Zakelijk vergaderen met lunch - diner en een uitje Zakelijk vergaderen met lunch - diner en een uitje
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Wist je dat als je jouw uitje combineert met een vergadering inclusief lunch of diner, de kosten van vergaderen inclusief lunch of diner niet worden meegeteld voor de WKR?

Dat biedt mogelijkheden en wij kunnen het voor je organiseren al vanaf 10 personen! De kosten van het uitje, het vergaderen en de lunch/diner worden netjes op de factuur gespecificeerd.


Denk bijvoorbeeld aan een vergadering met een binnen activiteit zoals "Wie is de ...?" of "Koe schilderen" en dat gecombineerd met een lunch of diner. Of een vergadering met lunch of diner gecombineerd met een buitenactiviteit zoals steppen, solex rijden of een speurtocht.


Voorbeeldprogramma voor een bedrijfsuitje met vergaderen

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder een voorbeeldprogramma opgesteld. Dit programma bevat een aantal populaire binnen- of buitenactiviteiten, maar het is natuurlijk mogelijk om onderdelen te wisselen, weg te laten of toe te voegen.

Iedereen kan tegelijkertijd dezelfde activiteit doen, maar ook een keuzeprogramma behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kiest iedereen wat hij/zij leuk vindt.


Voorbeeldprogramma 1:


13:30 – 15:30 uur Vergadering

Vergadering met koffie, thee en water.


16:00 – 17:00/18:00 uur Keuzeprogramma

OPTIE 1:

16:00 – 17:00 uur Escape room


OPTIE 2:

16:00 – 18:00 uur Wie is de ...?


OPTIE 3:

16:00 – 17:30 uur Escape Game: Save The World


17:00 tot 19:00 uur of 18:00 tot 20:00 uur Diner 


Voorbeeldprogramma 2:


09:00 – 12:00 uur Vergadering

Vergadering met koffie, thee en water.


12:00 – 13:00 uur Lunch

Even een pauze voordat we door gaan met onze activiteiten. Geniet van een uitgebreide lunch!


13:30 – 15:30/16:30 uur Keuzeprogramma

OPTIE 1:

13:30 – 15:30 uur Speurtocht of solex rijden


OPTIE 2:

13:30 – 15:30 uur Ganzenbord of steppen


OPTIE 3:

13:30 – 16:30 uur Wie is de ...?


Andere mogelijke activiteiten die wij kunnen organiseren zijn:

  • Da Vinci Code
  • De Grote Spelshow
  • Escape City
  • Party & Co
  • Pubquiz
  • Ik hou van Holland
  • Ranking your Stars

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een programma op maat samen.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Omdat wij voor de 1ste keer een escape room heeben gedaan, gingen we als groentjes naar binnen. Gelukkig kregen we goede begeleiding en extra tijd om de raadsels op te lossen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes