Solex huren vriendenweekend

Lijkt het jou leuk om een solex te huren voor een teamweekend? Door te kiezen voor een solex tocht van DoeNederland, wordt jouw weekend ongetwijfeld een daverend succes. Kies voor een uitgestippelde route langs mooie punten in de stad of stel zelf een route samen. Eén ding is zeker, met het huren van een solex wordt jouw vriendenweekend sowieso geslaagd.


Met een arrangement maak je het solex huren op je vriendenweekend écht onvergetelijk

Een solex tocht door de stad met vrienden is leuk. Maar weet je wat nóg leuker is? Wanneer je kiest voor een compleet arrangement. Combineer de solex tocht bijvoorbeeld met een walking diner, buffet of het eten van een Bossche bol. Of wat dacht je van een bierproeverij na afloop van de solex tocht? Zo maak je je vriendenweekend helemaal tot een succes. En wil je eens een keer echt wat geks doen? Waan je in de New Kids film en rijd op de Solex naar Maaskantje.


Kun jij niet wachten een solex te huren voor je vriendenweekend?

Is het al tijd voor het vriendenweekend? Zorg ervoor dat je vandaag nog alles geregeld hebt door meteen je reservering te plaatsen. Dit doe je eenvoudig via onze website. Zie je het arrangement naar keuze niet tussen ons aanbod staan? Geen nood, wij leveren ook maatwerk. Hiervoor kun je bellen naar 040 – 231 90 52. Vertel ons jouw wensen, dan zorgen wij ervoor dat jouw vriendenweekend onvergetelijk wordt. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Wijnproeverij- Mini wijn cursus in Den Bosch
"3 maart was de de dag . Ondanks de kou hebben we een fantastische dag gehad, dat mede door de warme ontvangst zowel bij de stadswandeling, deze man wist je te boeien, wijnproeverij bij het wijnhuys, deze man sprak met zoveel passie en gaf zo"n goede uitleg dat de mindere wijn zeer goed smaakte en tenslotte het diner (goed)met de ïk hou van Holland kwis "die overigens goed geleid werd. TOP-dag dus"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke