Zakelijke uitjes op eigen bedrijfsterrein - bedrijfshal Zakelijke uitjes op eigen bedrijfsterrein - bedrijfshal
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Wist je dat personeelsactiviteiten die worden georganiseerd op de eigen werkplek (bedrijfsterrein, bedrijfshal, kantine, kantoor) niet als bedrijfsuitje worden gezien?

En dus niet meetellen als beloning voor de WKR? Dat biedt mogelijkheden!

Denk bijvoorbeeld aan een gevarieerd buitenspelprogramma voor de volwassenen en eventueel voor de kids een springkussen en schminken. Of een solex tocht met daarna een gezellige barbecue.

Beschik je niet over een bedrijfsterrein of bedrijfshal en organiseer je liever iets op kantoor of in de kantine? Ook dan zijn er diverse mogelijkheden. Kijk hiervoor eens bij “zakelijke uitjes op eigen werkplek/kantoor/bedrijfskantine”.


Voorbeeldprogramma WKR bedrijfsuitje

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder een voorbeeldprogramma opgesteld. Dit programma bevat een aantal populaire activiteiten, maar het is natuurlijk mogelijk om onderdelen te wisselen, weg te laten of toe te voegen.

Iedereen kan bijvoorbeeld tegelijkertijd dezelfde activiteit doen, maar ook een keuzeprogramma is mogelijk. Hierbij kiest iedereen wat hij/zij leuk vindt.


Voorbeeldprogramma:


12:30 – 13:30 uur Ontvangst

Ontvangst van de gasten met lunch of koffie met gebak.


13:30 – 16:00 uur Keuzeprogramma

OPTIE 1:

13:30 – 16:00 uur Solex rijden


OPTIE 2:

13:30 – 15:30 uur Wie is de …?


OPTIE 3:

13:30 – 15:30 uur Koe schilderen


16:00 – 17:00 uur Borreluurtje

Na je gekozen activiteit is het tijd om met zijn allen een uurtje te gaan borrelen. Zo heb je de tijd om met iedereen even bij kletsen!


17:00 – 19:30 uur Barbecue of buffet

Ga samen lekker genieten van een barbecue of uitgebreid buffet.


Andere activiteiten die wij op uw eigen terrein kunnen organiseren zijn:

  • Pubquiz
  • De Grote Spelshow
  • Ik Hou van Holland
  • Tandem rijden
  • Steppen
  • Samen aan de kwast
  • The Escape Game

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een programma op maat samen.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

Wij zijn weer vanaf 1 juni open. Mocht het zo zijn dat je uitje toch niet door kan gaan in verband met het Coronavirus hebben wij onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter regel ivm het Coronavirus?

Om de veiligheid van onze medewerkers én onze klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels gedurende het Coronavirus.

Wij vragen je om de veiligheidsregels in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Om te zien welke uitjes coronaproof zijn klik hier.


Buitenactiviteiten:

- We spelen onze citygames in kleinere teams dan normaal. Maximaal met 4 personen door de stad heen lopen, steppen etc. en zorgen dat je onderling 1,5 meter afstand behoudt. 

- Er is duidelijk aangegeven waar iedereen moet wachten en er is zo weinig mogelijk contact met de begeleider.

- Er is genoeg desinfectie handspray voor elke deelnemer.

- Alle gebruikte materialen worden grondig schoongemaakt. 


Binnenactiviteiten:

- We zorgen dat de 1,5 meter gewaarborgd wordt zoveel als dat kan. We werken veel met horecapartijen samen en volgen de regels van deze partij. 

- Maximaal 30 personen in één ruimte indien de 1,5 meter aangehouden kan worden.  

- In onze escape rooms en vr adventure gaan minder mensen als normaal omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen garanderen. 

- De ruimte wordt meerdere keren schoongemaakt en er is overal een mogelijkheid om je handen te wassen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Ludieke stadswandeling - Cluedo City Game
"Wat een heerlijke middag hebben wij gehad in Den Bosch. Echt een aanrader :). Ondanks dat wij een internationaal gezelschap hadden was het voor iedereen even leuk. De hele groep werd er ook echt bij betrokken. Verrassend leuk! O ja, en dat het regende maakte dus helemaal niet uit, zoveel plezier hadden we ;)"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke