• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
Drankje - Ganzenborden - Ik hou van holland Drankje - Ganzenborden - Ik hou van holland
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot! Iedereen kan meedoen. Met de kaart van de stad als speelbord en dezelfde valkuilen en kansen als vroeger. Na dit leuke stadsspel ga je genieten van Ik hou van hooollaaaand, het landje aan de Zuiderzee…”

Komt deze tekst je bekend voor? Dan zit je vast elke zaterdagavond aan de buis gekluisterd!


12.00 – 12.30 Ontvangst met drankje

Laat je benen nog even rusten onder het genot van een lekker drankje in een leuk café in het centrum van Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Utrecht.


12.30 – 14.30 Ganzenbord

Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot! Iedereen kan meedoen. Met de kaart van de stad als speelbord en dezelfde valkuilen en kansen als vroeger. Ontwijkt u de put of belandt u alsnog in de gevangenis of gaat u recht op de finish af?


Hoe werkt Ganzenbord?

De plattegrond van de stad is omgetoverd tot speelbord. Er zijn 63 punten in de stad waar u punten kan scoren. Ook wij gaan graag mee in de tijd dus hebben wij het traditionele ganzenbordspel wel wat hipper gemaakt. Er zullen vragen beantwoord moeten worden maar ook foto-opdrachten uitgevoerd moeten worden. En in de nieuwste versie maakt u zelf korte video's waarin u opdrachten moet uitvoeren die gelijk beoordeeld worden door de begeleider. Het spel is heel divers en u leert de stad op een speelse manier kennen. Een ideaal uitje voor familie, vrienden of collega's. 


Ganzenbord in de stad is een gezellig groepsuitje waarbij vals spelen onmogelijk is. De tussenstand wordt bijgehouden door een app en om het spannend te maken gaat deze een half uur voor het einde op zwart. U zult dus tot het einde geboeid blijven doorspelen en niet weten wie de winnaar is!


14.30 – 14.45 Ganzenbord prijsuitreiking

Wie is de winnaar van het bordspel ganzenbord? Die krijgt natuurlijk een leuke prijs.


14.45 – 16.45 Ik hou van Holland

Er wacht een oer- Hollandse quizmaster op je die van het uitje een hilarisch spektakel zal maken! De gekste en leukste vragen komen in deze ‘’ Hollandse quiz’’ aan de orde. Onze quizmaster zal de meest grappige vragen stellen en er zullen natuurlijk ook opdrachten moeten worden uitgevoerd. Neem je hollandse humor mee en het wordt een avond om nooit te vergeten! Jij houdt toch ook van Holland?

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met een consumptie
  • Smartphone
  • Flesje drinken voor onderweg 
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team bij het Ganzenborden
  • Quizmaster 
  • Ik hou van Holland attributen 
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team bij Ik hou van Holland

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
"Vriendelijk personeel. De space scooter was in orde alleen bij de uitleg stonk het een beetje. Dat was jammer. Nijmegen is een mooie stad!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke