuk en soms echt hilarisch, een keer wat anders. Leuk dat we het met z’n drietjes moesten oplossen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Stijn Hendrikx beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
27-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
vanderlande
Goed georganiseerd, erg leuke begeleiding van Mariska. Redelijk aan de prijs, maar kwalitatief goed.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte