MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
10.0
.Escape Room - Diezetocht
"Allereerst: Ik ben zeer te spreken over de service, ik heb de reservering 3x aan moeten passen en dat ging allemaal heel erg soepel! Het was een leuke dag, de Escaperoom was goed geregeld en mooi in elkaar gezet. Wij waren met 15 man en iedereen was er zeer over te spreken! De Diezetochtwas ook leuk en interessant. 1 nadeel, we mochten geen pilsje drinken op de boot...(maar dat mocht de pret niet drukken) "

Uitjes op maat

Jij bent dit jaar dé aangewezen persoon die hét uitje van het bedrijf, de familie of de vereniging mag organiseren! ‘Hartstikke leuk’ denk je, maar hoe nu verder? Elk jaar is de dag leuker dan het jaar ervoor en zijn de activiteiten uitdagender, spannender of gezelliger dan de vorige keer. De lat ligt nu voor jou wel héél hoog…


DoeNederland.nl helpt je graag bij het plannen van deze dag waar iedereen nog lang over na zal praten. We hebben meer dan 50 activiteiten in eigen beheer, wat onze organisatie flexibel maakt in het plannen en organiseren van jullie dag. Naast deze activiteiten hebben we ook nog vele samenwerkingen waardoor het ook mogelijk is om dit programma aan te vullen met bijzondere ervaringen of herinneringen.


Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Professionele fotograaf
  • Vergaderlocatie
  • Kerstman
  • Schminken
  • Sumo worstelen
  • Karaokemachie

Niets is te gek! Neem contact op met onze reserveringsmedewerkers. Zij staan klaar om een memorabel programma op maat met u samen te stellen.


Hieronder staan een aantal voorbeeldprogramma’s ter inspiratie. 

Onze klanten:

"Uitstekend, goede adviezen, snelle reacties, plezierige communicatie. Zo doorgaan!"

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte