Bedrijfsuitje op eigen werkplek - kantoor - bedrijfskantine Bedrijfsuitje op eigen werkplek - kantoor - bedrijfskantine
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Wist je dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op de eigen werkplek niet als bedrijfsuitje worden gezien? 

En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Stel je jezelf eens voor: een leuke game op kantoor compleet met koffie en gebak en daarna genieten van een heerlijk buffet. Of speel De Grote Spelshow in de bedrijfskantine en sluit het af met een driegangendiner.

Beschik je ook over een bedrijfsterrein of bedrijfshal, dan zijn er nog meer mogelijkheden. Kijk hiervoor eens bij “Zakelijke uitjes op eigen bedrijfsterrein/bedrijfshal”.


Voorbeeldprogramma WKR bedrijfsuitje

Om een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder een voorbeeldprogramma opgesteld. Dit programma bevat een aantal populaire activiteiten, maar het is natuurlijk mogelijk om onderdelen te wisselen, weg te laten of toe te voegen. 

Iedereen kan bijvoorbeeld tegelijkertijd dezelfde activiteit doen, maar ook een keuzeprogramma is mogelijk. 

Hierbij kiest iedereen wat hij/zij leuk vindt. Ook qua tijdsduur ben je helemaal vrij in je keuze.

Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een vergadering te combineren met één activiteit en afsluitend diner voor alle medewerkers.


12:30 – 13:30 uur Ontvangst

Aanvang van de gasten met koffie en thee.


13:30 – 16:00 Keuzeprogramma

OPTIE 1:

13:30 – 16:00 uur The Escape Game


OPTIE 2:

13:30 – 15:30 uur Moordspel


OPTIE 3:

13:30 – 15:30 uur Samen aan de kwast


16:00 – 17:00 uur Borreluurtje

Na je gekozen activiteit is het tijd om met zijn allen een uurtje te gaan borrelen. Zo heb je de tijd om met iedereen even bij kletsen!


17:00 – 19:30 uur Gezamenlijk driegangendiner

Ga samen lekker genieten van een driegangendiner.


Hieronder vindt u een greep uit de activiteiten die wij voor u kunnen organiseren:

Spel / Quizzen

  • Wie is de …? Dinner Game
  • Pubquiz
  • Minute to Win it
  • Ik Hou van Holland
  • Moordspel


Creatieve workshops

  • Samen aan de kwast
  • Koe schilderen
Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Ongeacht de benevelde staat van ons gezelschap was onze activiteit begeleidster An heel respectvol en gemotiveerd. Dikke pluim voor haar! De activiteit zit goed in elkaar en is heel erg verzorgd. Ook al hebben wij het einde nooit gehaald en hebben we nooit de dader ontdekt. Geef ik deze activiteit een een 10/10. In het juiste gezelschap en de juiste staat van bewustzijn, ben ik ervan overtuigd dat dit een leuke activiteit is."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes