Zakelijk vergaderen met lunch - diner en een uitje Zakelijk vergaderen met lunch - diner en een uitje
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Wist je dat als je jouw uitje combineert met een vergadering inclusief lunch of diner, de kosten van vergaderen inclusief lunch of diner niet worden meegeteld voor de WKR?

Dat biedt mogelijkheden en wij kunnen het voor je organiseren al vanaf 10 personen! De kosten van het uitje, het vergaderen en de lunch/diner worden netjes op de factuur gespecificeerd.

Denk bijvoorbeeld aan een vergadering met een binnenactiviteit zoals Wie is de mol aan tafel of schilderen en dat gecombineerd met een lunch of diner. Of een vergadering met lunch of diner gecombineerd met een buitenactiviteit zoals steppen, solex rijden of een speurtocht.


Voorbeeldprogramma voor een bedrijfsuitje met vergaderen

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder een voorbeeldprogramma opgesteld. Dit programma bevat een aantal populaire binnen- of buitenactiviteiten, maar het is natuurlijk mogelijk om onderdelen te wisselen, weg te laten of toe te voegen.

Iedereen kan tegelijkertijd dezelfde activiteit doen, maar ook een keuzeprogramma behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kiest iedereen wat hij/zij leuk vindt.


Voorbeeldprogramma:

13.30 uur- 15.30 uur Vergadering

Vergadering met koffie/thee/water.


16.00 – 17.00/18.00 Keuzeprogramma

Optie 1:

16.00 uur- 17.00 uur Escape room

Optie 2:

16.00 uur- 18.00 uur Wie is de mol aan tafel

Optie 3:

16.00 uur- 17.00 uur Je eigen Bossche bol maken


17.00 tot 19.00 uur of 18.00 tot 20.00 uur Diner 


Voorbeeldprogramma:

09.00 uur- 12.00 uur Vergadering

Vergadering met koffie/thee/water.


12.00 - 13.00 uur Lunch


13.30 – 15.30/16.30 Keuzeprogramma

Optie 1:

13.30 uur- 15.30 uur Bubble voetbal of Solex rijden

Optie 2:

13.30 uur- 15.30 uur Mens erger je niet of Speurtocht

Optie 3:

13.30 uur- 16.30 uur Wie is de mol


Andere mogelijke activiteiten die wij kunnen organiseren zijn:

· Da Vinci Code

· Ganzenborden

· Monopoly

· Pubquiz

· Lingo

· Ik hou van Holland

· De erfenis van 750 miljoen (leuke teambuilding game)

· Oudhollandse zomerspelen

· Steppen

· Streetgolf

· Slidescooter rijden

· Spacescooter rijden


Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een programma op maat samen.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Solex rijden - Lunch - Streetgolf
"Perfect geslaagd, mede door het geweldige weer. Flexibele instelling betrokken personen (solexrit en Café van Buuren). Ook DoeNijmegen de gehele dag goed bereikbaar en opgewekte medewerkers en met een goede, servicegerichte instelling."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke