Het wie is de … spel (gebaseerd op tv programma Wie is de Mol)

Het ‘Wie is de …’ spel is gebaseerd op het tv programma Wie is de mol. Een spannend uitje waarbij teamwork centraal staat. Het spelen van het ‘Wie is de...’ spel is ideaal voor een bijzondere middag met vrienden, maar ook leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een teamweekend. Leer je vrienden, collega’s of teamgenoten beter kennen tijdens een middag vol spanning, sensatie en mysterie.


Het 'Wie is de ...' spel spelen met vrienden? Zo werkt het

Of je nu een fanatieke kijker bent of niet, je bent ongetwijfeld bekend met het populaire tv-programma ‘Wie is de ...’. Samen met je team voer je opdrachten uit. Echter zit er een mol in het team die opzettelijk, maar ongemerkt, opdrachten laat mislukken. Het doel van het spel, is om uit te vinden wie van je vrienden de mol is die met opzet de boel voor de gek houdt.


Leer je vrienden, collega's, teamgenoten of familie nóg beter kennen

Tijdens het spelen van het ‘Wie is de ...’ spel met vrienden is niets wat het lijkt. Je weet niet wie je wel en juist niet kan vertrouwen. Is die ene collega nu écht zo onhandig? En hoe kan je teamgenootje die vraag nu niet weten? Is het toeval, of is er toch opzet in het spel? Kom jij erachter wie van jouw vrienden of collega’s de mol is?


Speel jij binnenkort het zenuwslopende ‘Wie is de ...’ spel met vrienden?

Reserveer vandaag nog voor een onvergetelijke middag! Je plaatst je reservering heel eenvoudig via onze website. Wil je eerst meer weten over hoe het spel precies in zijn werk gaat? Of wil je het spel graag combineren met een andere activiteit, gezellige borrel of een heerlijk diner? 


Neem dan contact met ons op via 040 – 231 90 52. Wij vertellen je graag meer over hoe wij ervoor zorgen dat jouw dagje uit legendarisch wordt. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Steppen - Drankje - Vaartocht Binnendieze
"Op de dag zelf was alles super goed geregeld, vooral complimenten voor de lieve student die zijn eigen fiets aan ons uitleende!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes